PlayStation 5 resmi ditampilake, kabeh rincian

Logo

Sawise wektu tundha pertama presentasi, sing samesthine dina 4 kepungkur, kabeh rincian desktop Sony anyar pungkasane dirilis. Pangarepan wis gedhe lan Sony ora nguciwani acara peluncuran PlayStation 5 sing gedhe., ing ngendi kita ora mung ndeleng game video pisanan uga konsol kasebut.

Wis luwih saka sak jam woro-woro terus-terusan kanthi akeh kejutan sing kalebu game video triple A sing diantisipasi, nanging uga proyek-proyek liyane sing durung dingerteni nganti saiki. Secara total kita duwe luwih saka rong puluh game video, nanging iki Wis kedadeyan karo sawetara kapal penggedhe sing dikabarake, kayata episode anyar saga Resident Evil, Spiderman anyar utawa Horizon Zero Dawn. Ing artikel iki, kita bakal rinci kabeh rincian hardware lan piranti lunak sing ditampilake.

PlayStation 5: desain ngagetne lan futuristik

Wiwit prentah kasebut diumumake DualSense, kabeh penggemar PlayStation durung mandheg anggepan babagan desain sing bisa diduweni console. Sanajan wis rampung kanggo ndedonga, ngenteni pungkasane rampung, ing pertunjukan kembang api terakhir sing ditampilake cuplikan misterius ing ngendi piranti Sony anyar dibentuk. Saliyane aspek fisik, dheweke uga menehi rincian babagan kabeh aksesoris sing bakal kompatibel karo sistem kasebut.

Desain lan versi

Babagan pisanan sing narik kawigaten kita yaiku konsol bakal disebar ing rong model: siji karo pamaca disk Blu-ray Ultra HD lan Edisi Digital PlayStation sing bakal ditindakake. Ing katrangan sing ditampilake ing video kasebut, dheweke nerangake banget yen pengalaman sing bisa dimainake bakal padha ing kalorone piranti, kanthi sawetara prabédan estetis amarga papan sing dienggoni pamaca disk kasebut.

Presentasi PS5

Babagan desain, ujar manawa kita lagi ngadhepi a penampilan estetis avant-garde ing endi warna putih misuwur kanggo casing njaba lan warna ireng piano kanggo bagean tengah. Dheweke dikancani karo sawetara LED Biru sing bakal ditampilake nalika urip menehi tampilan sing luwih futuristik.

Ing istilah umum, desain iki misuwur banget karo para penggemar, sing wis tresna karo kurva sing jelas, sanajan kaya kabeh sing nyebabake detractors.

Aksesoris kanggo ngrampungake pengalaman

Apa wae sing kita pilih, kompatibilitas karo aksesorise bakal padha, sing nuduhake desain avant-garde sing padha, sing nyorot warna putih ing kabeh. Kayata cilik remot kontrol kanggo ngontrol bagean multimedia, headphone resmi sing njanjeni swara 3d sing spektakuler, pangisi daya kanggo kontrol lan Kamera PlayStation anyar.

aksesoris

Kabeh mau bisa disambungake menyang console dhewe liwat port USB lan plabuhan USB Tipe-C dununge ing sisih ngarep sistem.

Videogames: sing penting kanggo kita

Luwih saka 20 game video ditampilake, sawetara duwe popularitas gedhe lan liyane ora dingerteni masarakat. Kita bakal maneh wara-wara sing paling penting lan ngagetne sing bisa dideleng ing presentasi kasebut.

Jahat Residen VIII

Capcom wis nindakake maneh, njupuk kauntungan saka acara Sony kanggo dadi salah sawijining game video sing paling diantisipasi saka konsol generasi sabanjure. Ditampilake karo sinematik sing bisa ngonfirmasi sawetara rincian sing wis dibocorake saiki.

Serigala srigala teka ing ngarep ing ngulandara medeni anyar iki, sing tumindak ing wilayah pegunungan sing ngelingake banget apa sing katon ing Resident Evil 4, sing nggawe akeh wong mikir yen nggawe ulang. Tanpa akeh rincian babagan crita, apa sing wis kita tingali ing judhul iki janjeni akeh lan ngidini kita ngerti nada peteng sing pura-pura duwe protagonis.

Game bakal tekan toko ing saindenging jagad ing taun 2021, sing jelas banget yen Capcom pengin ngilangi seri kasebut saka pangiriman saben taun, kita kabeh ngarep-arep manawa kualitas kasebut mirip karo kabeh sing diwenehake perusahaan ing akhir-akhir iki.

Gran Turismo 7

Salah sawijining seri sing paling lambang saka merek Sony bali menyang panggung kanthi pangiriman nomer. Penggemar perusahaan lan nyopir wis suwe ngenteni penerus GranTurismo 6 sing pantes.

Game video nyopir wis ditampilake GamePlay ing endi a visual sing apik tenan sing sithik beda karo kasunyatan. Demo iki nuduhake gaya nyopir realistis sing pengin ditawakake judhul kanggo gawe marem pangguna sing paling nuntut.

Tanggal keberangkatan sing pas durung dingerteni, nanging diajab bisa dadi salah sawijining game video sing metu.

Jiwa Demon

Gosip kasebut bener, Jiwa Setan wis bali lan nindakake kaya sing diarepake judhul sing penting banget kanggo jagad game video.

Lair Jiwa sing kondhang bali menyang panggung kanthi bagean grafis sing anyar lan spektakuler, sing nuduhake manawa dudu tampilan facelift, nanging konstruksi wiwit awal. Ing video sing luar biasa kita bisa ngenali area lambang game uga dewa naga sing diwedeni.

Tanggal sing pas durung diwenehake, nanging diajab bakal diluncurake kanggo ngrayakake ulang taun kesepuluh saka lambang lambang iki.

Horizon Terlarang Kulon

Sekuel Horizon Zero Dawn sing ditunggu-tunggu Dheweke katon ing acara Sony kanthi trailer sing kuat, mula dheweke ngerteni manawa petualangan kasebut luwih beda tinimbang sing asli. Protagonis anyar, setelan anyar lan jembar kanggo dijelajah lan urutane critane game apik banget kaya sing bisa kita nikmati ing cicilan kaping pisanan.

Game Gerilya Game ora duwe tanggal sing dikonfirmasi, nanging ing video kasebut sampeyan bisa ndeleng manawa game kasebut wis maju, bisa uga kita bakal kaget minangka game perdana ing jejere sistem kasebut.

Ratchet lan Klip: Rift loro

Pungkasan, aku wis ninggalake game sing paling narik kawigaten para pemeran sing ditampilake. Ratchet lan Clank bali tumindak kanthi judhul petualangan aksi anyar sing bakal diwenehake corak menyang seri.

Ing trailer spektakuler sing ditampilake, kita ora mung ndeleng sinematik spektakuler sing digawe karo mesin game dhewe, nanging Imsomniac Games nggumunake kita karo conto GamePlay murni, ing endi tumindak tanpa kendhat, nyorot ndhuwur kabeh teleportasi liwat perpindahan dimensi, kencan karo sudut pandang anyar nalika ngadhepi gelut.

Kreator nerangake manawa game kasebut wis dikembangake lan dirancang njupuk kauntungan saka hardware PS5, sing janji bakal njupuk kauntungan saka kekuwatane.

Game kasebut durung ana tanggal rilis resmi, nanging ing Gameplay, katon perkembangan sing cukup diwasa.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.