Kanthi USB mofie Powerstation USB-C XXL, kita bisa ngisi daya nganti MacBook Pro uga piranti liyane

Ing sawetara wulan pungkasan, kita wis ngerti kepiye carane wiwit dadi piranti sing kudu dipikirake nalika lelungan nganggo komputer, batre sing ngidini kita mbayar ulang laptop ing endi wae kita tanpa kuwatir babagan colokan utawa ora. Saiki ing pasar, kita bisa nemokake akeh batere jinis iki, nanging yen kudu nyorot siji ing ndhuwur, mofie pabrikan.

mophie wis pirang-pirang taun ning pasar kasus manufaktur kanthi batere terpadu kanggo nggedhekake kapasitas utamane terminal Apple iPhone lan Samsung Galaxy. Nanging nawakake uga batere eksternal supaya bisa ngisi daya piranti ing endi wae. Langkah logis yaiku nggawe batere eksternal sing ngidini kita ngisi daya laptop tanpa mbutuhake colokan.

Mofie USB-C XXL Powerstation cocog ing pasar kanthi Kapasitas 19.500 mAh luwih saka cukup kanggo ngrampungake biaya MacBook Pro. Kajaba iku, ngidini kita nggunakake kanthi bebarengan kanthi nyambungake piranti seluler liyane sing kompatibel karo ngisi daya cepet, amarga bisa menehi daya output nganti 30w liwat sambungan USB-C.

Saliyane output USB-C, uga nawakake port USB-A, supaya kita bisa ngisi daya piranti liyane tanpa kudu ngisi daya kanthi cepet. Wektu ngisi daya batere portabel raksasa iki mung 3 jam, thanks kanggo sistem daya sing cepet. Babagan bahan sing digunakake, batere portabel iki nawakake finish kain sing tahan karo desain eksklusif, sensasi tutul sing nyenengake banget sing uga njaga batere uga piranti liyane sing disimpen ing papan sing padha dilindhungi lan bebas saka goresan nalika obah.

USB mofie Powerstation USB-C XXL regane € 149,95, Mung kasedhiya ing ireng lan kita bisa tuku langsung ing Apple Store.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.