Realme GT Neo2, alternatif sing kuat ing mid-range

Kita nggawa maneh produk saka merek setya regane dhuwit sing mentas teka ing Spanyol supaya bisa ngadeg nganti ratuning cheapness, Xiaomi. Kita ngomong amarga ora bisa uga babagan Relame, perusahaan sing njaga katalog peluncuran sing kebak kabar sanajan ana krisis semikonduktor lan produk liyane.

Kita nampilake Realme GT Neo2 anyar, peluncuran perusahaan paling anyar sing dianalisis kanthi jero lan dites supaya sampeyan bisa ndeleng manawa bakal menehi tandha sadurunge lan sawise ing pertengahan.

Desain lan bahan: Salah siji saka kapur lan siji saka wedhi

Ing babagan iki, ayo ujar manawa Realme terus ing dalan sing wis ditemtokake, GT Neo2 taruhan ing mburi banget padha karo sing sadurunge sanajan menehi kesan digawe saka kaca ing kesempatan iki, sing ora nyebabake pangisi daya nirkabel, utamane amarga pinggiran piranti digawe saka plastik kaya sing wis biasa kanggo merek nganti saiki. Ing wilayah ngarep kita duwe panel 6,6-inch anyar karo sudhut cukup sempit, nanging adoh saka apa kisaran produk liyane kurban, utamané njupuk menyang akun asimetri antarane ndhuwur lan ngisor.

  • Werna: Biru padhang, ijo GT lan ireng.

Saiki sudhut sing luwih rata, USB-C diturunake menyang ngisor, tanpa Jack 3,5mm ing wektu iki, nalika kita duwe tombol "daya" ing sisih tengen lan tombol volume ing sisih kiwa. Kabeh iki menehi kita dimensi 162,9 x 75,8 x 8,6 mm lan bobot total 200 gram, Iku ora entheng considering sing digawe saka plastik, kita mbayangno sing ukuran baterei bakal duwe akèh apa karo iki. Yen ora, piranti sing wis rampung kanthi palet warna sing menarik.

Karakteristik teknis

Kita miwiti karo poin favorit Realme, kasunyatan taruhan ing Qualcomm Snapdragon 870 Iki menehi tandha sing apik yen kita ora kudu ngetung kekuwatan, kanggo ngontrol, kita duwe sistem pembuangan panas Realme dhewe sing mupangat wis ditampilake ing pirang-pirang versi piranti maneh. Ing tingkat grafis, iku diiringi dening Adreno 650 saka kapasitas sing diakoni, uga 8 utawa 12 GB LPDDR5 RAM gumantung ing piranti sing wis mutusake kanggo tuku. Sampel tes kanggo review iki yaiku 8GB RAM.

  • Baterei sing wis menehi panggunaan luwih saka sedina muput.

Kita duwe rong pilihan panyimpenan, 128 GB lan 256 GB masing-masing kanthi teknologi UFS 3.1 sing kinerja luwih saka kabukten minangka alternatif panyimpenan paling apik kanggo piranti Android. Supaya adoh kabeh iku becik sing bisa ndeleng, kita duwe memori apik, hardware kuat lan akeh janji, kita bakal weruh kang kawujud lan kang ora. Kasunyatane piranti kasebut obah kanthi entheng karo kabeh sing dilebokake ing ngarepe, iku nggawe lapisan personalisasi, Realme UI 2.0 sing terus nyeret seri bloatware sing durung dingerteni ing piranti kanthi ciri kasebut, nanging, kita bisa nyingkirake kanthi gampang.

Multimedia lan panyambungan

Layar AMOLED 6,6-inci katon, kita duwe resolusi FullHD + kanthi tingkat refresh ora kurang saka 120 Hz (600 Hz ing kasus refresh tutul). Iki nawakake kita ing format 20: 9 padhange apik (nganti 1.300 nits ing puncak maksimum) lan imbuhan werna apik. Tanpa mangu-mangu, layar kayane aku dadi sorotan Realme GT Neo2 iki. Temenan kita duwe kompatibilitas karo HDR10 +, Dolby Vision lan pungkasane Dolby Atmos liwat speaker "stereo", kita sijine tandha petik amarga sing ngisor nduweni kapasitas sing luwih gedhe tinimbang sing ngarep.

Babagan panyambungan, sanajan kita ngucapake pamit menyang Jack 3,5 mm, Ciri khas merek kasebut (mbok menawa iki sebabe dheweke kalebu sawetara Buds Air 2 ing bungkus pers). Kita temenan duwe panyambungan Dual SIM kanggo data seluler, kang tekan dhuwur saka kacepetan 5G kaya samesthine, kabeh diiringi dening Bluetooth 5.2 lan sing paling penting, kita uga seneng WiFi 6 sing ing tesku nawakake kacepetan dhuwur, kinerja lan stabilitas sing apik. Akhire ngancani GPS lan NFC kepiye carane bisa.

bagean Photographic, kuciwo gedhe

Kamera Realme isih adoh saka saingan, sanajan sensor sing ditiru dadi gedhe (kanthi pigura ireng sing jelas banget), adoh saka keunggulan sing ditawakake piranti lunak umume. Iki nalika sampeyan ngelingi yen sampeyan lagi ngadhepi piranti mid-range. Kita duwe sensor utama sing mbela kanthi apik ing kahanan cahya sing apik, nandhang kontras, nanging stabilake video kanthi apik. Wide Angle duweni kesulitan ing cahya sing sithik lan uga kanthi kontras cahya, Makro minangka tambahan sing ora menehi pengalaman.

  • Utama: 64 MP f / 1.8
  • Sudut Jembar: 8MP f / 2.3 119º FOV
  • Makro: 2MP f / 2.4

Kita duwe kamera Selfie 16 MP (f / 2.5) sing duwe mode kaendahan sing intrusif nanging, ora kaya mburi, menehi asil sing apik sajrone samesthine. Mode potret, apa wae sing digunakake kamera, nduweni piranti lunak sing banget intrusif lan bisa nangkep cahya sing sithik banget tinimbang sing dikarepake, mula ora dianjurake kanggo nggunakake. Pancen sing paling nggumunake yaiku video kanthi sistem Kecerdasan Buatan kanggo stabilisasi, sing ditemokake kanthi kualitas paling dhuwur.

Pendapat editor

Anggere bagean fotografi ora perlu banget kanggo sampeyan (ing kasus iki, aku ngajak sampeyan menyang mburi dhuwur) Realme GT Neo2 iki nawakake kinerja sing apik amarga panel AMOLED kanthi tingkat refresh sing dhuwur, memori UFS 3.1 lan prosesor sing diakoni. , Snapdragon 870. Ing liyane saka bagean iku ora ngadeg metu, utawa ndalang, kanggo soko iku terminal sing diwiwiti saka prices ing ngisor iki:

  • Rega resmi: 
    • € 449,99 (8GB + 128GB) € 549,99 (12GB + 256GB).
    • BLACK ana tawaran (saka 16 Nopember nganti 29 Nopember 2021): € 369,99 (8GB + 128GB) € 449,99 (12GB + 256GB).

Kasedhiya ing toko online realme uga ing distributor resmi kayata Amazon, Aliexpress utawa PcComponentes antara liya.

Realme GT Neo2 Kab
  • Rating editor
  • Rating bintang 4
449
  • 80%

  • Realme GT Neo2 Kab
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 70%
  • Layar
    Penerbit: 85%
  • Kinerja
    Penerbit: 90%
  • Kamera
    Penerbit: 60%
  • Otonomi
    Penerbit: 80%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 70%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 80%

Pros lan cons

Pros

  • Daya gedhe lan memori apik
  • Rega sing wis diatur
  • Layar apik ing setelan lan refresh

Contra

  • Bingkai banget pocapan
  • Padha terus nang ing plastik
  • Swara ora padhang

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)