Kita wis ngerti tanggal peluncuran lan rega Doogee S98 anyar

Doogee S98 Kab

Ing Maret 28, Doogee S98 bakal tekan pasar, ing smartphone nggronjal anyar saka Produsèn Doogee, dikenal minangka telpon kasar, lan bakal ditindakake kanthi rega pambuka khusus $ 239, rega pambuka sing mung kasedhiya ing antarane 28 Maret lan 1 April.

Rega biasa piranti iki yaiku $ 339, dadi tawaran pambuka ngidini kita nyimpen 100 dolar. Kajaba iku, kita bisa melu undian kanggo 4 Doogee S98 liwat situs web. Saka 28 Maret nganti 1 April, kita bisa tuku Doogee S98 kanggo Dolar 239 en AliExpress y doogeemall.

Apa Doogee S98 nawakake kita

Doogee S98 Kab
Prosesor MediaTek Helio G96
Memori RAM 8GB LPDDRX4X
Ruang panyimpenan 256 GB USF 2.2 lan expandable karo microSD
Layar 6.3 inci - Resolusi FullHD + - LCD
Resolusi kamera ngarep 16 MP
Kamera mburi 64 MP utama
20 MP wengi sesanti
8 sudhut sudhut MP
Baterei 6.000 mAh kompatibel karo pangisi daya cepet 33W lan pangisi daya nirkabel 15W
wong NFC - Android 12 - nganyari 3 taun

Potencia

Doogee S98, dikelola dening prosesor Helium G96 saka MediaTek. Bebarengan karo prosesor, kita nemokake 8 GB RAM lan panyimpenan 256 GB, panyimpenan sing bisa ditambahi nggunakake kertu microSD.

Desain

Doogee kalebu 2 layar. Pisanan lan utama nduweni ukuran 6 inci. Layar kapindho, kita temokake ing mburi lan duwe ukuran 1,1 inci.

Kanthi layar mburi iki, kita bisa ndeleng wektu, ngatur puter maneh musik, njawab telpon, mriksa tingkat baterei, deleng pesen sing ditampa…

Kamera

Dadi kamera minangka salah sawijining bagean sing paling dipikirake pangguna, wong lanang ing Doogee wis menehi perhatian khusus. Ing mburi piranti, kita temokake 3 lensa:

  • Sensor utama 64 MP
  • 8 MP sudhut amba lan
  • 20 MP sensor night vision digawe dening Sony.

Kamera ngarep digawe dening Samsung lan duwe a Resolusi 16 MP.

Baterei nganti 3 dina

Kanthi a Batere 6.000 mAh, Doogee S98 nduweni otonomi 2 nganti 3 dina kanthi nggunakake piranti moderat.

Kompatibel karo pangisi daya cepet nganti 33W, karo pangisi daya klebu daya padha. Iku uga kompatibel karo pangisi daya nirkabel.

Where tuku Doogee S98

Doogee S98 anyar bakal kasedhiya ing Aliexpress lan Doogeemall kanthi tautan ing introduksi artikel. Nalika promosi peluncuran rampung, regane bakal dadi $339. Yen ekonomi ora ngidini, sampeyan uga bisa njaluk salah siji saka 4 Doogee S98 sing pabrikan raffles liwat website karo pranala sing dituduhake ing ndhuwur.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.