Iki minangka game PlayStation Plus lan Xbox Live Gold kanggo wulan Juni 2017

Maneh, kita saiki kasedhiya kanggo menehi kompilasi sing sampurna, yen sampeyan ora kejawab perdana kanggo Netflix, Movistar + lan HBO sing nggawa Juni iki, aja nganti lali karo artikel sing ditinggalake sampeyan ing bagean penting. Nanging kita bakal terus nglipur, lan wulan Juni uga bakal bareng karo konten anyar ing game video kanggo rong platform utama ing pasar, PlayStation Plus lan Xbox Live Gold. Lan amarga kita pengin sampeyan seneng-seneng ing sawetara dina mbesuk, lan aja nganti lali apa-apa, bukak mripatmu amarga iki game gratis sing teka ing wulan Juni kanggo PlayStation Plus lan Xbox Live Gold.

Kaya sing sampeyan ngerteni, game kasebut gratis sajrone wulan Juni iki, nanging bakal tetep ana ing perpustakaan sampeyan yen sampeyan langganan layanan sing cocog. Saliyane, game sing durung sampeyan unduh ora bakal ana ing perpustakaan, mula disaranake sampeyan menyang toko virtual panyedhiya, lan entuk game kasebut, sanajan sampeyan ora arep main saiki.

Game ing PlayStation Plus - Juni 2017

Killing Floor 2

Ayo diwiwiti karo King Floor 2, FPS paling getih sing wis kita deleng ing PlayStation 4. Game iki adhedhasar sistem gelombang zombie sing nggawe Call of Duty dadi populer. Pangembang game dening Tripware Interactive wis ana ing PlaySation 4 lan PlayStation 4 Pro wiwit pungkasan taun kepungkur. Game kasebut nduweni tema sing cukup getih, nanging kabeh duwe sebab ing urip iki Klling Floor 2 ora liya "mod" (modifikasi video game krasan) kanggo video game PC Turnamen Unreal. Ing taun 2009, saga iki mlebu nalar, mula diluncurake kanthi mandiri, lan kita ora nyalahake.

Titik karakteristik game iki yaiku kepinginan kolaboratif ing mode multiplayer, lan ditandhani sadurunge lan sawise ing game video ombak, utamane ing ombak sing padha karo zombie. Kayane kaya sistem sing gampang, kita ora bakal nolak, nanging ora sengaja ora mung saka tandhing tim ing Call of Duty Modern Warfare Remastered, sampeyan bisa seneng-seneng banget kaya game liyane iki tema, lan Sing paling apik yaiku sampeyan bisa nindakake karo kanca. Sanajan bener yen kita bisa main dhewe-dhewe, ngguyu lan saraf luwih enak yen dituduhake, uga ora mesthi nggabungake sawetara wong sing bisa ngrusak misi bisa uga paling menarik. Dadi kita ana ing Killing Floor 2 kanthi game sing cepet, cepet lan gratis ing wulan Juni iki kanggo PlayStation Plus, ojo dibuang.

Urip Strange

Iki game sing dikepengini Sony kanggo menehi ganti rugi kanggo wong sing ngalami kram weteng nalika mateni Killing Floor 2, tegese kita ngadhepi game yen ora dadi klasik kanggo PlayStation, mula bakal sithik. Game kasebut dirilis ing wulan Januari 2016 lan durung umur. Dikembangake dening Dontnod Entertainment lan disebarake dening Square Enix, sukses kanthi praktis bisa dingerteni, Apa sing ana ing Urip Aneh? Kombinasi sing sampurna ing antarane petualangan grafis lan petualangan interaktif, iki tegese kita bakal tetep nggatekake skrip ing wektu sing padha yen kita ora ngeculake prentah manawa kita kudu ngowahi crita kanthi radikal.

Ing game kasebut, kita bakal main (utawa luwih becik ngetutake) Maxine Caulfield, wanita enom sing bakal bali menyang kutha asale kanthi tujuan kanggo ngrampungake impen, sinau fotografi ing salah sawijining akademi paling bergengsi. Kamera lan cara kita nggambarake urip, dadi bagean dhasar saka game video lan masa depan crita. Perjalanan wektu penting banget kanggo mbenerake, nanging tim pangembangan mlaku kanthi alon supaya ora rame. Kanggo kemampuan lelungan ing wektu iki, kita kudu nambah akeh teka-teki, keputusan dhasar lan teka-teki, kanthi tujuan supaya kita entuk cita-cita utama.

Kabeh kalebu "persahabatan", kayane sederhana nanging kaya ngono, petualangan grafis sing ora nggawe sapa wae sing main ora peduli. Saliyane, dheweke wis dianugerahi kaping pirang-pirang, kayata ing 2016 dheweke menang Penghargaan Game Video BAFTA kanggo Crita Paling Apik lan Global Game Awards kanggo crita asli sing paling apik. Tanpa mangu-mangu, Urip Aneh bisa narik kawigaten para petualangan grafis, lan ing kahanan tartamtu uga wong-wong sing ora biasa game iki. Entuk cemilan lan soda, saiki wayahe seneng-seneng karo game gratis sing diwenehake Sony PlayStation Plus kanggo wulan Juni.

Kabeh game PlayStation Plus liyane

Nanging Sony ora bakal ngiwa mung judhul kanggo PlayStation 4, nanging isih akeh maneh, Killing Floor 2 lan Life Strange mung sing paling misuwur. Dadi, aja nganti lali karo wong liya sing ditawakake:

  • abyss Odyssey - PS3
  • WRC 5: World Rally Championship - PS3
  • Neon Chrome - PS Vita lan PS4
  • Spy Mansyur - PS Vita

Game wulan pungkasan bakal diunduh nganti diunduh tanggal 6 Juni, dina nalika kabeh bakal ilang:

  • Alienasi - PS4
  • Tales saka Borderlands - PS4
  • Ksatria Darah - PS3
  • Port Royale 3: Pirates lan Pedagang - PS3
  • Defender Laser Disco - PS Vita lan PS4
  • Tipe: Rider - PS Vita

Game Emas Xbox Live - Juni 2017

Watch Dogs

Ing titik sejarah iki, kita ora bisa ngandhani utawa ora babagan saga edhisi pertama iki sing wis dingerteni kabeh. Dikembangake dening Ubisoft, nggawe akeh sensasi ing presentasine, sinematik mung apik banget, soko sing Ubisoft ngerti carane nindakake kanthi cukup. Nanging, game kasebut mengko ora sesuai karo ekspektasi sing digawe ... apa tegese game kasebut ora apik? Ora ana kasunyatan sing nyata, game kasebut apik banget, nanging kita mbayangake prekara sing mokal. Ubisoft Montreal nggunakake strategi mbukak uga jagad terbuka utawa kothak wedhi. Wektu iki Kita nggawe reinkarnasi Aiden Pearce, peretas sing bisa nggawe keadilan nganggo gamane sing paling mematikan, ponsel.

Kita bakal mlaku liwat lurung-lurung ing Chicago kanthi cara sing luar biasa, kayane pancen ana ing kana. Pahlawan anyar iki ora nganggo tanjung utawa duwe otot sing subur, nyatane dheweke malah ora apikan, nanging dheweke duwe kekuwatan, kekuwatan digital ing abad kaping XNUMX. Game ing mode offline bisa nyedhiyakake hiburan udakara 20 jam kanggo kita, lan katrampilan pamuter mesthi bakal beda-beda wektu kanggo nglakokake misi utama lan sekunder. Nanging, yen ana prekara sing kudu dingerteni Ubisoft yaiku pakaryan sinematik lan lingkungane duwe pengaruh total.

Ing game kasebut, kita bakal bisa ngontrol akeh kendaraan lan lelungan menyang peta gedhe. Kangge, kita bakal nambah level (kanthi kiasan) karakter, sing bakal entuk kemampuan hacking anyar nalika kita maju liwat crita lan ing jagad umume. Nanging, kita ora bakal mesthi diidentifikasi minangka wong lanang sing apik, polisi nguber kanthi gaya GTA sing murni tetep, Tetep siyaga. Seneng karo game gratis iki, ora bakal larang banget.

Akidah Asassin III

"Klasik" liyane sing ditawakake Microsoft. Salah sawijining video game paling apik ing saga Assassins Creed, tanpa mangu-mangu, menang keplok kabeh kritik lan menehi tandha sadurunge lan sawise, nyatane, wiwit diluncurake iki, saga ora ana sing padha maneh. Kita nilaraken Florence sing mboseni, ing wektu iki kita bakal dadi bagean sing paling penting tinimbang konflik antarane Penduduk Asli Amerika lan Inggris, kanthi kaku sejarah sing menehi ciri saga iki, tanpa luwih. Revolusi Amerika sing melu kita bakal ngidini kita ketemu ora kurang saka Benjamin Franklin lan George Washington, nggawa kita menyang konfrontasi klasik kayata "Partai Teh" sing ana ing kabeh buku sejarah.

Apa sing anyar ing Assassin's Creed III? Kita bisa ujar manawa kabeh lan ora ana apa-apa adhedhasar modus operandi sing padha karo liyane, kanthi bedane manawa saiki bakal ana jaran lan atap sing luwih sithik, sing kudu ngucapke matur nuwun, kubah ing Florence wiwit monoton. Eksplorasi lan rasa seneng representasi alam minangka titik penentu sing kudu ora kita ucul. Assassin's Creed III minangka taruhan sing aman. Cekakipun, corak saga Assassins Creed sing ora bisa dilalekake, malah luwih sithik yen gratis karo langganan sing wis dibayar.

Game liyane ing Xbox Live Gold - Juni 2017

Nanging iki ora bakal dadi kabeh ing Game Kanthi Emas ing wulan Juni 2017 kita duwe luwih akeh, game sembrono lan luwih wedhi sing sampeyan ora kejawab:

  • SpeedRunners - Xbox One
  • Umur Naga: Asal-Usul - Xbox One lan Xbox 360
  • Debu Phantom Dust Pack - Xbox One

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.