Razer Blade Stealth lan Razer Core V2, game paling utama

Rincian sabanjure Razer Blade Stealth lan Razer Core V2 dicethakaké

Penggemar video game pancen sukses amarga piranti anyar saka salah sawijining perusahaan sing paling nggatekake sektor game ing saindenging jagad iki bubar diwiwiti: Razer.

Taruhan kasebut nuduhake a edisi anyar Razer Blade Stealth 2017 (varian apik model sadurunge) lan Razer Core V2, generasi kapindho GPU eksternal merek.

Razer Blade Stealth 2017

El Razer Blade Stealth 2017 minangka varian saka inti kotak model asli sing, wektu iki, bakal entuk pasar kanthi Prosesor Intel Core i7-8550U Generasi kaping XNUMXn lan batere sing umure wis dawa.

Rincian sabanjure Razer Blade Stealth lan Razer Core V2 dicethakaké

Ing Razer Blade Stealth 2017, sing nggabungake layar lan kualitas 13 inci Quad HD + Kanthi resolusi 3200 x 1800 piksel, perusahaan kasebut kalebu Panel layar tutul IGZO kanthi warna 100% sRGB. Piranti iki bisa digunakake kanthi cepet Turbo Ningkatake nganti 4 GHz sing diiringi karo Memori memori 16 GB memori sistem dual-kanal, memori sing, miturut Razer, dimaksudake kanggo digunakake kanggo "multitasking ekstrem."

Min-Liang Tan, Pendhiri lan CEO Razer, ujar, "Insinyur kita wis nindakake prekara sing luar biasa banget karo Blade Stealth sing anyar kanthi nambah tenaga lan umur batere kanthi nyata. Blade Stealth anyar yaiku laptop Windows paling lengkap sing anae, lan bisa dikenani biaya tambahan kanthi bantuan Razer Core V2 anyar.

Razer Core V2

Rincian sabanjure Razer Blade Stealth lan Razer Core V2 dicethakaké

El Razer Core V2 yaiku generasi kapindho GPU eksternal merek, piranti sing nduweni kemampuan kanggo mbukak GPU kaya seri NVIDIA GeForce 10 lan seri AMD Radeon 500 (kanthi XConnect). Razer Core V2 nguwasani GPU kanthi pasokan listrik 500W internal nalika ngolah grafis kanggo laptop sing disambungake Thunderbolt 3 (USB-C).

Razer Core V2 duwe kontrol internal dhewe kanthi garis sing beda kanggo grafis lan piranti sing nyambung, papat USB 3.0 portuga siji Port Gigabit Ethernet. Lan kabeh piranti digawe saka aluminium giling CNC presisi.

Razer Blade Stealth 2017 bakal kasedhiya kanthi rega $ 1700 liwat toko online Razer ing Amerika Serikat, Prancis, Kanada, Inggris lan Jerman. Razer Core V2 bakal "dikirim rauh" lan regane udakara $ 500, uga ing toko online Razer.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.