Lawakan: Setel layar biru minangka screensaver ing Windows

prank layar biru

Dina iki "layar biru" utawa "layar ireng pati" dadi modele amarga katon sawetara minggu kepungkur, mbok menawi kita kedah ngrampungake guyonan sing bakal menehi saran sampeyan muter saiki kanthi ati-ati banget.

Iki minangka trik sing gumantung ing perpustakaan tartamtu sing kudu sampeyan instal ing komputer, sing bisa dadi duweke sampeyan sawetara kanca sing pengin guyon, papan sing bakal ditampilake "layar biru" iki, simulasi kanthi cara sistem operasi wis gagal lan mula bakal diwiwiti maneh ing wektu sing cendhak.

Sadurunge, kita kudu menehi saran supaya sampeyan jejere komputer sing bakal nggawe guyon iki, amarga gugup para pangguna bisa uga njalari dheweke nyoba mateni komputer kanthi ora sengaja lan mulane, bisa ngrusak kanthi serius. Sing bakal dakkandhakake kanggo sampeyan ing artikel iki yaiku telung alternatif sing bisa digunakake kanggo njupuk "layar biru" iki, kudu nggunakake langkah-langkah tartamtu supaya sistem operasi sampeyan ora bakal nemoni masalah apa wae mengko.

Syarat minimal sing disaranake kanggo nggunakake trik iki

Temenan sing pertama sing dibutuhake yaiku komputer kanthi sistem operasi Windows, amarga perpustakaan sing bakal ditawakake saiki, kudu diinstal ing papan kasebut ing endi "screensaver" disimpen.

Kondisi nomer loro sing kudu kita sebutake yaiku kompatibilitas; pangembang kanggo saben alternatif kasebut wis nyebutake yen bisa digunakake nganti Windows 7, ninggalake Windows 8 lan mulane nganyari paling anyar.

Kondisi katelu ngomong tinimbang resolusi layar; kita wis nyoba saben perpustakaan kasebut lan wis ditampilake masalah cilik ing layar HD lengkap, yaiku 1980 × 1200 px. Ing babagan iki, resolusi sing cocog karo trik kasebut ora kudu ngluwihi 1200 px ing arah horisontal.

Yen wis nimbang aspek kasebut, mula kita ora bakal nemoni masalah nalika nggawe trik.

1. SysInternals BlueScreen

Perpustakaan pertama sing bakal nyoba digunakake yaiku sing tepat iki, sing bisa digunakake download saka link ing ngisor iki. File kasebut bobote mung 64 kB lan format Zip.

prank layar biru ing Windows 01

Kita mung kudu decompress kontene menyang endi wae ing hard drive komputer; file sing bakal kita ekstrak duwe format .scr, sing khas minangka screensaver. Supaya bisa mbukak utawa nginstal, cukup klik tombol mouse sisih tengen banjur pilih «instalar»Saka opsi kontekstual sing ditampilake ing kene. Banjur kita kudu pindhah menyang fungsi Windows asli supaya bisa ngaktifake screensaver lan nindakake pratinjau.

2. Screensaver Bluesreen

Screensaver Bluescreen Iki minangka alternatif liya sing apik banget, sing padha banget karo sing disaranake sadurunge; Iki mung kudu mbukak situs web undhuhan, milih server sing dianggep paling trep. Kita uga bakal entuk file sing dikompresi ing format Zip, laninterior sing dadi perpustakaan ing format .scr, sing bisa diinstal kanthi cara sing padha karo saran ing ndhuwur.

prank layar biru ing Windows 02

Sawise perpustakaan Bluescreen Screensaver diinstal, kita bakal bisa nganakake tes cilik kanthi alat sing bakal ngaktifake screensaver ing Windows.

3. screensaver BSOD

Opsi sing kasebut ing ndhuwur iku dhasar, amarga "layar biru" sing bakal dijupuk bakal duwe desain kesalahan sing umume ditampilake nalika Windows gagal. Saliyane iki, alternatif sadurunge bisa gagal gumantung karo jinis Windows sing ana, yaiku, yen kita arep mbukak ing Windows 7 utawa Enterprice, bisa uga ana sawetara masalah tampilan nalika mbukak.

Alternatif kaping telu sing disaranake kanggo wektu iki minangka salah sawijining pilihan paling dipercaya lan lengkap sing bisa ana; kanggo download sampeyan kudu mbukak link situs web resmi screensaver BSOD, nerusake kaya sing disaranake ing cara sadurunge. Bedane digawe ing eksekusi, amarga alternatif iki wis duwe installer klasik.

prank layar biru ing Windows 03

Sawise instalasi screensaver BSOD rampung, kita bisa pindhah menyang fungsi kasebut ing Windows kanggo ngaktifake. Supaya sampeyan bisa ndeleng screensaver iki kanthi operasi lengkap disaranake ngaktifake «pratinjau», sing bakal nyebabake kabeh layar ngowahi warna biru lan pesen kesalahan kasebut sing umume ditampilake nganggo "layar biru".

Bedane ditandhani ing mestine mlaku installer Linux lan mengko, pamulihan Windows XP, kabeh gambar lan animasi sing nyenengake banget sing menehi kegagalan ing komputer.

Disaranake sampeyan nggunakake alat kasebut kanthi tliti, kayata pangguna clueless (sing sampeyan durung ngelingake iku guyon) ujug-ujug bisa mateni komputer, format lan mengko instal maneh kabeh program sing bisa digunakake saben dinane.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.