Pre E3 dening MundiVideogames

e3-2013jpeg

 

Ora ana sangsi sing iki E3 Janji bakal dadi edisi pameran sing paling nyenengake ing taun-taun pungkasan, sanajan jujur, gampang kanggo perusahaan ngatasi acara sing ngisin-isini sing nggawe muntah empedu.

Ing taun 2013 iki, bakal ana pangowahan generasi sejatine .Minta nintenderos- lan konsol game anyar Sony y Microsoft bakal dadi protagonis sejati E3, bebarengan karo sawetara game sing ditunggu-tunggu sing dadi senjata wiwitan PlayStation 4 y Xbox One.

Wis suwe wiwit presentasi kaget saka PS4 lan isih ana akeh sing ora dingerteni kanggo mbusak saka console Sony. Muga-muga lan percaya manawa Jepang bisa njlentrehake, lan kanthi rinci, rincian penting kayata tanggal peluncuran tartamtu, rega konsol -sverver isih ngira yen paket dhasar PlayStation 4 bisa didol kanthi rega 350 euro-, game sing bakal ngiringi konsol nalika diluncurake, game kaping telu, eksklusivitas, peran Gaikai, kepiye sing bakal anyar PlayStation Plus, apa sing bakal kedadeyan kompatibilitas mundur -karo kanggo game PS3 uga kanggo sing dituku kanthi digital - uga masalah DRM lan game bekas - sanajan dideleng saka pernyataan saka pihak sing tanggung jawab Sony liwat jaringan sosial, kanthi implisit dianggep ora bakal ngetutake langkah Microsoft, utamane sawise skandal kasebut diluncurake sawise presentasi sing nggegirisi Xbox One lan apa pengaruh sing dialami.

menu spesifikasi ps4

Aku uga kepengin ngerti game sing bakal ditampilake Sony kaya eksklusivitas gedhe saka PlayStation 4, judhul sing bisa uga bisa adol konsol, mula prelu, apa sing dituduhake saiki, mesthine ora kaya artileri abot sing wis disimpen dina-dina mbesuk. Aku duwe kapercayan ing perusahaan iki, sing saiki katon dipoto kanthi motto «saka para pemain, kanggo para pemain», lan kepengin banget ngerti apa sing bakal kelakon Final Fantasy Versus XIII, The Guardian Last, Agent, yen urip maneh waralaba lawas sing pertama PlayStation lan apa sing anyar dheweke bakal kaget. Lan iku doyo ing meja Sony Kudu cukup banter kanggo nggawe bisu para pria Redmond, sing nindakake pernyataan sing diresapi karo bluster sing nyebabake rasa isin: "Kita bakal mateni Sony ing E3".

FF mungsuh XIII

Ing istilah Microsoft, sawise gambar apik tenan sing ditemokake Xbox OnePancen angel banget nggawe konsol kasebut mabur, utamane ing antarane para pemain game sejati, sanajan sejatine pancen iki dudu pamirsa sejatine. Ana pirembagan nganti limalas eksklusif kanggo konsol sajrone taun kapisan kaya umume kaya tangan MicrosoftLan yen ora nyuda, aku ngajak para nonton supaya luwih ngerti babagan IP anyar sing dirilis ing rilis konsol sadurunge. Cetha banget yen ana informasi sing ngebaki cangkeme lan ngalihake pidato ngluwihi aplikasi televisi sing dadi bosen nalika presentasi mesin kasebut. Secara pribadi, aku ora ngarep-arep kabar anyar utawa kejutan babagan iki Microsoft: tangan Forza tugas, ing fable tugas, ing halo lagi tugas, bisa uga a Gir Perang lan sikat kinectad sing cocog.

forza-5-nggodha

Paling kompleks kanggo Microsoft Bakal rinci babagan cara kerja sambungan semi-permanen lan watesan kanggo pasar tangan tradisional tradisional, sing kayane pengin ngontrol lan monopoli, njupuk irisan sing ora bisa dilalekake, mula kita bakal ngomong babagan Microsoft lan kita wis ngerti prilaku apa sing dianut karo perusahaan iki. Aku ora nganggep manawa judi online bakal terus dibayar, sanajan kudu dingerteni manawa dheweke wis nyathet kaluwihan PlayStation Plus lan padha duwe kasopanan minimal kanggo menehi ganti rugi marang para pelanggan sing setya karo sing luwih penting tinimbang bisa main sawetara game online nalika ana ing kompetisi, iku gratis lan layanan pembayaran kalebu luwih saka layanan lan diskon sing menarik lan sing bayare dibayar kesenengan

Xbox One

Nintendo Iki prekara liya. Dheweke dhewe main ing liga dhewe lan ngerti yen dheweke ora duwe kompetisi: sapa sing kepengin main game kudu, ya utawa ya, liwat gelang kasebut. Wii U. Lan iki ora bisa dibantah: sampeyan mung kudu ndeleng tangisan akeh pihak sing negesake manawa mung game sing nggawe kothak konsol game Nintendo lagi sagas kaya Mario o The Legend of Zelda. Sanajan ora bakal ana pertunjukan perusahaan kanthi gaya, ora ateges N gedhe ora bakal nyoba kanggo narik kawigatene masarakat kanthi Nintendo Direct lan ngarsane fisik saka ngadeg, ing pungkasane kita bakal bisa ndeleng sing anyar Mario ing telung dimensi, bisa uga ana sing anyar Zelda de Wii U -boten remake saka Angin Waker dadi aperitif kanggo nyepetake tunggu ngenteni nganti game sing dikarepake para penggemar-, Mario Kart, Smash Bros… Baris tradisional saka Nintendo sing nggawe perusahaan kasebut tetep puluhan taun lan puluhan taun.

Zelda-Wind-Waker-HD-09

Apike, sawise presentasi traumatis saka Xbox One, sales saka Wii U munggah ing toko online, sing padha sawetara minggu sadurunge ngudhunake rega konsol kanthi tawaran jus kanggo nyoba nyingkirake stok sing bledug, kanthi kemungkinan, ora bakal dadi masalah kanggo Natal mbesuk yen jadwal rilis saka Wii U Wis cukup. Regane dipotong? Dening Nintendo, Aku sangsi - pikirake suwene wektu suwene Wii kanggo murah regane-, sanajan ya PS4Kanggo jeneng salah siji saka rong sistem anyar ing mangsa ngarep, duwe model dhasar ing € 350, N sing gedhe ora bakal duwe pilihan, nanging mundur, menehi lengane kanggo muter lan nurunake biaya tambahan sing saiki Wii U.

Wii_U_GamePad

Babagan ngarsane pihak katelu, muga-muga generasi wiwitan bisa nggawa IP anyar lan pengalaman sing luwih anyar. Sejatine kita kabeh pengin ndeleng cicilan anyar saka saga favorit kita, nanging wiwitan generasi iki cocog kanggo ngluncurake jeneng lan karakter anyar. Minangka kanggo eksklusivitas, aku sangsi yen bakal ana akeh banget, kajaba yen ana pendanaan langsung saka pihak sing duwe kepentingan, amarga kita bakal nambah biaya produksi kanggo pangembangan video game, sanajan dheweke ujar ora bakal bisa. eksponensial kaya ing mlumpat generasi sadurunge - Aku isih kelingan pratelan kasebut dening Kojima babagan multiplikasi saga Metal Gear Solid ing mbesuk, soko sing pemain PlayStation kanggo perawatan favoritisme sing mesthi ditindakake Konami, nanging mesthine, iku Mesin Fox Sampeyan ora kudu lendir kalkun nalika nggawe, lan uga, Konami Wis 40% luwih murah ing taun fiskal pungkasan, lan persentase kuwatir. Aku luwih dhisik ndeleng perang kanggo DLC eksklusif tinimbang judhul per se, sing bisa uga apik kanggo kabeh wong: studi internal lan wiwitan. Sony y Microsoft dheweke bakal dijaluk nggawe waralaba anyar lan - muga-muga - waralaba kualitas, sing bakal dadi kabungahan. Sing paling dakwedeni yaiku kabijakan konten sing bisa diunduh luwih agresif ketimbang karo generasi iki, sanajan, kayata, gerakan sing aneh kaya pengunduran diri liwat online Electronic Arts: aja mangu-mangu yen bathi ing tangan siji, dheweke bakal nyoba entuk dobel ing tangan liyane. Mangkene bisnis lan iki minangka industri sing nangani tokoh sing ngasilake vertigo, luwih-luwih yen kita mikir manawa santai, ana sing ora kudu diutamakake tinimbang nilai-nilai tartamtu, nanging iki bakal dadi topik liya sing bakal dibahas.

ing-ala-ing

Ing cendhak, Sony Dheweke gampang banget kenek Microsoft lan rampung, sanajan masarakat Redmond yakin banget lan percaya yen bakal ngeksploitasi niche pelanggan, sing umume ana ing AS: nanging kita isih kudu ngerti rega, tanggal, kabijakan lan game - sanajan aku ngerteni sawetara immobilitas lan inovasi cilik ing konsep sing bisa dimainake lan IP anyar, ana prekara sing ora dikarepake. Nintendo, minangka bagean, bakal ngetutake bal lan terus-terusan, nanging sawise presentasi Xbox One, akeh sing mutusake Wii U bakal teka ing omah sampeyan, dadi kanthi cara, perusahaan saka Mario wis duwe kabeneran - isih kudu dipikirake manawa bakal terus nglawan sing anyar Sony y Microsoft nalika lagi ana ing dalan. Aku ora ngerti babagan sampeyan, nanging aku ngarep-arep dina-dina iki bakal cepet miwiti nampa kabar kaping pisanan babagan iki E3 2013.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.