Teufel Radio 3Sixty, speaker pinter kanthi swara apik [Analisis]

Speakers terus berkembang supaya ora mung kanggo kurban swara sing luwih apik, soko sing dening cara wis apik rodo sethitik ing taun anyar, nanging kanggo kurban kita luwih alternatif lan kemungkinan nalika ngrungokake musik favorit utawa isi, lan ing Mulane ing Teufel lanang wis dadi ahli.

Kita nuduhake Radio Teufel 3Sixty anyar, speaker sing katon kaya radio nanging nawakake Spotify Connect, radio internet lan swara definisi dhuwur. Produk cilik nanging kuat iki wis narik kawigatosan kita lan kita mutusake kanggo nggawa menyang Actualidad Gadget supaya sampeyan bisa ndeleng kabeh kemampuan lan sinau tuku kanthi teliti.

Bahan lan desain

Piranti Teufel iki nggabungake desain klasik karo teknologi sing relatif modern. Sampeyan bisa nggunakake indifferently antarane akeh tombol, gembong mechanical utawa malah liwat aplikasi sing kalebu. Iki digawe saka tekstil, aluminium, kayu lan kaca, sing menehi sensasi kualitas sing cukup dhuwur. Ukurane 28*17,5*16 sentimeter kanthi bobot total 2,5 kilogram. Kaya sing sampeyan ngarepake, produk audio sing abot lan kompak biasane dadi tandha kualitas sing sepisanan tanpa kudu nggunakake, banjur kita bakal weruh kepiye kinerja ing babagan iki.

  • Werna: Ireng lan putih
  • Pangukuran: 28×17,5×16 cm
  • Bobot: 2,5 Kilogram

We kudu loro roulette ing sisih ngarep sing bakal digunakake kanggo ngatur menu lan puter maneh, sawetara tombol ing sisih ngisor, lan njupuk kabeh pinunjul. panel LCD werna lengkap ing tengah. Sisih mburi kanggo antena, amarga isih radio, banget modern, nanging radio. Uga seri sambungan lan port saiki.

Kesan kita babagan kualitas bangunan cukup apik, Rasane digawe kanthi apik, tanpa skimping ing unsur lan kanthi persepsi sing cukup apik babagan kekokohan lan soliditas.

Karakteristik teknis

Piranti iki nduweni sistem speaker 2.1 kanthi volume internal 3,5 liter lan downfire kanggo nambah asil sampeyan. Kanggo nindakake iki, nggunakake woofer 90 milimeter sing digawe saka selulosa. Kabeh sakabèhé bisa nyedhiyakake rentang frekuensi 55 nganti 20000 Hz kanthi tingkat tekanan swara maksimal 95 dB.

Nduweni teknologi amplifikasi digital kanthi telung sambungan. Kanthi cara iki, loro speaker ndhuwur nawakake swara 360 derajat, diiringi subwoofer sing wis "didhelikake" ing dhasar piranti kasebut.

Ing tingkat panyambungan kita bakal duwe ing mburi ana input tambahan uga port USB kang, kang 1,5A, bakal ngidini kita kanggo ngisi daya piranti seluler, saliyane dadi panyedhiya isi multimedia. Ing tingkat nirkabel, Babagan pisanan sing kudu ditindakake yaiku nyambungake WiFi, Kita bisa nindakake iki liwat aplikasi free utawa liwat roulettes Manajemen Integrasi banget, kang bakal ngidini kita nelusuri jaringan WiFi lan ketik sandhi kanggo nemen nambah Kapabilitas piranti.

Temenan, kita uga duwe sambungan Bluetooth supaya bisa seneng konten sing luwih cepet, ya, kanthi kualitas sing luwih murah tinimbang puter maneh liwat WiFi. Ing cendhak, kita bisa ngasilake kabeh iki:

  • Radio internet terintegrasi
  • Radio DAB+ digital bebas bising
  • Radio FM Tradisional
  • Port USB kanthi puter maneh file WAV, FLAC, MP3, AAC lan WMA
  • Sambungan Bluetooth
  • WiFi kanggo asisten virtual lan layanan streaming

Layanan sing disambungake lan asisten virtual

We mungkasi saiki ing layanan ing streaming, lan iku kita bakal bisa seneng Spotify Connect lan Amazon Music native, soko menarik banget. Mung kanthi nyambungake menyang jaringan WiFi, bakal katon ing Spotify kita, mengko kita bisa nyambungake layanan kasebut, yen pengin, liwat aplikasi kasebut.

Yen kita nyinkronake asisten virtual sing cocog, kita bakal bisa ngontrol piranti kasebut, liwat Bluetooth ngubungake piranti loro-lorone, utawa mung nyambungake menyang jaringan WiFi sing padha ing kasus Amazon Alexa, kaya sing wis diverifikasi. Ing kabeh tes, piranti kasebut wis nanggapi kanthi cepet tanpa mbutuhake konfigurasi tambahan lan ing sawetara detik lagi muter isi. Salajengipun, ing kasus Amazon Alexa, kita malah bisa dhawuh kanggo muter musik tartamtu.

Mesthi, kita elinga yen asisten virtual kasebut ora digabungake menyang piranti, sing ora duwe mikropon, nanging mung nyambung menyang jaringan sing padha. Aku ora ngerti carane dheweke ora mutusake kanggo nggabungake asisten virtual kanthi nyelehake mikropon, utamané considering kompatibilitas dhuwur wis.

Saliyane ing ndhuwur, Radio 3Sixty nduweni fitur tambahan kayata jam weker, uga remot sing kalebu ing paket kasebut sing bakal ngidini kita ngontrol yen kita ora seneng karo asisten virtual. Unsur sing ditakdirake bakal ilang ing laci kanthi fungsi sing apik saka sambungan liyane.

Kualitas swara

Radio 3Sixty iki nawakake asil sing beda-beda gumantung saka sumber audio sing dipilih, kaya sing dikarepake. Ing Spotify Connect, kita nemoni masalah kejelasan kanthi volume sing akeh, lan kita ora bisa nemtokake kualitas streaming apa sing wis dipilih piranti, sing bakal dianggep minangka penengah.

Iku ngganti kathah yen kita muter file FLAC liwat port USB, ngendi kita temokake cetha, swara kuat lan uga-ditetepake, ora mung ing sawetara kurang, nanging uga ing mids lan dhuwur. Sampeyan kudu ngandika sing Teufel wis rampung proyek apik banget fine-tuning iki Radio 3Sixty, lan considering sing padha merek specialized ing audio dhuwur-definisi, kita uga ora kaget. Amarga kita ora kaget karo asil lan kualitas swara yen kita njupuk menyang akun rega produk.

Pendapat editor

Rega piranti iki antara 299,99 euro nganti 349,99 euro, gumantung saka titik dodolan sing dipilih, kang temtu panggonan iku ing niche pasar rodo milih. Senajan iku striking lan atraktif, karo layar cilik, ing syarat-syarat fungsi angel kanggo nemokake prabédan karo speaker sing biaya kurang, kayata Sonos Ray.

Kangge, kita nemokake produk niche, kanggo paling gourmets, uga disetel lan sing menehi pancen kabeh sing dijanjekake.

Radio 3 Sewidak
  • Rating editor
  • Rating bintang 4
299,99 a 349,99
  • 80%

  • Radio 3 Sewidak
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan: 25 junio 2022
  • Desain
    Penerbit: 90%
  • Conectividad
    Penerbit: 95%
  • Kualitas audio
    Penerbit: 85%
  • Persiyapan
    Penerbit: 80%
  • Fungsi
    Penerbit: 75%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 80%


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.