Realme Buds Q2 - Wahyu kanthi rega ekstrem

Headphone TWS Dheweke dadi populer dadi regane wis diwatesi karo biaya headphone kabel tradisional ing jaman biyen. Yen nambahake manawa akeh piranti saiki ora duwe port Jack 3,5mm kanggo nyambungake headphone, putih lan botol: susu.

Realme kepengin banget ngasilake piranti kanthi regane dhuwit sing cocog banget Realme Buds Q2, headphone kanthi rega murah banget yen nggunakake fungsionalitas. Temokake headphone Realme anyar iki, fitur, lan kenapa otomatis dadi piranti level entri sing dikarepake.

Kaya pirang-pirang acara liyane, kita mutusake melu analisis video iki sing bakal ditemokake ing sisih ndhuwur. Ing kono sampeyan bisa ndeleng unboxing lengkap Realme Buds Q2 kanthi isine kothak, tes biasa uga tutorial konfigurasi sing bisa digunakake. Yen sampeyan seneng, tulung supaya terus nambah kanthi langganan, supaya kita seneng lan mesthi njupuk kauntungan saka kothak komentar kanggo ana pitakon.

Bahan lan desain

Aku pancen wis totoan iki Tunas Q2 kanggo desain sing bisa dingerteni, saengga meh padha karo model sadurunge. Kasus kasebut kompak banget lan digawe saka plastik matte sing nolak sidik jari kanthi apik. Wis cukup kepenak ing level kanthong lan kanggo perawatan ing tangan. Sanajan bahan konstruksi, kita duwe desain sing solid lan stabil. Kita duwe microUSB ing sisih mburi sing ngidini kita ngisi daya piranti, nalika wilayah ngarep isih ana Indikator LED kanggo status otonomi Buds Q2 nalika ing sisih ndhuwur maca logo saka Realm tanpa kakehan penggemar.

  • Bobot Headphone: 4,1 gram saben
  • Ngisi bobot kasus: 31 gram

Sampeyan bisa tuku nganggo warna ireng (unit dianalisis) lan biru. Kanggo bagean, dheweke duwe cSertifikasi IPX4 sing bakal ngidini sampeyan digunakake kanggo olahraga lan bakal gampang nolak cipratan tanpa kakehan masalah. Headphone dhewe duwe desain sing cukup industri, ing kuping lan kasedhiya ing kothak kanthi telung bantalan telinga panggantos saka sing kalebu kanthi standar. Kabel pengisian USB-A nganti microUSB cendhak banget, udakara sepuluh sentimeter, lan digawe kanthi warna kuning dadi perwakilan merek.

Karakteristik teknis

Realme Buds Q2 iki duwe sistem panyambungan Bluetooth 5.0 dadi biasane. Iki ngidini rentang swara sing apik, durung nemokake masalah jarak jarak 10 nganti 15 meter saka sumber swara. Kanthi cara sing padha, iki bakal mbantu kita ngrasakake sambungan otomatis nalika njupuk metu saka kothak lan bakal mandheg muter sawise dilebokake maneh. Aku durung nemoni masalah sajrone pangembangan analisis ing level konektivitas, tLoro-lorone ing level potongan lan gegayutan karo stabilitas sambungan sing digawe karo piranti Android, khusus Huawei P40 Pro sing wis digunakake kanggo tes.

  • Sistem saka pambatalan swara ing telpon
  • Sistem Ngedongkrak Ultra kanggo nambah kinerja bass

Realme Buds Q2 kompatibel karo sistem latensi sing murah sing bisa dikelola liwat sistem konektivitas sing bakal dibahas mengko. Iki bakal ngidini kita seneng latensi 88ms nalika main, mula kita bakal ngilangi wektu tundha sing ora nyenengake sing biasane dialami ing headphone murah nalika main game uga nalika muter konten ing YouTube utawa Netflix. Ing babagan kasebut, Realme Buds Q2 wis ngirim.

Kualitas swara lan otonomi

Kita nemokake headphone sing driver 10mm dipasang kanggo saben unit. Dheweke ora sithik, uga gedhe banget. Kita bakal ujar manawa cukup kanggo pengalaman sing pengin didol. Kanthi sistem kuping lan bantal kuping sing wis digawe kanthi apik, kita nemokake pembatalan swara pasif cukup kanggo nikmati musik. Minangka telpon, mikropon nindakake tugas, soko sing menarik yen kita bakal nggunakake nalika makarya. Sampeyan bisa ndeleng kualitase ing video sing ana gandhengane karo analisis iki.

  • Bases sing wis stabil, aja nutupi cathetan liyane
  • Mids lan high sing nandhang sangsara ing njaba musik komersial, bisa dingerteni babagan rega headphone

Wis 400 mAh otonomi ing kothak, miturut teori, kita menehi udakara otonomi udakara 20 jam, udakara telung jam nalika ngomong babagan puter maneh terus-terusan ing saben earphone.

Link Realme lan pengalaman pangguna

Aplikasi Realme Link, kasedhiya kanggo Android lan iOS, Iki minangka alat sing penting kanggo nggunakake headphone. Kita bisa nyinkronake kanthi gampang lan bakal nuduhake batere lan bisa ngatur ing antarane telung mode audio sing beda:

  • Nambah bass
  • Nambahake telpon
  • Audio dinamis

Ngelingi iki, aplikasi dadi elemen sing meh penting banget kanggo tujuan iki, lan mesthi dadi nilai tambah. Kita durung bisa ndeleng tandha nganyari piranti lunak sing bisa uga ana, sing ngagetne kita amarga diluncurake bakal rauh.

Ing sisih liyane, Kita nemokake respons sing apik babagan kontrol tutul headphone, sing kudu dihargai. Nanging, amarga desain lan bobote, mula kita ora gumun yen sawise akeh "nangani" pungkasane tiba ing kuping. Yen sampeyan minangka salah sawijining pangguna sing duwe masalah nalika nggunakake headphone ing kuping, Realme Buds Q2 iki bakal ora nyaman banget.

Headphone bakal dirilis ing Sabanjure 18 Mei ing titik penjualan sing biasa lan dheweke bakal entuk rega 29,99 euro, langsung saingan karo produk murah ing pasar headset TWS. Iki kudu nyathet karya sing wis digawe Realme karo Buds Q2 sing dianggep minangka alternatif sing apik banget amarga regane dhuwit, mesthine swarane cocog karo produk sing luwih larang regane sanajan desain lan bahan kasebut kanthi jelas ngelingake manawa dheweke duwe produk murah.

Tunas Q2
  • Rating editor
  • Rating bintang 3.5
29,99
  • 60%

  • Tunas Q2
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 80%
  • Kualitas audio
    Penerbit: 60%
  • Conectividad
    Penerbit: 80%
  • Otonomi
    Penerbit: 70%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 80%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 80%

Pros

  • Operasi tutul sing apik
  • Diiringi Link Realme
  • Rega murah banget kanthi swara sing apik

Contra

  • Gunakake microUSB ing pertengahan 2021
  • Desain ing-kuping sing cenderung tiba
  • Dheweke rumangsa murah banget
 

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.