Game PS Plus gratis kanggo ninggalake PS3 lan PS Vita taun ngarep

Platform Sony kanggo game video gratis lan layanan langganan PlaySation ngalami salah sawijining wayah sing paling apik, meh meh patang puluh yuta pangguna aktif sing mbayar main online ing antarane liyane, ing wektu sing padha seneng seri game gratis kanggo PS4, Ps3 lan PS Vita saben wulan

Nanging, platform PlayStation lawas bakal pamit kanggo game PS Plus gratis wiwit wulan Maret taun ngarep. Kita jelas manawa dina iki bakal teka, sing durung kita pasti yaiku nalika arep ngumumake.

Iki ora ateges manawa game sing didownload bakal ilang, adoh banget, kabeh game sing wis didownload menyang konsol game utawa direkam ing perpustakaan konten bakal tetep ana ing kana selawase. Nanging aja nguwuh-uwuh ing langit, lan kaya sing wis kita ucapake maneh, kita isih bakal seneng game gratis setaun kanggo kaloro platform kasebut, kaloro PlayStation 3 lan PlayStation Vita, luwih khusus nganti 8 Maret 2019. Pancen kudune, logis manawa platform kasebut wiwit "ditinggal" sethithik.

Kita uga duwe kesempatan kanggo ngelingi game sing dirilis karo layanan iki kanggo wulan Maret 2018, sing "paling apik ing sejarah layanan" wiwit diluncurake ing 2010 miturut Sony dhewe.

  • Legend of Kay (PS3)
  • Kuwoso nomer 9, PS3 (Cross Buy karo PS4)
  • Claire: Extended Cut, PS Vita (Cross Buy karo PS4)
  • Bombing Busters, PS Vita (Cross Buy karo PS4)
  • Bloodborne GOTY (PS4)
  • Ratchet & Clank (PS4)

Pancen kudune, saiki wayahe pamit menyang jaman biyen, katon luwih dhisik lan dhukungan kanggo generasi anyar konsol video sing bakal teka. Bisa uga kaya sedhep saka mbesuk.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.