Hit PlayStation: PS4 tekan mung 19,99 euro

Akeh pangguna sing pungkasane rada kuciwa sawise ndeleng presentasi Sony ing E3 2018 sing dianakake minggu kepungkur ing Los Angeles, sawijining acara sing miturut umume pangguna lan wartawanlan nggawa ing lurung-lurung ing raksasa komputer Microsoft.

Kontroversi karo peluncuran Fortnite kanggo Nintendo Switch wis wiwit ngrusak citra perusahaan amarga ora ngidini game kasebut dimainake karo konsol liyane. Uga, yen sampeyan nggunakake akun Fortnite kanggo muter saka PlayStation sampeyan ora bakal bisa nggunakake maneh ing konsol liyane. Kanggo nyoba ngalihake perhatian, Sony multinasional ngumumake PlayStation Hits kanggo PS4.

Wiwit tanggal 18 Juli, Sony bakal miwiti nawakake, ing format fisik lan digital, seri judhul sing diwenehi label minangka PlayStation Hits, game sing bakal kasedhiya mung 19,99 euro. Katalog awal bakal digawe saka sawetara sukses gedhe ing perusahaan, lan bakal tambah suwe saya suwe.

Game sing wiwitane bakal bisa ditemokake ing bagean PlayStation Hits lan bakal kasedhiya wiwit tanggal 18 Juli yaiku:

Ing bagean, kategori utawa label anyar iki, kaya sing pengin diarani, uga menehi paket sing kasusun saka 4 TB PlayStation 1 kanthi warna ireng, kontroler Dualshock 4 nirkabel lan game: Uncharted 4, The Last of Us Remastered lan Ratchet & Clank sing regane 349,99 euro.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.