Realme GT, kita nganalisa Realme anyar kanggo posisi ing sawetara sing dhuwur

Realm terus menehi taruhan kanggo menehi piranti sing menehi alternatif ing tangan pelanggan kanthi rasio kualitas / rega sing menarik. Nanging, kita ora ngelingi peluncuran Realme kanthi ekspektasi kaya sing paling gedhe, paling ora sawise mlebu ing Eropa, sing dituduhake ing Actualidad Gadget.

Kita nganalisa kanthi jero Realme GT anyar, piranti sing nyebut "pembunuh kapal penggedhe", sampeyan bakal menehi katrangan marang kabeh fitur lan yen bisa diselehake minangka alternatif kanggo pihak sing paling dhuwur ing rega sing luwih mirip karo kisaran tengah. Aja nganti lali.

Kaya kedadeyan ing kesempatan liyane, kita mutusake ngiringi analisis jero iki kanthi video sing nyebabake postingan kasebut. Ing video kasebut sampeyan bakal bisa nemokake ing antarane unboxing lengkap Realme GT iki, dadi bukti kualitas kamera ing rekaman nyata. Sampeyan bakal ngewangi supaya terus berkembang yen sampeyan langganan, gunakake kothak komentar supaya ora ana pitakon apa wae, lan tinggalake kaya sing disenengi.

Bahan lan desain

Piranti kasebut duwe bingkai sing digawe saka plastik, sebab iki bisa uga entheng, nanging kasunyatane, iki ngirit biaya sing signifikan yen sing dikarepake bisa nyetel rega piranti sabisa-bisa. Kajaba, ing Spanyol, kita mung bisa tuku rong versi: Plastik kanthi warna biru, utawa punggung hibrida nganggo kulit vegan lan plastik. Kulit vegan digawe kanthi apik, ora kenthel piranti lan katon tahan. Aku ora ngerti kepiye carane bakal bertahan nalika lumaku wektu, nanging, Realme kalebu kasus silikon ing kothak kasebut.

Kita duwe ukuran 158 x 73 x 8,4 kanggo bobot entheng banget saka mung 186 gram, soko sing kaget amarga panel meh 6,5 inci. Kita duwe bintik-bintik ing sisih kiwa ngarep, sing bakal dununge kamera. Bezel ngisor kanggo USB-C, speaker utama lan jack 3,5mm. Plastik duwe daya tarik khusus kanggo bekas driji, ora ana sing ngagetne kita. Ing tanganku, versi kuning sing dibangun ing kulit vegan luar biasa, corak sing menarik sing ngasilake perasaan campuran nalika aku ngerti bingkai kasebut digawe saka plastik

Spesifikasi teknis

Aku pancen wis mutusake nang ing endi wae Qualcomm Snapdragon 888 5G, daya sing wis kabukten, diiringi rong versi saka antarane RAM LPDDR8 12 lan 5 GB kacepetan dhuwur, soko sing dadi kenangan UFS 3.1, uga kacepetan maksimum, sing bakal sulih ing antarane 128GB lan 256GB gumantung karo versi sing dipilih.

Spesifikasi teknis Realme GT
Brand Realm
Model GT
Sistem operasi Android 11 + Realme UI 2.0
Layar SuperAMOLED 6.43 "FHD + (2400 * 1080) kanthi laju refresh 120 Hz lan 1000 nits
Prosesor Qualcomm Snapdragon 888 5G
Ram 8/12GB LPDDR5
Panyimpenan internal 128/256 UFS 3.1
Kamera mburi Sony 64MP f / 1.8 IMX682 + 8MP UGA 119º f / 2.3 + 2MP Macro f / 2.4
Kamera ngarep 16MP f / 2.5 GA 78º
Conectividad Bluetooth 5.0 - 5G DualSIM- WiFi 6 - NFC - GPS Dual
Baterei 4.500 mAh kanthi Fast Charge 65W

Ing level konektivitas, implementasine saka wifi 6, Kita ora lali ciri khas rentang kasebut kayata NFC utawa GPS dual-band.

Pengalaman multimedia

Kita duwe panel Saklawasé 6,5 inci SuperAMOLED nawakake padhang maksimal 1000 nits, Bakal diiringi tingkat 120 Hz sing bisa kita modifikasi kanggo ngreksa batere, sanajan kanthi standar mode "otomatis" diaktifake sing bakal ngatasi awake dhewe. Panggunaan layar cedhak karo 92% lan ing aspek iki Realme GT wis cukup kagayuh ing aspek iki sanajan duwe burr klasik ing sisih ngisor. Tingkat refresh kanggo panel tutul yaiku 360 Hz, mula ing aspek iki pengalaman apik banget nalika ana interaksi saben dina.

Swarane "stereo." Nduwe speaker ngarep lan sing nganggo bezel ndhuwur, sing terakhir luwih kuat lan jelas saka sing sadurunge. Ora preduli, dheweke nawakake pengalaman stereo sing cukup apik kanthi pikirane, swara sing wis disetel kanthi apik. Panel kasebut, uga disetel kanthi apik babagan warna lan padhang, nawakake warna ireng sing murni kaya sing sampeyan ngarepake saka panel super AMOLED, paling ora ing padhang utamane. Kita duwe panel sing rata-rata rata.

Otonomi lan fotografi

Piranti kasebut dipasang 4.500 mAh kanthi biaya sing cepet yen Realme nyilih saka Oppo, kita duwe 65W kanthi pangisi daya SuperDart sing kalebu ing kothak. Iki ngidini kita pindhah saka 0% nganti 100% mung 35 menit.  Mesthine kita duwe otonomi lan ngisi daya cepet sing langsung mbayangke high-end, nganti sampeyan ngerti yen kita kurang ngisi daya nirkabel Qi, bebarengan karo bahan-bahan pabrik, pangeling manawa dudu piranti "premium", uga ora pura-pura .

  • Kita duwe pengisian daya OTG USBC sing bisa dibalekake

Minangka fotografi, iki minangka sensor sing dipasang ing piranti kasebut

  • Sensor utama Sony IMX682 kanthi 64MP lan aperture f / 1.9 saka enem potong
  • 8MP Ultra Wide Angle Sensor kanthi aperture limang f / 2.3
  • Sensor 2MP Makro kanthi bukaan telung potong f / 2.4

Ing fotografi standar lan fotografi 64MP kita nemokake pas sing cocog, ora nandhang sangsara kanthi kontras, HDR nindakake tugas kanthi apik lan nuduhake citra sing cukup alami. Definisi sing apik sing mbela awake dhewe sanajan ing wayah wengi kanthi setting pabrik.

Kamera Sudut Ultra Wide iki luwih akeh nandhingake kontras lan nawakake warna warna ing pirang-pirang kahanan. Ing wayah wengi nawakake luwih akeh "cat banyu" amarga proses fotografi. Kanggo bagean kasebut, lensa Macro tugas kasebut tetep yen kondisi pencahayaan apik. Fotografi ing Modo Potret iku tundhuk, tanpa kejutan, kanthi kauntungan sing ngidini kita ngowahi pinten sing kalebu Bokeh.

Babagan rekaman video kita duwe stabilisasi sing apik banget karo sensor utama, piranti lunak sing berlebihan lan "geter" sing nggawe gambar ing sensor liyane. Sanajan ngono, kanthi cahya sing sithik, aku bakal ujar manawa aku kaget karo asil kasebut.

Kamera ngarep nawakake 16MP kanthi rendering "mode kecantikan" sanajan ing setelan paling asor. Nawakake asil sing apik kanggo nimbang karakteristik kamera. Mesthi bagean fotografi ora paling apik ing terminal, dilebokake ing kisaran tengah.

Mratelakake panemume Editor

Aja kelangan rincian situs web lan saluran YouTube amarga sampeyan bakal enggal krungu saka kita.

  • Relalme GT 5G> HARGA
    • 8 + 128: 449 euro kanthi tawaran (resmi 499 euro)
    • 12 + 256: 499 euro kanthi tawaran (resmi € 549)

Kita bakal duwe penawaran khusus ing Amazon, situs web Realme Lan mesthi ing AliExpress nganti tanggal 22 Juni, tetep dideleng.

Realme gt
  • Rating editor
  • Rating bintang 4
449
  • 80%

  • Realme gt
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 95%
  • Layar
    Penerbit: 95%
  • Kinerja
    Penerbit: 90%
  • Kamera
    Penerbit: 75%
  • Otonomi
    Penerbit: 80%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 90%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 90%

Keuntungan lan kontra

Pros

  • Desain lan entheng sing apik
  • Daya super cepet, panyimpenan lan RAM
  • Otonomi sing apik lan ngisi daya cepet

Contra

  • Bahan plastik
  • Ora dikenani biaya Qi
  • Sensor utama sing apik, perusahaan sing ora apik

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.