Prosesor Samsung Exynos 8895 bisa mbukak 4 GHz

Exynos

Wiwit perusahaan Korea wiwit nggawe prosesor dhewe, kaya sing wis ditindakake sawetara taun suwene Apple, katergantungan karo Qualcomm wis dikurangi, sawijining raksasa prosesor ora bakal bisa ngrampungake kanthi apik yen Korea pabrikan sing adol piranti paling akeh ing saindenging jagad.

Samsung mbaka sethithik wis nyampurnakake prosesor lan malah ngalahake sawetara model kompetisi paling anyar. Nyatane, prosesor Exynos 8890 terintegrasi ing Galaxy S7 lan S7 Edge nawakake kinerja sing luwih apik tinimbang Snapdragon 820 saka Qualcomm, sanajan kosok baline ing wiwitan.

Saiki, prosesor Samsung ora mung digunakake ing piranti perusahaan, nanging wong Korea uga wis wiwit adol menyang pabrikan pihak katelu, mlebu menyang saingan langsung lan saka sampeyan menyang Snapdragon, ana sing ora bakal nyenengake. . kanggo wong lanang ing Qualcomm. Prosesor anyar Qualcomm's Snapdragon 823 bisa nggayuh kacepetan pangolahan nganti 3,6 GHz nawakake luwih saka konsumsi sing wis disetel. Nanging ing kesempatan iki, kita bisa ujar manawa murid wis ngungkuli master amarga Exynos 8895 ngluwihi kacepetan jam prosesor Qualcomm paling anyar.

Revolusi nyata wis teka karo Exynos 8895 anyar sing miturut informasi teknis pisanan sing wis bocor bisa nggayuh kacepetan frekuensi nganti 4 GHz. Yen terminal bisa nggayuh kacepetan prosesor iki, mula saiki durung kasedhiya ing komputer, amarga mung terminal sing diprodhuksi utamane kanggo main game lan nggunakake program desain. Saiki prosesor kasebut kudu tekan pasar nganggo model Samsung sabanjure, S8 lan S8 Edge lan Galaxy Note 8. Sing pertama sing nggegirisi pasar yaiku S8, sing bakal ditampilake ing wiwitan taun ngarep kaya biasane ing kisaran Galaxy S.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)