Korban utama paling anyar ing HTC yaiku presiden dhewe, Chialin Chang

Iki minangka wektu sing ora apik kanggo perusahaan Taiwan sing kayane kecemplung ing jurang sing ora ana watese. Wis pirang-pirang taun kepungkur, perusahaan kasebut ora duwe terkenal kaya merek liyane ing sektor seluler lan wis pirang-pirang taun dheweke dadi sing pertama ing rangking ing saindenging jagad, nanging saiki dheweke lagi kecelakaan ing krisis eksistensial sing nyusut.

Luwih saka setahun perusahaan kasebut nahan sawetara kantor pusat ing macem-macem negara lan saiki perusahaan bakal ditinggalake tanpa perwakilan paling dhuwur, Chialin Chang ninggalake perusahaan kasebut sawise nem taun. Iki amarga keputusan pribadi, nanging uga ora ana sing resmi negesake babagan mangkate.

Kanthi Mobile World Congress minangka tanggal paling cedhak karo acara sing bakal diluncurake perusahaan, kita bakal nyoba golek informasi babagan arah merek kanggo taun-taun mbesuk lan sanajan kabeh HTC terus berjuang tetep ing antarane perusahaan saiki. Tuku anyar sing digawe Google nganggo divisi «Powered by HTC» lan dodolan sing diraih model Pixel perusahaan, tetep urip, nanging jelas yen panandhang luwih alon.

Bener manawa divisi kasunyatan virtual karo HTC Vive, isih ana ing ngarep kanggo ngupayakake bagean pasar iki lan uga sejatine manawa saiki sawetara piranti seluler diluncurake, nanging ora ana sadurunge HTC kena pati ing sektor telephony iki. Saiki karo kepergian Chang, presiden lan CEO, Cher Wang bakal njupuk kendali saka perusahaan kasebut nganti ana penerus sing ditemokake, ana sing uga ora bisa ditemokake karo kahanan merek saiki. Pungkasane, ing pungkasan bakal tetep dadi perusahaan pangembangan AI lan VR kanggo nyingkirake masalah smartphone, mikir yen utang sing diklumpukake HTC ngluwihi $ 100 yuta ing kuartal kaping telu 2017, Kanthi tokoh kasebut, ora mungkin bakal tahan luwih suwe.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.