Pokémon Go Plus ditundha nganti wulan September

Pokà © mon Go Plus

Ternyata yen pokémon tartamtu dikarepake supaya kita kabeh padha golek, uga pakean sing ana gandhengane karo game video kasebut. Minangka bubar komunikasi dening Nintendo, Pokémon Go Plus ora bakal tekan wulan September, soko sing ora direncanakake amarga peluncuran wis dijadwal wulan iki.

Nintendo wis dikirim email menyang pelanggan sing wis ngreksa piranti kasebut lan dheweke uga wis nerbitake tweet sing nglaporake kahanan kasebut, sanajan dheweke durung menehi panjelasan babagan wektu tundha utawa yen bakal ana wektu tundha luwih akeh ing wulan September.

Sing kita ngerti yaiku Nintendo wis njaluk ngapura amarga dheweke lan wis ngasilake £ 5 saka rega sing dibayar para pelanggan menyang para pelanggan, dadi kabeh kayane telat amarga ana kesalahan dening Nintendo lan mula mbalekake dhuwit.

Pokémon Go Plus bakal nyambung liwat Bluetooth karo ponsel lan tablet kita

Pokémon Go Plus yaiku sing bisa digunakake sing nyambung liwat Bluetooth karo smartphone lan ngidini kita mburu pokemon nalika mlaku tanpa kudu mbukak aplikasi game. Iki migunani banget kanggo pangguna tartamtu, nanging bisa uga Tujuane Nintendo bakal diluncurake ing wulan September lan bocah cilik bali menyang sekolah lan nggawe mburu Pokémon bisa dilanjutake sanajan aku ngerti manawa pangguna game video sing paling aktif dudu sing paling cilik, nanging sing paling gedhe ing omah kasebut.

Aku mikir manawa Nintendo kudu ngeculake game video iki luwih sithik lan ngidini goleki mburu ora mung liwat Pokémon Go Plus nanging uga liwat pakean liyane kayata band utawa jam tangan. Iki bisa dadi luwih apik kanggo pangguna lan malah bakal luwih dihargai tinimbang yen Pokémon Go Plus wis teka tepat waktu Kowe ora mikir?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.