Rega Bitcoin udakara luwih saka $ 3.500

Nilai Bitcoin wis dadi roller coaster, kanthi praktis wiwit dadi mata uang panggunaan, regane saya mundhak lan terus mudhun, tekan puncak sing luar biasa. Pirang taun kepungkur, regane Bitcoin nganti $ 1.000, nalika semana wong wiwit nuduhake minat sing luwih gedhe babagan mata uang kripto iki.

Wiwit iku regane beda-beda gumantung saka wektu kanggo nggayuh saiki cedhak $ 3.500. Ngelingi manawa tanggal 16 Juli, regane mudhun dadi $ 1.868, bisa dingerteni kepiye kurang saka sewulan regane meh tikel.

Entuk $ 10 GRATIS ing Bitcoin kanthi ngeklik ing kene

Kaya sing bisa dideleng loro ing Coinbase Kaya Kraken, regane Bitcoin mung $ 10 nganti $ 3.500, paling ora nalika nulis iki. Sawise kenaikan hebat sing dialami ing pirang-pirang wulan pungkasan, regane sirkulasi koin iki ngluwihi 50.000 yuta dolar, soko sing ora bakal menehi kaluwihan kanggo badan pangaturan dunya, badan sing ora bisa ngontrol mata uang digital iki, sing nggawe panggunaane luwih gampang digunakake kanggo umum transaksi apa wae.

Sampeyan kudu eling yen panggunaan mata uang iki ora duwe biaya transfer lan duweke pancen anonim, yaiku mata uang iki dadi perkara umum nalika nindakake transaksi mangu-mangu kayata tuku obat, gaman lan liya-liyane. Nanging wis suwe, perusahaan gedhe kayata Microsoft utawa Steam nambahake cryptocurrency iki ing antarane pilihan sing kasedhiya kanggo mbayar layanan sing ditawakake, dhukungan penting sing wis kasedhiya supaya mata uang iki entuk popularitas ing pangguna lan wis ora ditandhani. saka ilegalitas sing ana gandhengane.

Yen sampeyan pengin ngerti carane lan ngendi tuku Bitcoin, banjur waca artikel iki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.