Pokémon Go nambahake penjualan batere tambahan

Pokémon Go

Pokémon Go minangka game video sing merevolusi akun Niantic lan Nintendo, nanging kayane dudu siji-sijine akun sing menehi revolusi. Sawetara laporan ekonomi katon nuduhake yen sawise diluncurake Pokémon Go, adol baterai tambahan utawa powerbanks wis tuwuh akeh banget.

Lan iki ora ateges 50% utawa 40% utawa 70%, angka kasebut nuduhake tuwuh 101% ing tanggal sing padha. Tokoh dhuwur banget sing ana ing unit wujud 1,2 yuta unit sing didol kurang saka sewulan urip Pokémon Go.

Pokémon Go nganggo akeh batere, sanajan preinan uga mbutuhake batere tambahan

Sejatine Pokémon Go minangka game sing populer banget nanging uga game sing nuntut. Pokémon Go ora mung mbutuhake prosesor CPU lan GPU sing dhuwur, nanging uga bisa digunakake ayo nggunakake meh kabeh sensor ponsel, utamane GPS, Giroskop lan akselerator, sensor sing nggawe batere bisa cepet. Yen saiki otonomi ponsel cukup cekak, dadi otonomi sedina wae dadi kinerja optimal, saiki iki suda banget lan Amarga alasan iki, akeh sing mbukak baterai tambahan utawa bank daya.

Sanajan kudu dingerteni rega gadget kasebut wis saya ningkat, nganti rega regane setaun kepungkur, kita nemokake batere kanthi kapasitas batere seluler kaping telu, ana sing nggawe akeh pangguna nggunakake aksesori iki kanggo ngisi ponsel lan ora kuwatir plug-ne, main utawa ora main Pokémon Go.

Alternatif kanggo batere tambahan yaiku ngisi daya cepet, fungsi sing wis dingerteni pirang-pirang taun kepungkur isih akeh model seluler sing durung ana ing jero lan mulane akeh sing kudu mbatesi batere tambahan kaya bater iki.

Aku dhewe percaya batere tambahan minangka gadget sing cocog nalika lelungan utawa kita pengin ora kaiket ing colokan, nanging aku ora mikir manawa Pokémon Go dadi sebabe Apa sampeyan mikir


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)