7 rahasia babagan Pokémon Go sing sejatine sampeyan isih durung ngerti

Pokémon

Pokémon Go, Game anyar Nintendo kanggo piranti seluler, terus dadi protagonis gedhe saiki, ora mung ing jagad teknologi lan game video, nanging wis bisa nyelehake menyang kaca ngarep koran ing saindenging jagad lan ing sawetara papan warta sing paling relevan televisi. Pelatih liyane akeh sing pengin mburu kabeh Pokémon sing kasedhiya. Nomer iki uga mung nambah lan sawetara jam pungkasan game kasebut kasedhiya ing negara-negara anyar.

Kita isih duwe akeh perkara sing bisa ditemokake babagan game kasebut lan akeh sing wiwit seneng Pokémon Go saben dina kepengin weruh pirang-pirang Pokémon sing kasedhiya ing game kasebut, pinten sing bisa dicekel utawa yen gampang diburu kabeh. Kanggo ngatasi keraguan kasebut lan liya-liyane, dina iki kita mutusake arep menehi sampeyan artikel iki 7 rahasia babagan Pokémon Go sing sejatine sampeyan isih durung ngerti.

Yen sampeyan wis seneng Pokémon Go, utawa yen tetep ngenteni nalika ngrusak kuku nalika tekane game Nintendo menyang Google Play utawa App Store ing negara sampeyan, ora bakal luwih becik sampeyan maca lan ngerti rahasia kasebut babagan game sing kanthi keamanan total bakal mbantu sampeyan dadi pelatih sing luwih apik.

Ing Pokémon Go ana 151 Pokémon sing beda

Pokémon

Jumlah Pokémon sing saiki bisa diburu ing Pokémon Go cacahe ana 151, yaiku kabeh sing kasedhiya ing game pertama saga iki, yaiku Pokémon Merah / Biru sing legendaris. Game kasebut uga dibaptis dadi Gen I, sanajan nomenclature iki mung dingerteni para ahli ing saga Pokémon.

Antarane 151 Pokémon kasebut kalebu kabeh sing umum dingerteni, sanajan sampeyan wis pirang-pirang taun ora main. Pickachu, Charmander utawa Bulbasaur, telu saka Pokémon sing paling misuwur mung sawetara sing bisa diburu lan dilebokake ing Pokédex kita.

Ing kene kita nuduhake sampeyan dhaptar lengkap kabeh Pokémon sing bisa ditemokake ing Pokémon Go;

  1. Bulbasaur
  2. Ivysaur
  3. Venusaur
  4. Charmander
  5. Charmeleon
  6. Charizard
  7. Squirtle
  8. Wartotle
  9. Blastoise
  10. Caterpie
  11. Metapod
  12. Butterfree
  13. Weedle
  14. Kakuna
  15. Beedrill
  16. Pidgey
  17. Pidgeotto
  18. Pidgeot
  19. Rattata
  20. Raticate
  21. Tumpeng
  22. Fearow
  23. Ekans
  24. Arbok
  25. pikachu
  26. Raichu
  27. Sandshrew
  28. Sandslash
  29. Nidoran
  30. Nidorina
  31. Nidoqueen
  32. Nidoran
  33. Nidorino
  34. Nidoking
  35. Clefairy
  36. Clefable
  37. Vulpix
  38. Ninetales
  39. Jigglypuff
  40. wigglytuff
  41. Zubat
  42. Golbat
  43. oddish
  44. gloom
  45. Vileplume
  46. Paras
  47. Parasect
  48. Venonat
  49. Venomoth
  50. Diglett
  51. Dugtrio
  52. Meowth
  53. persian
  54. Psyduck
  55. Golduck
  56. Mankey
  57. Primeape
  58. Growlithe
  59. Arcanine
  60. Poliwag
  61. Poliwhirl
  62. Poliwrath
  63. Abra
  64. Kadabra
  65. Alakazam
  66. Dadi
  67. Machoke
  68. Machamp
  69. Bellspout
  70. Weepinbell
  71. Victreebel
  72. Tentacool
  73. Tentacruel
  74. Geodude
  75. Graveler
  76. golem
  77. Ponyta
  78. Rapidash
  79. Slowpoke
  80. Slowbro
  81. Magnemite
  82. Magneton
  83. Farfetch'd
  84. Doduo
  85. Dodrio
  86. Seel
  87. Dewgong
  88. Grimer
  89. Muk
  90. Shellder
  91. Cloyster
  92. Gastly
  93. Haunter
  94. Gengar
  95. Onix
  96. Drowzee
  97. Hypno
  98. Krabby
  99. Kingler
  100. Voltorb
  101. Elektroda
  102. Exeggcute
  103. Exeggutor
  104. Cubone
  105. Marowak
  106. Wiwit
  107. Hitmonchan
  108. Lickitung
  109. Koffing
  110. Weezing
  111. Rhyhorn
  112. Rhydon
  113. Chansey
  114. Tangela
  115. Kangaskhan
  116. Horsea
  117. Seadra
  118. Goldeen
  119. Seaking
  120. Staryu
  121. Starmie
  122. Pak Mime
  123. Scyther
  124. Jynx
  125. Electabuzz
  126. Magmar
  127. Pinsir
  128. Tauros
  129. Magikarp
  130. Gyarados
  131. Lapras
  132. Ditto
  133. eevee
  134. Vaporeon
  135. Jolteon
  136. Flareon
  137. Porygon
  138. Omanyte
  139. Omastar
  140. Kabuto
  141. Kabutops
  142. Aerodactyl
  143. Snorlax
  144. Articuno
  145. Zapdos
  146. Moltres
  147. Dratini
  148. Dragonair
  149. Dragonite
  150. Mewtwo
  151. Mew

Ora mung ana siji jinis Pokémon

Yen sampeyan wis main Pokémon Go sawetara wektu kepungkur, sampeyan bakal ngerti yen nyekel Pokémon sing pertama iku gampang banget, nanging ora gampang nyekel kabeh, malah sawetara uga ora bisa ditindakake para pemain.

Lan iku Pokémon dipérang dadi normal, legendaris lan mitos, kanthi cara sing padha karo game. Sing diterangake kanthi cara sederhana yaiku Pokémon normal bakal luwih gampang digoleki lan dijupuk, nanging sing diklasifikasikake minangka legendaris lan mitos, bakal luwih rumit.

Miturut sawetara gosip Pokémon legendaris bisa uga ora bisa dicekel mung ing acara khusus. Kajaba iku, uga dikabarake manawa salah sawijine bisa didhelikake ing ndhuwur Everest, sanajan Nintendo durung ngonfirmasi informasi babagan kahanan sing sejatine sawetara makhluk kasebut saiki.

Pokémon duwe "sifat"

Pokémon

Salah sawijining perkara sing sampeyan ora ngerti yaiku Kabeh Pokémon sing ditampilake ing game kasebut nduweni sifat, sing bisa ditemtokake kapribadene. Kepribadian sing beda-beda iki mengaruhi cara nyerang utawa mbela, kanthi positif lan negatif lan uga bisa mengaruhi wilayah liyane.

Sayange, kita ora bakal bisa milih pribadine saben Pokémon, utawa ngowahi kanthi cara apa wae, mula kudu mburu makhluk sing luwih apik kanthi luwih apik, supaya mesthi duwe pilihan kanggo nyerang mungsuh karo siji utawa liyane Pokémon .

Iki minangka sifat Pokémon

Kaya sing wis dakkandhani Pokémon duwe sifat sing beda, yaiku gunggunge 7 lan sing bakal ditampilake ing ngisor iki;

  • "Stoic" (Stoic)
  • "Wali" (Wali)
  • "Assassin" (Pembunuh)
  • "Raider" (Raider)
  • "Protector" (Protector)
  • Sentry
  • "Juara" (Juara)

Kabeh jinis Pokémon kasedhiya ing game kasebut

Ing Pokémpn Go, kaya sing wis kasebut, kita bisa ndeleng lan mburu total 151 Pokémon, yaiku sing ana ing game asli. Nanging, kayane Nintendo duwe sawetara kertu sing disimpen lan data game kasebut Informasi babagan Pokémon sing ana ing game mengko wis ditemokake kaya Peri, Peteng utawa Baja.

Iki tegese perusahaan Jepang bakal ngluncurake pembaruan ing mbesuk lan bakal ngenalake Pokémon anyar. Saiki, Nintendo nawakake kemungkinan mburu 151 makhluk, nanging kita wedi yen duwe kabeh, kita bakal duwe misi anyar, sing kalebu mburu tambahan anyar sing bakal teka kanthi nganyari game.

Pokémon Go duwe 232 gerakane, 95 gerakane cepet

Kanggo wayahe ing Pokémon Go kita nemokake 232 gerakan kanggo Pokémon, sing 95 saka antarane cepet. Nanging, maneh, neliti data internal game, kita bisa ndeleng gerakan versi saga sawise sing pertama, sing kabeh Pokemon duweke.

Saiki, kita bisa ngetrapake akeh gerakan karo Pokémon, nanging kanthi nganyari anyar, kita bisa luwih maju.

Ora suwe kita bakal weruh lokasi sing disponsori

Pokémon Go

Pokémon Go sukses tenan sing wis duwe atusan ewu pemain ing saindenging jagad lan saka ngendi Nintendo bisa miwiti nguntungake ekonomi sponsor lokasi. Lan yaiku kaya sing wis dingerteni lan bisa diverifikasi ing data game Poképaradas sing kudu digunakake kanggo nggoleki obyek lan informasi, bisa uga dadi situs pariwara.

Saiki kita kudu ngenteni perusahaan apa sing arep ngiklanake liwat Pokémon Go lan sukses.

Apa sampeyan wis nemokake kabeh rahasia sing ana ing Ppokémon Go lan sing wis dakkandhani saiki liwat artikel iki?.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)