Download program kanggo ngrancang kaos

Yen sampeyan seneng nggawe klambi dhewe utawa pengin duwe klambi sing dipersonalisasi, ana program sing bisa digunakake desain kaos polo sampeyan dhewe.

desain kaos polo sampeyan dhewe

Gampang dipikolehi, saka download, lan nginstal. Kajaba iku, program iki ngidini sampeyan ngrancang mode dhewe nganggo model 3D. Iki minangka program sing bisa disesuaikan karo model sampeyan, yaiku ngganti warna rambut, dandanan, lan liya-liyane; lan saliyane bisa milih jinis sandhangan, model, warna, pola lsp. Iki minangka program sing migunani banget kanggo wong-wong sing pengin nggawe kaos dhewe, yaiku kanggo adol, kanggo kulawarga, kanggo adol utawa menehi.

Kabeh iki lan sawetara perkara liyane sing bisa dipikolehi, matur nuwun Profesional Mode Virtual, yaiku gratis lan migunani banget ing kasus kasebut. Karakteristik liyane sing bakal penting kanggo program iki yaiku ing español dadi ora bakal gampang dingerteni fungsi sawise ana ing njero.

Aplikasi seluler

Ngrancang kaos iku uga bisa ditindakake saka ponsel. Ana aplikasi sing bisa nggawe, dadi pilihan liyane sing kudu dipikirake, amarga kanggo akeh pangguna, luwih gampang bisa nindakake iki saka telpon. Ana sawetara opsi sing kasedhiya ing Google Play, sing bisa narik kawigaten babagan iki.

Sing pertama yaiku Desain lan nyithak kaos, yaiku aplikasi sing cukup sederhana kanggo nggawe desain kaos sing dikarepake. Kajaba iku, iki uga ngidini sampeyan nggawe file utawa format mengko sing bakal bisa dicithak mengko, supaya mbantu proses iki kanthi cara sing luar biasa. Rancangan aplikasi iku gampang lan bisa digunakake kanthi apik. Bisa didownload kanthi gratis saka Google Play:

Desain lan nyithak kaos oblong
Desain lan nyithak kaos oblong
Pangembang: Mostink
Price: free

Saliyane, kita duwe desain kaos - Snaptee, sing bisa uga paling misuwur lan veteran ing bidang iki. Iki menehi kamungkinan kanggo ngrancang kaos pribadi saka awal. Kita bakal bisa milih apa sing dikarepake ing pangertene iki, saka warna, pola utawa finish. Dadi, duwe desain dhewe iku gampang. Bisa didownload kanthi gratis ing Android:

Desain kaos - Snaptee
Desain kaos - Snaptee
Pangembang: Snaptee Winates
Price: free

Program kanggo komputer

Yen sampeyan luwih seneng ngrancang kaos saka komputer, sampeyan uga bisa nggunakake sawetara program. Operasihe padha karo sing ana ing aplikasi telpon, mung ing kasus iki kita bakal nggunakake program ing komputer. Dheweke ngidini kita nindakake kabeh proses desain aplikasi, supaya bisa ngrasakake kaos kustom 100%.

Ing kasus iki, pilihan ora pati amba, sanajan ana program sing narik kawigaten, apa sing Nggawe Kaos Desktop. Program iki bakal ngidini kita nggawe klambi dhewe kanthi gampang saka komputer. Kita bisa ngatur kabeh babagan desain, nganti entuk sing dikarepake. Gampang digunakake lan pilihan sing apik kanggo dipikirake.

Kaca online

Teespring: Kaos Desain

Iki minangka pilihan sing paling gedhe saya suwe saya suwe. Kita ketemu karo akeh kaca web kanggo nggawe desain kaos pribadi. Cukup telusuran Google kanggo ndeleng manawa ana akeh pilihan sing ana gandhengane. Kajaba iku, operasi kasebut identik, mula kita ora bakal nemoni akeh masalah ing babagan iki.

Salah siji sing paling populer yaiku Teespring, apa sing bisa dideleng ing tautan iki. Ing kaca iki, kita bakal bisa nggawe desain sing dikarepake, milih gaya kaos sing beda-beda, nggawe warna sing pengin digunakake lan uga teks sing pengin dipasang. Kabeh iki ngidini desain pribadi 100%. Kajaba iku, gumantung karo ekstra sing ditambahake, kita bisa ndeleng rega sing jarene kaos bakal larang.

Kaos, ing link iki kasedhiya, minangka opsi liyane sing kudu dipikirake ing segmen pasar iki. Iki menehi kamungkinan kanggo nggawe kaos sing disenengi. Minangka situs web sing apik yen kita arep nggawe sawetara unit, kayata uga kanggo acara tartamtu, kayata. Intuisi kanggo digunakake lan umume regane larang.

Spreadshirt minangka situs web kaping telu sing kasebut, sing minangka pilihan liyane sing apik. Iki bakal menehi kamungkinan kanggo nggawe desain sing kaose ing kaos. Kajaba iku, minangka situs web sing gampang digunakake, bisa nggawe kaos kanggo kabeh jinis wong (diwasa utawa bocah). Kita uga bisa milih kabeh babagan kaos, kayata bahan. Malah diidini nggawe kaos ekologis, sing mesthi menarik banget. Pilihan sing apik, sing bisa dikunjungi ing kene

Cara ngrancang kaos

Proses biasane padha ing kabeh kaca web. Kita kudu pilih aspek tartamtu luwih dhisik, kayata materi sing pengin digunakake ing klambi lan warna kasebut. Supaya saben pangguna bisa milih pilihan sing dikarepake. Ana sawetara kaca sing duwe warna luwih akeh, nanging umume ora masalah.

Sing normal yaiku yen diidini nggawe teks sing dipersonalisasi, kalebu kemungkinan milih font. Kita uga bisa ngenalake foto utawa logo ing kana, sing ing pirang-pirang kasus kita kudu ngunggah saka komputer, mula penting yen file disimpen sing pengin digunakake ing kasus iki. Sanajan umume kaca utawa program uga duwe elemen sing bisa digunakake, yen kita pengin ngenalake bentuk. Biasane sampeyan kudu mbayar jumlah elemen sing digunakake.

Kanthi cara iki, kita bisa ngatur desain kaos iki sing dikarepake saben wektu. Sawise rampung, kita mung kudu milih ukuran lan unit sing dikarepake saka klambi iki, mula kita bakal ngerti rega sing bakal dibayangke desain khusus iki. Akeh kaca cenderung rega murah yen luwih akeh unit sing dipesan.

Pira regane kanggo desain kaos?

Desain kaos online

Ngrancang t-shirt ora larang. Umume kaca cenderung pindhah ing wates sing padha, yaiku antara 10 lan 20 euro. Sanajan gumantung karo akeh elemen, sing bakal dadi rega pungkasan kaos kasebut. Siji tangan, bahan sing digunakake pancen bisa ditemtokake, amarga ana sing luwih larang, luwih-luwih yen kita nganggo kaos ekologis, amarga ana sawetara toko sing ngidini.

Werna uga bisa mengaruhi, amarga sawetara warna luwih rumit kanggo ngasilake lan ana kaca sing luwih akeh dikenani biaya. Nanging umume ora beda-beda. Pungkasan, elemen sing digunakake, kayata foto, ikon, logo, lsp.. Iki tegese rega kaos kasebut bisa luwih larang. Sawetara kaca dikenani biaya saben item, dene sing liyane dikenani biaya sapisan. Saben duwe sistem dhewe-dhewe.

Iki minangka aspek sing menehi rega, nanging ora regane luwih larang. Ngrancang kaos obah bisa dicakup kabeh kanthong. Mula, yen sampeyan mikir nggawe desain dhewe, sampeyan bakal bisa ngerteni manawa iku saderhana lan murah.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

13 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Jaiko ngandika

    akeh

  2.   Jaiko ngandika

    akeh

  3.   luis ngandika

    uga program bakal nggunakake. matur nuwun

  4.   luis ngandika

    uga program bakal nggunakake. matur nuwun

  5.   yt ngandika

    ps Aku mung pengin ndownload kanggo ngomong kaos

  6.   yt ngandika

    ps Aku mung pengin ndownload kanggo ngomong kaos

  7.   yt ngandika

    kepiye carane ndownload

  8.   yt ngandika

    kepiye carane ndownload

  9.   kyj ngandika

    carane ndownload program iki critakake xfa

  10.   kyj ngandika

    carane ndownload program iki critakake xfa

  11.   Francisco ngandika

    Kepiye program bisa didownload?

  12.   Francisco ngandika

    Kepiye program bisa didownload?

  13.   kakang sikap ngandika

    Aku butuh program kanggo ngrancang mug sing bisa digunakake program sing dudu photoshop utawa hofmman