Song Maker: alat anyar Google kanggo nggawe musik sampeyan dhewe

Tukang gawe lagu

Google pengin kabeh pangguna bisa nggawe musik dhewe. Pramila perusahaan nyedhiyakake alat anyar sing bakal bisa ditindakake. Ing jeneng Song Maker, kita ngadhepi alat sing ngidini pangguna nggawe melodi saka browser. Google janji bakal gampang lan nyenengake yen bisa nggawe musik dhewe.

Google Song Maker sejatine minangka urutan musik. Matur suwun, pangguna bakal bisa nggawe musik dhewe nggunakake mouse komputer utawa swarane dhewe. Alat iki minangka anggota Lab Musik Chrome paling anyar.

Salah sawijining tujuan perusahaan yaiku supaya sinau musik luwih terjangkau. Thanks kanggo Song Maker, pangguna bisa nindakake eksperimen nganggo musik. Saliyane bisa nggoleki melodi, irama utawa swara. Soko sing bakal mbantu dheweke sinau lan bisa dadi menarik kanggo wong sing lagi sinau babagan sing gegandhengan.

Google Song Maker

Operasi alat kasebut cukup gampang. Pangguna bisa nggunakake swara lan mouse. Sing kudu sampeyan pilih yaiku pilih cathetan. Ing gambar sampeyan bisa ndeleng manawa kabeh duwe warna sing beda, mula kita bisa mbedakake. Mula, sampeyan kudu ngeklik cathetan kanggo nyelehake ing lagu sampeyan. Sanajan sampeyan pengin, sampeyan uga bisa nembangake.

Sing bakal ditindakake Song Maker yaiku ngowahi apa sing sampeyan nembang dadi cathetan musik. Kajaba iku, sampeyan uga nduweni kemampuan nggunakake keyboard synthesizer. Sanajan alat kasebut nawakake a macem-macem pilihan alat musik. Kita bisa nggunakake piano, macem-macem instrumen angin utawa synthesizer. Dadi ora ketompo jinis musik sing pengin digawe, nanging bisa uga.

Uga duwe bagean irama sing ngidini sampeyan nambah swara drum menyang musik sing digawe. Sawise produksi rampung, Song Maker bakal menehi tautan kanggo sampeyan. Kanthi cara iki, sampeyan bakal bisa nuduhake karo wong liya sing wis digawe. Apa pendapat sampeyan babagan alat Google anyar iki?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)