PortableApps: Rahasia saka aplikasi portebel tanpa nginstal ing Windows

PortableApps - Aplikasi Portable kanggo Windows

Apa sampeyan nggarap macem-macem aplikasi ing Windows? Yen ngono, lan sampeyan ora duwe akeh ruangan ing komputer pribadi, sampeyan luwih becik nggunakake aplikasi khusus sing bakal nulungi sampeyan nelpon sawetara alat, tanpa kudu nginstal kabeh ing sistem operasi.

Salah sawijining alternatif kasebut duwe jeneng "PortableApps", sing nduweni operasi sing cukup sederhana, sanajan pangguna sing ora ngerti babagan komputasi dhasar bisa nggunakake. tanpa kantun siji aplikasi sing bisa digunakake kapan wae. Mesthi wae ana sawetara syarat sing kudu tetep ana, sawetara sing bakal dakcritakake babagan apa sing bakal ditindakake ing artikel iki.

Download, nginstal lan ngatur PortableApps

Disaranake sampeyan langsung ndownload aplikasi iki «PortableApps»Saka situs web resmi lan liyane ora, saka situs alternatif liyane, amarga ing pungkasan bisa uga ana akeh aplikasi kanthi kode angkoro lan uga sing diklasifikasikake dadi« AdWare ». Sawise mbukak URL resmi, sampeyan bisa milih antarane nindakake download klien alat iki Utawa tuku flash drive USB kanthi kabeh alat sing wis siyap digunakake wiwit pisanan sampeyan nampa.

Yen sampeyan milih pilihan sing kapisan, sampeyan kudu duwe tongkat USB kapasitas gedhe, sing sejatine makili siji sing luwih gedhe saka 4 GB. File cilik mung 3.58 megabyte bakal dadi file sing bisa didownload, sing bakal nuntun langkah demi langkah kanggo nduwe kabeh alat sing sampeyan butuhake sawayah-wayah.

Aplikasi Portable 01

Layar sing padha banget karo layar sing wis diusulake ing sisih ndhuwur yaiku layar sing bakal ditemokake ing wektu tartamtu, sing takon babagan cara paling apik kanggo mbukak aplikasi sing sampeyan duwe mengko; Utamane, iki ngomongake pilihan ing ngisor iki:

  • Pendrive USB. Iki minangka alternatif sing paling apik, amarga kabeh aplikasi bakal diinstal ing piranti, sing bisa ditrapake menyang komputer Windows kanggo mbukak alat sing pengin digunakake ing wektu kasebut.
  • Spasi ing méga. Yen sampeyan ora duwe flash drive USB lan sampeyan terus pindhah menyang macem-macem panggonan, sampeyan bisa nyinkronake "PortableApps" karo layanan cloud sampeyan supaya alat sing digunakake bakal disimpen ing papan kasebut.
  • Lokasi lokal. Sejatine, iki nuduhake sawetara ruang ing hard drive sampeyan, sing tegese sampeyan bakal nginstal kabeh aplikasi kanthi cara konvensional, sing kudu kita coba kanggo ngindhari amarga luwih becik nggunakake alat kasebut tanpa katergantungan.

Aplikasi Portable 03

Iki bakal nggawe telung opsi paling penting sing digunakake, dadi pangguna pungkasan sing kudu mutusake endi sing paling cocog kanggo dheweke. Yen sampeyan milih pendrive USB, sampeyan kudu lebokake saiki sadurunge nerusake langkah sabanjure. Sawise nindakake tumindak iki, sampeyan kudu milih huruf drive sing cocog.

Ngrampungake lan mbukak PortableApps

Yen wis rampung karo saben langkah sing diusulake dening tuntunan instalasi, sampeyan bakal bisa ndeleng manawa ora ana sing disimpen ing komputer pribadi yen milih pilihan pendrive USB. Yen kita wis milih pilihan liyane (cloud) yen bakal ana klien cilik ing komputer pribadi kita bakal nelpon kabeh aplikasi sing disimpen ing papan kasebut.

Aplikasi Portable 02

Terusake conto, yen kita wis milih pendrive USB, luwih becik sampeyan jelajahi, ing endi sampeyan bisa ndeleng manawa ana direktori, file jinis "autorun" lan eksekusiKaloro pungkasan iki langsung digandhengake. Saben sampeyan masang pendrive USB menyang komputer pribadi, klien bakal mbukak lan bakal nuduhake jendhela karo kabeh aplikasi sing ana ing piranti kasebut. Yen sampeyan isih ora duwe, bakal muncul jendela pop-up sing njaluk sampeyan ndownload sing kasedhiya liwat "PortableApps", mung milih sing arep digunakake supaya ora nyedhot papan ing flash USB drive.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)