Razer Kiyo, kamera kanthi lampu internal kanggo 'streamer'

Webcam kanggo streamer Razer Kiyo

Razer, perusahaan populer ing sektor kasebut game —Komputer, periferal lan aksesoris— terus ngembangake katalog tawaran kanggo para pemain game paling akeh. Pameran kasebut saiki ditindakake nganti tanggal 22 Oktober TwitchCon 2017 ing ngendi streamer paling apik ing donya bisa bebarengan.

Lan kanggo acara kasebut, Razer nggawa aksesoris beda-beda sing fokus ing jinis pangguna: sing seneng ngrekam awake dhewe nalika main lan nuduhake kabeh ing sekitare. Kanggo kabeh Razer Kiyo wis dikenalake, webcam kanthi jeneng penasaran (paling ora ing Spanyol) sing nggabungake cincin cahya kanggo madhangi streamer kapan wae lan ora kudu adaptasi kabeh ruangan kanthi lampu, panel, lan liya-liyane.

Mesthine, Razer Kiyo dudu piranti profesional lan ora bakal ngganti lampu profesional. Nanging, akun iki kanthi cincin cahya sing kasusun saka 12 LED sing bisa diatur miturut kekarepan sampeyan. Sampeyan bakal ditawakake nganti 12 level padhang. Apa maneh, Razer Kiyo iki ngelingake sawetara cincin cahya sing didol kanggo digunakake nganggo kamera SLR.

Ing sawetoro wektu, Razer Kiyo kompatibel karo platform streaming kayata "Open Broadcaster Software" lan "Xsplit". Kajaba iku, miturut perusahaan kasebut, webcam iki bisa ngrekam ing rong kualitas: 1.080p (Full HD) ing 30 taun fps utawa menyang 720p (HD) udakara 60 fps.

Saliyane, Razer Kiyo nyambung menyang komputer (mung kompatibel karo komputer Windows) liwat port USB 2.0. Sensor kamera yaiku 4 megapiksel lan fokus otomatis. Kangge, Kiyo bisa dipasang ing laptop utawa monitor; Bisa diselehake ing permukaan sing rata utawa dipasang ing tripod.

Razer Kiyo bakal tekan toko ing saindenging jagad pungkasan taun iki 2017. Lan rega adol yaiku Euros 109,99 lan sampeyan bisa entuk liwat toko perusahaan online.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.