Tronsmart T7, review, rega lan mratelakake panemume

Tronsmart T7 tali

Es wektu review ing News Gadget, lan tutul speakerphone. siji saka produk sing paling dikarepake, kanggo ngiringi smartphone kita lan ngoptimalake kemungkinan. Ing kalodhangan iki kita wis bisa nyoba kanggo sawetara dina Tronsmart T7, speaker kuat, format saiki, lan luwih tahan saka kita bisa nyana.

tronsmart, produsen referensi tansah ana hubungane karo piranti swara, terus nggedhekake kataloge, lan ditindakake kanthi ngetutake baris ing baris kasebut. Nilai kanggo dhuwit iku utomo. Tronsmart T7 becik kanggo sing seneng nuduhake musik sing kanggo kebekan ngendi padha lunga. Kita pitutur marang kowe apa sing kita pikirake babagan Tronsmart T7 supaya sampeyan kalebu ing dhaptar pesenan.

Iki Tronsmart T7

Tronsmart T7 wheel

Speaker T7 wis bentuke silinder lan elongated, wis ngukur saka Dhuwur 216mm kanthi diameter 78mm. Madeg ing sikil koma cilik sing ana ing sisih ngisor. Ora kaya pamicara liyane kanthi format iki sing didhukung sacara horisontal. Mangkono, swara sing ditawakake nyata 360º lan bisa nyetel spasi ing kabeh arah. sampeyan bisa tuku Tronsmart T7 ing Amazon tanpa biaya pengiriman.

Duwe keypad fisik kanggo kontrol puter maneh. 

Tombol Tronsmart T7

  • Tombol daya lan mateni / pilihan efek LED / Bluetooth utawa Micro SD ngalih.
  • Puter lan Ngaso / ngreset piranti / asisten swara / angkat utawa nolak telpon
  • trek sadurungé
  • Lacak sabanjure
  • Tombol SoundPulse / Ngalih EQ / Pasangan Stereo
  • Port USB Tipe-C
  • Slot kertu SD mikro

Ing dhuwur ana a wheel ageng kanggo kontrol volume. Prasaja kanggo nggunakake lan tenan alus sing kita tresnani. Kita bisa ngunggahake utawa nyuda volume kanthi ngowahi menyang sisih siji utawa ngrungokake liyane klik cilik kanggo saben bagean. Ing saubengé ngadeg a lampu ring led sing disinkronake karo irama musik sing lagi diputer, dadi becik kanggo nguri-uri apa wae.

Lampu Tronsmart T7

Kajaba iku, sanajan piranti kasebut relatif abot, ndhuwur 800 gram, dirancang "kanggo nindakake" lan duwe tali ing salah siji sisih supaya kita bisa nyekel utawa nyumerepi saka tas ransel. Mesthi siji pilihan banget kanggo kebak seneng musik favorit ngendi wae.

Tuku saiki sampeyan Tronsmart T7 ing Amazon kanthi rega paling apik

Daya lan akeh liyane karo Tronsmart T7

Daya minangka salah sawijining aspek sing paling penting dening masyarakat nalika mutusake siji utawa opsi liyane. Speaker wis dadi aksesoris sing paling akeh dituku kanggo nglengkapi piranti seluler sajrone pirang-pirang taun. Lan duwe daya ekstra supaya musik kita apik ing ngendi wae, penting kanggo akeh. Kajaba iku, kasunyatan sing dadi "portabel" ndadekake dheweke serbaguna lan bisa digunakake ing sembarang pojok omah, utawa ing ngendi wae.

Kita duwe 30W daya sing menehi akeh dhewe tanpa geter undesirable katon. Tronsmart T7 bisa menehi kita kabeh sing diwenehake stereo, nanging ing papan sing luwih cilik lan kanthi rega sing luwih murah. Salajengipun, thanks kanggo kang dering saka lampu LED sing ngganti werna kanggo ngalahake music, bakal langsung dadi pusat pesta utawa rapat karo kanca-kanca.

Tronsmart T7 sisih

Otonomi lan resistance

Ekstra sing menarik, lan sing mbedakake saka akeh pamicara liyane ing pasar, yaiku sertifikasi IPX7. Kita wis nyoba speaker sing ora perlu kuwatir babagan cipratan banyu utawa bledug. Nanging ora mung kuwi, T7 bisa dicelupake ing banyu nganti siji meter suwene 30 menit tanpa rusak. Temtu advance penting kanggo jinis piranti.

Otonomi minangka kekuwatan liyane. Tronsmart T7 nduweni baterei 2.000 mAh sing menehi sampeyan nganti 12 jam puter maneh tanpa gangguan. Sanajan iki bisa beda-beda gumantung saka tingkat volume sing digunakake lan lampu LED, sing uga nganggo luwih akeh tinimbang sing dikarepake. Iku menarik sing thanks kanggo App, kita bisa ngerti tingkat baterei pas piranti ing kabeh wektu.

Kabeh teknologi wayahe karo Tonrsmart T7

Tronsmart T7 smartphone

Tronsmart T7 teka dilengkapi karo Konektivitas Bluetooth 5.3, paling anyar lan revolusioner ing pasar. Ngoptimalake a sambungan terus-terusan lan tanpa cacat. Nawakake a jarak nirkabel nganti 18 meter. Lan nyambung menyang piranti apa wae kanthi otomatis luwih cepet tinimbang liyane. Nggolek speaker kaya iki? saiki karo sampeyan Tronsmart T7 ing Amazon kanthi kabeh jaminan.

A swara kuat lan kualitas nganti 30 W thanks kanggo imbangan sawijining telung pembalap (2 tweeter lan woofer), lan kanggo teknologi perusahaan dhewe disebut SoundPulse. Swara resik ing 360 derajat karo bass kuat lan treble kualitas. Lali distorsi ing volume maksimum. Kita bisa milih macem-macem jinis ekualiser gumantung ing selera kita.

Pros lan Cons saka Tronsmart T7

Pros

Duration saka Panjenengan baterei Iku super penting nalika kita ngomong bab piranti kanggo njupuk kita adoh saka ngarep.

ing lampu sing dipimpin Padha menehi siji titik liyane nalika nerangake livening munggah partai.

Sertifikasi IPX7 Iku ndadekake kita ora wedi yen speaker bisa teles utawa rusak dening bledug utawa wedhi.

daya lan kualitas swara kanthi distorsi praktis "nol".

Pros

  • Baterei
  • Led lampu
  • Sertifikasi IPX7
  • Potencia

Contra

El Peso ndhuwur 800 gram punika alangan nalika nerangake nindakake ing mburi.

Roda ndhuwur bisa duwe kontrol liyane amarga gampang diakses.

Contra

  • Bobot
  • Kontrol

Pendapat editor

Daya ing volume maksimum luar biasa, swara krasa cetha saben wektu. We duwe sethitik distorsi lan definisi bass lan treble pantes peralatan profesional. Kanggo ngarep, utawa njupuk ngendi wae pengin, Tronsmart T7 ora nguciwani.

Tronsmart T7
  • Rating editor
  • Rating bintang 4
69,99
  • 80%

  • Tronsmart T7
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan: 29 September saka 2022
  • Desain
    Penerbit: 70%
  • Kinerja
    Penerbit: 80%
  • Otonomi
    Penerbit: 80%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 60%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 65%

 

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.