Pokémon Go ngalahake Facebook nalika panggunaan

Pokemon Go

Sajrone dina pungkasan, kita ngalami pokemania sejati, revolusi sing wis tekan ponsel. Nanging kayane ora mung mengaruhi batere utawa data smartphone, nanging uga mengaruhi jaringan sosial utawa aplikasi sing digunakake.

Dadi Pokémon Go app sing paling digunakake ing smartphone. Paling ora miturut Menara Sensor, Pokémon Go minangka aplikasi sing paling dawa digunakake, ing ndhuwur Facebook, sing, sanajan isih dadi salah siji sing paling akeh digunakake, dudu sing asring digunakake wektu pangguna.Miturut laporan Sensor Tower, Pokémon Go minangka game sing pangguna seluler nggunakake rata-rata 30 menit saben dina, rata-rata ngalahake rata-rata Facebook 22 menit dina. Liyane saka aplikasi duwe rata-rata 18 menit kanggo Snapchat lan rata-rata 17 menit ing kasus Twitter.

Pangguna luwih akeh nggunakake Pokémon Go tinimbang Facebook

Sanajan mangkono, data kasebut ora mesthi banget amarga ing tangan siji kudu dipikirake yen Pokémon Go isih ora stabil lan butuh sawetara pembaruan lan ing sisih liyane panliten kasebut cocog karo panggunaan siji minggu ing kasus Pokémon Go lan sawetara wulan babagan jaringan sosial. Dadi pokemani bisa uga ora tahan suwe utawa paling ora ora suwene nalika demam jaringan sosial. Nanging, akeh perusahaan sing nandhang pokemania, perusahaan kaya Microsoft sing wis pengin aplikasi Pokémon. Dadi kayane mode utawa demam iki bakal bertahan luwih saka seminggu, sanajan Apa wulan panas bakal kliwat?

Ing kasus apa wae, isih aneh aplikasi kasunyatan sing ditambahi sederhana kayata Pokémon Go wis ngungkuli aplikasi kaya Snapchat, Facebook utawa Twitter.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)