HyperX Pulsefire Mat RGB, tikar sing apik kanggo persiyapan sampeyan

Tikar minangka elemen "penting" kanggo menehi asil paling apik kanggo persiyapan game, lan mula kita bisa nggayuh gesekan paling gedhe lan wilayah kerja sing ngasilake presisi sing luwih apik nalika ngembangake teknik "game".

HyperX ngluncurake taruhan paling anyar, Pulsefire Mat RGB ukuran XL kanthi efek cahya sing dinamis. Temokake karo tikar persiyapan game anyar iki sing akeh migunani kanggo desain lan utamane kanggo pengalaman nalika main game, aksesoris sing bakal ngancani sampeyan nalika isih dawa minangka tukang game.

Tikar iki duwe permukaan dolanan 900 x 420 milimeter, nawakake bahan elastis kanggo ngidini kita nglumpukake kanthi mulus tanpa ngrusak. Kita duwe kontur mulus sing ngindhari utas terkenal sing diiringi strip LED sing terkenal.

Ing sisih ndhuwur, kita nemokake sistem lampu LED tutul RGB sing duwe telung fungsi sing wis ditemtokake, nanging nalika nyambungake liwat USB menyang PC, Kita bisa nggunakake piranti lunak HyperX Ngenuity kanggo nyetel loro zona cahya sing independen lan bisa disesuaikan. Miturut kesenenganku, mode sing wis ditemtokake kanthi gerakan iku sing paling nyenengake saben dina.

  • Anti-slip
  • Dhasar karet
  • Kandel: 4 mm
  • Bobot: 935 gram

Kita duwe permukaan tekstil kanthi kerapatan dhuwur sing bisa mbantu kita tetep resik lan mesthine bisa nambah kinerja lan geser mouse, ing babagan iki sensasi kita pancen apik banget, bisa uga dadi alternatif sing apik.

Kanthi fase, unit bakal teka saka HyperX Pulsefire Mat RGB kasedhiya liwat situs web resmi merekkaro rega wiwitan 59,99 euro. Sanajan kita bakal bisa nemokake ing distributor merek liyane kayata Amazon lan Komponen PC.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.