Laporan Khusus PlayStation 4

Kaya sing diarepake, konsol anyar Sony nuduhake untu ing konferensi rong jam kebak data lan rincian babagan kasebut - sanajan tetep ragu ing udhara, saliyane karo dhukungan saka game generasi anyar, kalebu IP anyar sing kalebu PlayStation 4 sing tujuane kanggo ngresmekake jaman konsol sabanjure sing rame.

Yen sampeyan ora kejawab konferensi, aja padha sumelang, ing Mundi Videogames Kita wis nyiapake laporan khusus iki kanggo ngandhani kabeh babagan apa sing wis dibabarake PlayStation 4 wengi pungkasan ing New York. Awak dhewe dadi nyaman ing kursi lan siyap-siyap nyambut generasi anyar.

Ni Orbis, utawa jeneng aneh: konsol game sabanjure Sony bakal terus nganggo nomer lan jeneng merek klasik perusahaan, saengga wis bisa dibahas PlayStation 4 karo kabeh hukum. Ing wiwitan konferensi, Andrew House nerangake kanthi jelas manawa saka raksasa elektronik, dheweke pengin nggawe pemain game santai lan hardcore, lan utamane, dheweke pengin ningkatake konsep konektivitas. Sabanjure, Mark Cerny ngomong babagan kepiye konsol digawe: dening pangembang lan pangembang, tanpa ngilangi kesenengan universal. Kanthi cara iki, mesin kasebut dikembangake kanthi raket lan kanthi kolaborasi para tokoh sing beda-beda saka industri lan studio pangembangan utama: Sony pengin PlayStation 4 dadi konsol dhasar kanggo pangembangan videogame ing generasi sabanjure, amarga kesederhanaan sing bisa diprogramake (lan bisa diterjemahake kanthi cara ngenali kesalahan sing digawe karo arsitektur kompleks PlayStation 3) Kanggo nambah, dheweke njlentrehake manawa konsol bakal ana 8 GB GDDR5 memori, tinimbang 4 dikabarake pirang-pirang wulan, yaiku lompatan luar biasa saka 512 MB PlayStation 3. Data teknis liyane saka konsol sing diwartakake dening Sony dhewe yaiku: AMD "Jaguar" CPU x86-64, 8 core, GPU 1.84 TFLOPS, Radeon generasi sabanjure AMD, memori 5GB GDDR8, HDD standar, pamaca 6X BD, DVD 8, USB 3.0, Ethernet, koneksi HDMI, AV, BluetoothR 2.1… lan ing wulan ngarep, kita bakal duwe informasi luwih lengkap. Data liyane sing narik kawigaten yaiku kemungkinan game ditinggalake, pilihan undhuhan ing latar mburi utawa sanajan konsol dipateni utawa kesederhanaan sing bisa digunakake, uga kustomisasi antarmuka mesin, sing bisa diadaptasi kanthi otomatis kanggo pangguna rasa.

Évolusi saka Dock Shock ing ekspresine pungkasan lan sing ngonfirmasi informasi sing bocor sawetara dina kepungkur. Remote duwe crosshead anyar, teken cekung lan bahan anyar, genggeman sing luwih kepenak, desain lengkungan tombol L2 lan R2, panel tutul, tombol «pilihan» - sing bakal ngganti pilihan lan wiwitan klasik, speaker ing remot, headphone jack utawa sensor gerakan sing luwih apik. Sing penting yaiku nggabungake bar lampu LED lan interaktivitas karo sing anyar PlayStation Mripat, kamera dual sing bisa ndeteksi posisi lan gerakan. Lan tanpa mangu-mangu, sing paling apik yaiku tombol "nuduhake", sing bakal ngidini kita nyebarake game kanthi nyata liwat portal streaming kayata Ustream, ing ngendi kanca-kanca bisa menehi komentar lan malah gabung karo game sampeyan kanthi cara sing khas-Contone, jarene kita bisa nampa pitulung nganggo ramuan utawa gaman kanggo ngatasi level- lan kita uga bakal diijini upload foto langsung menyang Facebook. Mesthi wae, kemungkinan sing ditawakake iki DualShock 4 bisa uga cukup apik mbesuk.

 

Ing wektu iki, David Perry sing kondhang teka ing panggung kanggo ngandhani Gaikai lan peran ing mangsa ngarep PlayStation: Sony sampeyan pengin pengalaman game online paling apik lan paling cepet. Main remot bakal dadi salah sawijining pilihan sing paling apik, yaiku PS Vita bakal duwe peran dhasar, amarga saka konsol sing padha, liwat streaming, sampeyan bisa muter kabeh game PS4 lan kanthi kualitas grafis sing padha. Kajaba iku, nalika ndownload game, kita bisa nikmati tanpa kudu ngenteni download lan nginstal kanthi lengkap, sing nyebabake wektu download lan instalasi sing angel banget. Lan ing kene kita tekan titik sing akeh ora seneng: PlayStation 4 ora bakal kompatibel karo PlayStation 3. Nanging, wis diklaim manawa kabeh katalog saka PlayStation, PlayStation 2 y PlayStation 3 bisa diputer nalika streaming ing macem-macem piranti sing ndhukung Gaikai.

 

Video kanthi praupan sing beda-beda kanggo menehi konsol babagan masa depan konsol sing apik yaiku prakata kanggo mlebu ing adegan game pertama sing ditampilake kanggo konsol, sing kabeh ana ing hardware console. Sing pertama yaiku Knack, kanthi pementasan sing menehi kesan dadi film animasi, sanajan film kasebut ora apik. Demonstrasi teknis hebat sing pertama teka Killzone: Shadow Fall, cicilan anyar fps saka Gerilya, sing katon spektakuler, utamane ing manajemen partikel lan detail. King dheweke nuduhake marang Klub drive, game balap sing totoan ing interaksi sosial kanthi kemungkinan mbentuk tim sing nantang ing saindenging jagad. Sucker Punch rawuh ing acara kasebut lan nuduhake sing anyar kondhang kanthi tagline saka Putra nomer loro, sing kayane nuduhake aspek anyar kanggo saga lan bisa uga duwe komponen multiplayer sing kuwat.

David Cage, bos saka Quantic Dream, njupuk panggung kanggo nuduhake teknologi sing lagi dikembangake PlayStation 4 kanthi demonstrasi prematur babagan apa sing bisa ditindakake sistem Sony anyar, mula sayang, ora ngumumake game apa wae. Molekul Media lega Cage lan dheweke nuduhake proyek anyar, ing endi kreativitas minangka poros utama kanggo game sabanjure: eksperimen sing kepengin weruh Pindhah bakal dadi alat sing dibutuhake kanggo nggawe donya fantasi anyar. Yoshinori Ono munggah panggung lan kita kabeh tangane ora wedi karo apa sing bakal diandharake. Pungkasan, dudu revisi kaping sekelas Street Fighternanging saka game sing kayane bisa nantang jiwo peteng y monster Hunter disebut Jero banget -Kira dianggep eksklusif saka PS4-, sing katon apik tenan amarga teknologi kasebut Panta Rhei dikembangaké kanthi Capcom.

http://www.youtube.com/watch?v=d9UmHm9HA3c

Enix Square Dheweke uga melu ing presentasi kasebut, sanajan ngarsane rada anekdot lan konyol: dheweke nuduhake demo sing padha kaya biasane Mesin Cahaya nanging wektu iki mlaku ing hardware PlayStation 4 -kang uga pindhah kanthi nyata demo teknis sing misuwur ing Unreal Engine 4-. Akhire, Hashimoto Shinji, direktur merek final Fantasy, muncul sawetara detik kanggo ujar manawa a final Fantasy Generasi anyar: ora ana detail sing diwenehake. Dening Ubisoft, ora bisa kangen Watch Dogs, sing terus janji akeh ing pidato sing pangembang mbaleni ing saben presentasi nanging isih ngelingake saka adoh babagan gameplay stagnan Rojopati kang Creed.

Ing kumpulan iklan pungkasan sing ditemokake badaisalju, sing ngumumake Diablo III kanggo PlayStation 3 y PlayStation 4, sing dijanjekake bakal katon apik lan antarmuka bakal diadaptasi kanthi sampurna ing console, lan uga ana koperasi kanggo 4 pemain. Ing papan pungkasan, Activision digawa menyang bungie kanggo ngobrol babagan proyek 10 taun sing disedhiyakake sawetara dina kepungkur: Destiny bakal teka menyang PlayStation 4 lan kanthi konten eksklusif.

Pungkasane, dikonfirmasi manawa konsol bakal teka ing Natal taun iki. Lan iki sing misuwur Rapat PlayStation 2013: ora ana maneh, yen sanajan ora sithik, kakehan barang sing ditinggalake ing awang-awang. Kanggo miwiti, kita ora duwe data dhasar kaya kapasitas hard disk, rega mesin (bisa uga 8GB GDDR5 nggawe konsol luwih larang) utawa kabijakan online konsol anyar - ora ana sangsi manawa layanan saka Gaikai bakal dibayar prabayar lan kita nganggep bakal ana lengganan sing beda kanggo PlayStation Plus, njaga game online gratis. Lan ora ana presentasi dhewe, penasaran, dheweke dhewe PlayStation 4, sing ora ditampilake kanthi fisik, utawa kita ora ndeleng gambare: apa isih ana Sony ngaco karo prototipe?

Kosok baline, babagan katalog game, sing sejatine server ngajab luwih anyar, amarga sanajan nuduhake IP anyar, kasunyatane Knack utawa anyar saka Molekul Media iklan kasebut uga wicaksana, luwih-luwih yen kita ngira Santa Monica, Dog nakal o Polyphony Dheweke bisa nuduhake prekara sing ngagetake staf. Mesthine, kabeh iki bakal nanggepi strategi sing direncanakake: isih ana cara dawa sadurunge konsol tekan pasar, isih ana rong acara penting ing ngarep - Konferensi Game Developers lan E3- Y Microsoft kudu ngalih token. Mungkin Sony artileri abot dilindhungi undhang-undhang kanggo pamindhahan sabanjure Redmond kanggo nampa kudeta media sing dipasang ing tali kasebut. Wektu kanggo wektu. Saiki, kita kudu wareg karo senjata wiwitan iki kanggo generasi anyar sing bakal bisa ditemokake ing omah kita ing pungkasan taun iki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   newshub.es/ konsol lan game ngandika

    wow wow aku pengin aku pengin aku pengin

bool (bener)