PlayStation 4 lan Xbox One S bisa nyuda rega ing taun iki

ps4

Amarga lara, kampanye dodolan paling anyar kanggo PlayStation 4 Slim lan Xbox One S bakal teka, utamane kanggo mbakyune PlayStation 4 Pro lan Xbox One X, sing bakal rampung tanpa obat kanthi nyuda rega model sing paling dhasar, saéngga bisa ningkatake penjualan lan nyedhiyakake akeh unit ing kabeh omah ing jagad iki.

Ing urutan perkara iki, nalika nuduhake ing Pantai Penyu, PlayStation 4 Slim lan Xbox One S saiki bisa nawakake tawaran kanthi rega sing suda banget ing pungkasan taun., luwih khusus kanggo kampanye Natal kanthi tawaran lan paket sing menarik.

Iki carane laporan saka Pantai Penyu, Kayane istilah kasebut cukup logis yen njupuk kampanye lan penawaran nalika adol produk anyar.

Sanajan dudu sesuatu sing bisa dikonfirmasi kanthi eksplisit, kita yakin manawa rilis perangkat keras anyar kayata PlayStation 4 Pro lan Xbox One X uga bisa ningkatake penjualan, luwih-luwih amarga luwih murah nyuda rega model Xbox One sing luwih murah lan PlayStation 4.

Mangkono uga gabung karo prediksi Michael Patcher, sing ngramal bubar yen PS4 Slim bakal tetep urip Euros 250, nalika PS4 Pro bakal diwiwiti 350 euro ing pungkasan taun iki. Yen ora mangu-mangu, bakal dadi warta apik ing luwih saka omah yen sampeyan bisa nemokake tabungan nalika operasi Natal sing khas, lan sawetara hadiah bakal nggawe sampeyan seneng banget minangka konsol sing apik kanggo ngrasakake liburan musim salju .

Mungkin Gran Turismo Sport ing kasus PlayStation 4 dadi alesan sing sampurna kanggo promosi paket sing duwe game lan console kanthi rega sing ora bisa dikalahake. Kita kudu tetep ngenteni supaya bisa ndeleng kanthi mripat dhewe.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Dani Garcia Bautista ngandika

    Jorge Garcia Fernandez