Predator Triton 300: Laptop game anyar Acer

Predator Triton 300

Acer menehi warta luwih lengkap babagan presentasi ing IFA 2019. Perusahaan iki nyedhiyakake laptop game anyar, ing kulawarga piranti Predator. Ing prekara iki yaiku Predator Triton 300, sing ditampilake minangka laptop game sing kuat nanging entheng banget. Kombinasi sing apik banget nalika ngeterake menyang endi wae.

Ditampilake minangka model pelarut, sing bakal menehi kinerja apik. Uga, aja lali manawa Acer minangka salah sawijining merek paling misuwur ing segmen pasar iki. Predator Triton 300 iki minangka pilihan sing tepat kanggo njupuk akun ing lapangan iki. Kita wis ngerti kabeh babagan iki.

Predator Triton 300

Predator Triton 300

Predator Triton 300 iki minangka model paling anyar ing kisaran Triton, sing nduweni Windows 10 minangka sistem operasi. Iki minangka model sing ngerti cara nggabungake kinerja lan fungsi kanthi sampurna desain langsing, menarik lan apik banget. Bobote mung 2.3 kg, sing nggawe luwih entheng dibandhingake karo model liyane ing pasar saiki. Kaya biasane ing kisaran iki, tampil ing warna ireng matte surem kanthi aksen lan cahya biru.

Layar laptop game Acer anyar iki ukurane 15,6 inci. Iki layar kanthi resolusi Full HD, digawe nganggo panel IPS. Menehi tingkat refresh 144 Hz lan wektu respons 3 ms, saengga kita bakal entuk pengalaman paling apik nalika main.

Model iki nggunakake a Prosesor Intel Core i7 generasi kaping 9 ing njero, sing dipasangake karo NVIDIA GeForce GTX 1650 GPU lan memori 16GB DDR4 2666Hz (bisa ditambah dadi 32GB). Supaya pangguna duwe papan panyimpenan maksimum sing kasedhiya, Acer negesake manawa Predator Triton 300 iki nawakake dhukungan nganti rong 1 TB PCIe NVMe SSD ing RAID 0 lan nganti hard drive 2 TB. Uga dikonfirmasi manawa Killer Wi-Fi 6 AX 1650 wis digabung bareng karo Killer Ethernet.

Kanggo audio, perusahaan kasebut nggunakake Waves Nx. Saliyane, keyboard laptop nduweni cahya RGB miturut wilayah lan tombol Turbo lan Predator Sense khusus, rong elemen penting ing notebook game saiki. Merek kasebut pengin njaga desain termal unggul sing ditemokake ing kabeh laptop ing kisaran Predator. Iki uga kalebu penggemar ganda kanthi teknologi kipas logam AeroBlade 3D generasi ke-4 Acer, teknologi CoolBoost, lan asupan udara lan pembuangan knalpot kanthi strategis.

Predator Triton 500 saiki kasedhiya

Predator Triton 500

Predator Triton 300 iki ora mung anyar ing kisaran iki. Acer uga nampilake acara kasebut ing IFA 2019 Predator Triton 500, model liyane ing laptop laptop game sing padha. Ditampilake minangka model kuat liyane, kanthi kinerja sing apik, nanging entheng lan lancip. Ing kasus iki mung kandel 17,9mm lan bobote 2.1 kg. Iki nggawe transportasi sampeyan kepenak banget.

Model Acer iki duwe layar anyar. Nggunakake layar Full HD 15,6 inci, sing duwe laju refresh 300Hz sing nggumunake. Dirancang kanthi sasis logam kabeh kanthi bezel sempit mung 6,3mm kanggo menehi rasio sasis 81-menyang-layar sing apik banget. Kanggo prosesor, nggunakake Intel Core i7 generasi kaping 9, saengga bakal menehi kita kekuwatan saben wektu, supaya bisa dadi laptop game sing kuat.

Rega lan peluncuran

Acer wis negesake manawa loro laptop game anyar iki bakal didol musim gugur iki kanthi resmi ing saindenging jagad. Kanggo sampeyan sing seneng tuku Predator Triton 300, wis diumumake yen bakal kasedhiya wiwit Oktober kanthi rega 1.299 euro. Saliyane, wong-wong sing pengin tuku Acer Predator Triton 500 kudu ngenteni nganti wulan November, nalika rega kasebut bakal teka kanthi rega 2.699 euro


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.