Realme 3 Pro kasedhiya wiwit wulan Juni kanthi rega sing cukup murah

Realme 3 Pro

Ing taun-taun pungkasan, kita wis ndeleng akeh perusahaan Asia sing wiwit metu saka wates supaya bisa nggayuh calon pangguna sing luwih akeh. Xiaomi, Vivo, Oppo minangka conto sing jelas, sing saiki pengin ditambah Realme, perusahaan sing mung ngenalake Realme 3 Pro.

Realme saiki ditampilake ing Madrid, Realme 3 Pro, apa sing bakal ana terminal pertama sing diluncurake kanthi resmi ing pasar Spanyol, tanpa gumantung karo toko-toko Asia sing bisa dituku kanthi suwe, sing jelas menehi jaminan manawa ora bisa tuku langsung saka China. Yen sampeyan pengin ngerti rincian liyane babagan terminal iki, aku ngajak sampeyan terus maca.

Realme dudu lair sewengi, nanging wis metu saka pangkone Oppo raksasa Asia. Realme 3 Pro menyang pasar Spanyol dadi pilihan sing apik kanggo dipikirake ing kisaran entri / medium, paling ora regane, amarga yen ndeleng fitur-fitur kasebut, kita bakal weruh manawa jajaran tengah pancen ora ana apa-apa.

Spesifikasi Realme 3 Pro

Layar Tipe IPS 6.3 inci - 19-5: 9 - 409 dpi - Perlindhungan Gorilla Glass 5
Refleksi layar FullHD + 2.340 x 1.080 piksel
Prosesor Snapdragon 710
Grafik Adreno 616
Memori RAM 4 / 6 GB
Panyimpen internal 64/128 GB bisa diupgrade liwat microSD
Kamera mburi 16 mpx utama diprodhuksi dening Sony kanthi aperture f / 1.7 - Sekunder 5 mpx kanthi aperture f / 2.4
Kamera ngarep 25 mpx kanthi aperture f / 2.0
Dimensi 156.8 × 74.2 × 8.3 mm
Bobot 172 gram
Baterei 4.050 mAh kanthi dhukungan cepet
Versi Android Android 9 kanthi lapisan kustomisasi ColorOS 6.0
Keamanan Pamaca sidik jari
Conectividad Bluetoot 5.0 - Wi-Fi ac

Rega lan kasedhiyan Realme 3 Pro

Kaya sing bisa dideleng ing tabel spesifikasi, model iki menehi spesifikasi sing dhuwur banget lan ora ana gandhengane karo model sing saiki bisa ditemokake ing pasar luwih saka 200 euro. Realme 3 Pro ing versi RAM 4 GB lan panyimpenan 64 GB bakal kasedhiya wiwit tanggal 5 Juni kanggo 199 euro.

Nanging yen 64 GB cendhak lan ora pengin nggunakake kertu microSD, kita bisa milih modhél kasebut RAM 6 GB lan panyimpenan 128 GB kanggo 249 euro. Loro terminal kasebut bakal kasedhiya ing rong warna; Ungu biru lan Petir Ungu.

Ngendi tuku Realme 3 Pro

Realme 3 Pro

Realme 3 Pro bakal kasedhiya liwat situs web sampeyan ing Eropa. Terminal Bakal teka kanthi gelas tempered sing wis dipasang lan tutup kanggo nglindhungi terminal, nganti kita bisa njupuk model liyane sing bakal cepet utawa mengko kasedhiya ing Amazon.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.