Pokémon GO saiki kasedhiya ing 27 negara liyane sanajan ana masalah server

Pokémon Go

Akhir minggu sing bubar rampung durung apik kanggo Nintendo. Sajrone minggu kepungkur Pokémon GO teka ing Jerman, Inggris, Portugal, Italia lan Spanyol, nanging akhir minggu iki 27 negara liyane wis teka, mula sacoro prakteke kabeh Eropa saiki bisa seneng Pokémon GOYen perusahaan Jepang bisa ngatasi masalah server, amarga ambruk amarga akeh pemain utawa amarga serangan DDoS bola-bali sing ditindakake perusahaan ing akhir minggu.

Fungsi server sing ora apik yaiku meksa pangguna kudu ngganti jam sing biasane diputer, kanggo nyoba ora cocog karo pangguna liyane, solusi sing rada nglarani ing bagean Nintendo, nanging sing saiki dadi siji-sijine raksasa Jepang konco game. Negara pungkasan sing wis kasedhiya Pokémon GO yaiku: Austria, Belgia, Bulgaria, Kroasia, Siprus, Republik Ceko, Denmark, Estonia, Finlandia, Yunani, Greenland, Hongaria, Islandia, Irlandia, Latvia, Lithuania, Luksemburg, Malta, Walanda, Norwegia, Polandia, Romania, Slowakia, Slovenia, Swedia, Swiss lan Kanada.

Miturut nomer saka Nintendo lan Niantic, nganti wayah diluncurake ing negara kasebut, Pokémon GO digunakake dening luwih saka 21 yuta pangguna saben dina, sawetara nomer tenan nanging perusahaan kasebut durung njupuk akun supaya bisa menehi layanan kanthi bener. kanggo jutaan pangguna saiki lan mbesuk nalika pirang-pirang negara berkembang. Saiki, China, salah sawijining negara sing bisa nawakake pangguna akeh ing platform kasebut, duwe masalah karo pamrentah negara kasebut, panguwasa negara kasebut wedi yen pangguna bisa uga ora ngerti nawakake lokasi pangkalan militer Liwat game.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)