PlayStation Plus bakal gratis limang dina ing Eropa

Playstation plus

PlayStation Plus minangka sistem prabayar sing kudu dibayar pangguna Sony PlayStation yen pengin nggunakake fitur multiplayer online. Supaya investasi ora sithik, tim Sony njupuk kesempatan kanggo menehi akeh video game saben wulan, kadhang-kadhang kualitas luwih dhuwur lan liyane kanthi kualitas sing luwih murah, mula ora udan miturut kekarepane kabeh. Sanajan kasunyatane ana sawetara pangguna PlayStation 4 kayata sing ora tuku lengganan.

Nanging, kanggo sing isih durung mutusake keputusan, Sony menehi layanan PlayStation Plus limang dina kanggo kabeh pangguna Eropa supaya bisa entuk keuntungan saka kaluwihane dadi PlayStation Plus lan mutusake tuku mengko, utawa ora.

 

Mangkene promosi bakal diwiwiti tanggal 15 November (dina iki) jam 11:00 esuk, nganti dina Senen ngarep, tanggal 20 November jam 11:00 esuk. Sampeyan bakal bisa nikmati PS Plus gratis gratis sakwetara akhir minggu, sing bakal ngidini sampeyan nggunakake kabeh fitur, yen sampeyan ragu-ragu Sampeyan bisa nyewa game online sing apik kaya Call of Duty: WWII utawa FIFA 18 lan nemokake jagad multiplayer online. Nanging ora mung mandheg, sampeyan bakal bisa ndownload kabeh game PlayStation Plus ing wulan kasebut tanpa nggawe registrasi utawa registrasi, uga sing ana ing perpustakaan utawa fisik.

Mangkene carane Sony pengin ngyakinake sampeyan kenaikan rega PlayStation Plus duwe sebab, lan kita ngelingake sampeyan yen iki rega anyar mung sawetara wulan:

  • Saben taun, rega kasebut bakal regane saka 49,99 euro dadi 59,99 euro saben taun
  • Triwulanan, regane mulai saka 19,99 euro dadi 24,99 euro saben kuartal
  • Saben wulan, regane bakal regane wiwit 6,99 euro dadi 7,99 euro saben wulan

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.