Portal, speaker kamera Facebook, saiki kasedhiya ing Spanyol

Portal Facebook +

Warta +

Akeh pangguna sing saiki duwe sawetara jinis speaker cerdas ing omah, saka Google, Amazon utawa Apple, telu perusahaan teknologi gedhe sing gabung karo Facebook taun kepungkur. Kanthi cara iki GAFA (Google, Amazon, Facebook lan Apple) jajan saiki di bagi-bagi.

Sing teka pungkasan yaiku Facebook. Dheweke nindakake taun kepungkur kanthi ngluncurake Portal+, lan kedadeyan kasebut ing tengah krisis amarga ana skandal privasi sing ana ing sekitar perusahaan, skandal keamanan sing, sanajan wis dikurangi, nanging isih dadi berita utama kanggo akeh berita.

Portal Facebook Mini

Warta mini

Portal tetep dadi komitmen Facebook kanggo mlebu omah nanging kanthi cara sing beda. Beda karo biasane pamicara sing cerdas, model iki nggabungake kamera ngarep sing bisa nelpon lan nelpon video, dadi kanthi mikropon supaya aktif, privasi bisa disusupi.

Portal - Pateni kamera lan mikropon

Kanggo nyoba supaya ora curiga saka pangguna, perusahaan nambah a tombol fisik sing ngidini mateni mikropon uga kamera ngusapake tutup ing ngarep lensa. Yen wis meh setahun diluncurake, ora ana angka penjualan sing diterbitake, nanging perusahaan kasebut ngluncurake produk iki ing sawetara negara sing dununge Spanyol.

Peluncuran Portal ing Spanyol asale saka piranti anyar, dadi kita ora bisa ngomong babagan siji piranti, nanging kita kudu ngobrol babagan kulawarga Portal. Kulawarga Facebook Portal kalebu 4 model:

  • Warta +
  • Portal
  • Warta mini
  • Portal TV
Portal Warta mini Warta + Portal TV
Layar 10 " 8" 15.6 " HDMI
kamera 13 mpx - 114º 13 mpx 114º 12 mpx 140º 12.5 mpx 120º
Mikropon 4 mikropon 4 mikropon 4 mikropon 8 mikropon
Rega Euros 169 Euros 149 Euros 299 Euros 169

Telpon video liwat WhatsApp lan Messenger, Alexa lan bingkai foto

Facebook Portal

Portal

Salah sawijining obyek wisata utama Facebook Portal sing misuwur yaiku kemungkinan nelpon lan nelpon video liwat kamera piranti, kamera sing nggunakake sistem gerakan kanggo fokus lan mindhah yen lagi muter ing ruangan nalika telpon video.

Sawetara taun kepungkur, umume ndeleng pirang-pirang pangguna sing tuku bingkai foto digital kanggo nampilake gambar sing disenengi kaya lukisan. Dadi salah sawijining sosial, gambar minangka bagean sing penting banget. Thanks kanggo fungsi Superframe, kita bisa milih gambar sing pengin ditampilake ing piranti sawayah-wayah.

Sanajan Facebook nggarap asisten dhewe sawetara taun kepungkur, dheweke mutusake mandheg tanpa nerangake sebabe. Piranti kaya ngono iku tanpa guna lan tanpa guna tanpa asisten. Alexa Amazon wis dipilih. Pilihan liyane yaiku Google, soko sing logis sing ora dianggep minangka pilihan.

Warta TV kasunyatan ditambah

Kasunyatan tambah uga kasedhiya ing Portal, sanajan saiki winates kanggo nambah kulit lan aksesoris kanggo wong sing tampil ing panggilan video supaya luwih nyenengake (ngarahake pamirsa sing luwih cilik).

Dheweke uga speaker, sanajan fungsi sing akeh banget katoné ora nawakake fungsi iki. Saiki dheweke kompatibel karo Spotify, Pandora lan iHeratRadio. Suwe-suwe, dhukungan kanggo luwih akeh layanan bakal ditambahake. Kajaba iku, dheweke ngidini kita ngirim musik saka piranti liwat Bluetooth utawa WiFi menyang piranti iki.

Ora duwe dhukungan YouTube, cacat sing gedhe amarga mbatesi akses menyang macem-macem konten lan kayata, minangka piranti sing cocog kanggo pawon. Alesan ora kalebu dhukungan kanggo platform iki amarga Facebook duwe YouTube dhewe karo Facebook TV, platform video sing dikutuk ilang wiwit diresmikake amarga sukses cilik ing antarane para pangguna lan para pencipta konten.

Portal TV, Portal sing nyambung menyang TV

TV Portal Facebook

Portal TV

Sawetara taun kepungkur, umume golek televisi ing pasar nganggo kamera ngarep sing ngidini kita nelpon video liwat televisi, ide sing iku ora bisa ditrapake ing antarane pangguna, mula pabrike mutusake mandheg ngetrapake.

Sepisan maneh, kayane Facebook ngetutake jalur liyane lan kanthi Portal TV pengin bali menyang kamera ing televisi. Ngelingi manawa jaringan sosial digunakake, saya akeh, dening wong tuwa, ora kaget yen bisa uga produk iki bisa sukses.

TV Portal nyambung menyang televisi liwat port HDMI, mula dadi bingkai foto sing gigit lan mula kita bisa nelpon video kanthi cara sing amba (amarga ukuran piranti sing disambungake).

Privasi luwih dhisik

Sambungan internet peretas

Masalah sing ngubengi perusahaan ing taun-taun pungkasan iki pancet, mula komitmen sing ditindakake perusahaan ing pasar iki narik kawigaten, komitmen logis wiwit iki minangka pasar sing saya jembar kanthi ngarep-arep tuwuh ing taun ngarep.

Ing sawetara wulan pungkasan, Mark Zuckerberg negesake negesake privasi dadi luwih dhisikIki ora bakal nyegah perusahaan nglumpukake audio cilik, dudu video, kanggo nambah kualitas layanan, kaya sing dingerteni ing istilah sing ana gandhengane karo privasi piranti.

Pira regane Portal Facebook

Rega model paling murah kanggo speaker speaker cerdas anyar iki yaiku 149 euro kanggo model mini. Model unggul langsung tekan 199 euro, dene Portal + tekan 299 euro. Portal TV nganti 169 euro.

Ngendi bisa tuku Portal Facebook

Ora bakal nganti mbesuk 15 Oktober nalika Portal lan Mini Portal kasedhiya. Model sing ditampilake taun lalu, Portal + saiki kasedhiya kanggo dikirim. Portal TV bakal miwiti nggayuh pangguna sing duwe cadangan tanggal 5 November. Saiki kita mung bisa tuku langsung liwat situs web Facebook. Bisa uga ing wektu, dheweke uga bakal kasedhiya ing Amazon.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.