Koogeek: Produk Kesehatan Paling Sampeyan sing Didol ing Amazon

Logo Koogeek

Koogeek minangka salah sawijining merek paling apik nalika tuku produk omah sing cerdas. Dheweke duwe katalog produk sing dirancang kanggo nggawe omah luwih kepenak. Uga macem-macem produk kesehatan, sing bisa nambah kesehatan utawa ngontrol kanthi apik. Produk merek paling misuwur lan paling misuwur ing bidang kesehatan saiki didol ing Amazon.

Iki minangka promosi sementara kita duwe macem-macem produk Koogeek. Kajaba iku, ing promosi iki ing Amazon, kita uga nemokake sawetara produk Dodocool kanthi diskon sing apik. Sabanjure kita bakal ngobrol babagan saben produk kasebut.

Koogeek Plug Wi-Fi Cerdas

Colokan Koogeek

Kita miwiti nganggo plug pintar iki saka merek. Iki minangka plug sing bisa kita kontrol kanthi cara sing gampang. Supaya piranti apa wae sing nyambung, kita bisa ngaktifake utawa mateni kanthi cara sing gampang banget. Dadi, yen sampeyan pengin miwiti nggawe kopi utawa nguripake kipas angin utawa piranti, sampeyan bisa program kanthi cara sing gampang banget sawayah-wayah. Sampeyan uga bisa nindakake saka ponsel.

Plug Koogeek iki kompatibel karo Apple Homekit, Google Assistant lan Alexa. Tanpa mangu-mangu, iku pilihan sing nyenengake, kanggo bisa ngontrol piranti sing disambungake menyang soket iki sawayah-wayah lan tanpa kakehan masalah. Bakal luwih gampang urip sampeyan.

Ing promosi iki, sampeyan bisa tuku kanthi rega 26,99 euro. Kanggo iki, sampeyan kudu nggunakake kode diskon iki: 89QPTLUJ. Kasedhiya kanggo promosi nganti 17 Januari jam 23:59.

Ora ditemokake produkTuku ing kene »/]

Koogeek Digital Wrist Pressure Monitor 

Koogeek tensiometer

Produk liyane merek ing promosi yaiku monitor tekanan getih pergelangan tangan iki. Nduwe layar digital, sing nggawe sampeyan kepenak banget bisa ndeleng pangukuran ing kabeh wektu, cocog karo jumlah akeh yen sampeyan nggunakake kanggo wong tuwa, sing bisa maca kabeh kanthi sampurna nalika digunakake. Cocog banget ing bangkekan wong kanggo ngukur ketegangan sing tepat.

Kita bisa ngontrol kabeh kanthi cara sing gampang banget nggunakake aplikasi sing Koogeek nyedhiyakake kanggo kita. Kajaba iku, supaya kita bisa ndeleng sejarah kanthi pangukuran, saupama amarga alasan kesehatan, sampeyan kudu tetep kontrol. Iki bakal dadi cara sing trep lan efisien yen pangukuran kasebut mesthi kasedhiya, yen dibutuhake. Kabeh iki bisa ditindakake saka aplikasi ing smartphone sampeyan, sing kasedhiya ing iOS lan Android.

Ing promosi iki ing Amazon, sampeyan bisa njupuk monitor tekanan getih iki menyang regane mung 15,99 euro. Kanggo entuk rega kasebut, sampeyan kudu nggunakake kode promosi iki: 7Z53W67E. Sampeyan duwe nganti 17 Januari kanggo tuku.

Ora ditemokake produkTuku ing kene »/]

Koogeek Digital Electrostimulator

Koogeek elektrostimulator

Produk kaping telu sing ditinggalake merek iki yaiku elektrostimulator digital / pijet. Iki minangka pijet EMS (Stimulasi Otot Listrik), sing bakal bisa digunakake ing kabeh jinis kahanan. Apa kita ing omah utawa kerja, amarga ukurane sithik. Dadi, yen lara ing otot, utawa krasa ketegangan, bisa digunakake. Kita entuk pijet kanthi cara sing nyenengake.

Salah sawijining kaluwihan yaiku kita bisa ngatur intensitas ing kabeh wektu. Koogeek nyedhiyakake aplikasi ing smartphone sampeyan, kanggo ngontrol kabeh sing gegandhengan karo piranti kasebut. Supaya sampeyan bisa ngowahi intensitas pijet sing dipikolehi. Mangkono, bakal disetel kanthi cara sing paling cocog karo kabutuhan sampeyan saben wektu. Aplikasi iki gampang banget digunakake.

Kita nemokake pijet iki kanthi apik rega 19,99 euro ing promosi iki ing Amazon. Yen sampeyan pengin bisa tuku kanthi rega kasebut, sampeyan kudu nggunakake kode promosi iki: 2 RZZHDKJ. Sampeyan duwe nganti 17 Januari kanggo njupuk kauntungan saka promosi ing toko.

Ora ditemokake produkTuku ing kene »/]

Pemantau Tekanan Darah Koogeek 

Monitor tekanan getih lengen Koogeek

Sadurunge, kita wis ndeleng model sing bisa digunakake ing bangkekan, lan ing kasus iki karo liyane sing bisa digunakake ing lengen. Iki minangka piranti sing rada klasik, nanging uga duwe layar digital. Dadi, kita bakal bisa ndeleng pangukuran voltase sing digawe saben wektu. Mangkono, tansah nyathet utawa priksa status kesehatan nalika ora ragu-ragu.

Kaya model sadurunge, kabeh sing ana gandhengane karo piranti iki kita bisa ngontrol nggunakake aplikasi. Ing sajroning sejarah, riwayat pangukuran voltase sing wis kita lakoni disimpen kanthi lengkap. Supaya sampeyan bisa ngontrol kesehatan sing pas utawa kanggo wong liya. Nyaman banget.

Ing promosi iki ing Amazon, sampeyan ana piranti Koogeek iki kanthi rega istimewa 39,99 euro. Kanggo tuku kanthi rega spesial iki, sampeyan kudu nggunakake kode diskon ing ngisor iki: BHBQPE5Y. Kasedhiya nganti 17 Januari jam 23:59.

Ora ditemokake produkTuku ing kene »/]

dodocool WiFi Repeater

Pengulang WiFi Dodocool

EPengulang jaringan WiFi iki dirancang kanggo nambah sambungan ing omah sampeyan, saliyane stabilitas kasebut. Sampeyan bisa migunani banget yen router dununge adoh saka panggonan sampeyan nganggo laptop UTAWA yen sampeyan duwe omah loro lantai, saengga hubungane luwih apik ing saindenging jubin omah.

Cekakipun, minangka produk sing bisa sampeyan manfaatake kanthi cara sing gampang. Nduwe sepasang antena sing bakal bisa digunakake kanggo orientasi miturut kekarepan kita sawayah-wayah, supaya sambungan bisa disebar ing omah utawa kantor, kanthi cara sing paling efisien lan kabeh wong duwe akses menyang Internet.

Kita nemokake repeater iki kanthi rega 14,99 euro ing promosi iki ing Amazon. Yen sampeyan pengin bisa tuku kanthi rega kasebut, sampeyan kudu nggunakake kode diskon iki: RZQODK75.

Ora ditemokake produkTuku ing kene »/]

dodocool Hub USB C 7 ing 1

Hub USB Dodocool

Kita mungkasi promosi kanthi USB Hub iki, supaya bisa nyambung akeh piranti. Salah sawijining kaluwihan yaiku kompatibel karo macem-macem model, kayata MacBook, MacBook Pro, Google Chromebook Pixel. Dadi, kita bakal bisa njupuk kauntungan kasebut ing kabeh wektu, tanpa preduli saka jinis piranti sing digunakake.

Nduwe total pitung bandar ing padha. 3 port USB 3.0, port USB-C, maca kertu SD lan microSD, plus HDMI. Supaya kita bisa nyambung pirang-pirang piranti, sing bisa digunakake nalika mbutuhake. Cocog banget yen laptop sampeyan ora duwe port sing cukup.

Amazon ninggalake kita karo regane 24,99 euro ing promosi iki. Kaya liyane, kanggo entuk diskon sampeyan kudu nggunakake kode iki: BPC43TWP.

Ora ditemokake produkTuku ing kene »/]


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.