Aja Nemoni Rega ing Amazon nganti tanggal 12 November

Sing ora katon ing Amazon

Ing pungkasan wulan iki, dina Jumuah Ireng sing ditunggu-tunggu dirayakake, salah sawijining acara sing paling diantisipasi kanggo kita lan supaya kita bisa ngirit akeh dhuwit nalika ana hadiah Natal. anggere kita ngerti cara golek tawaran sing paling apik lan sadurunge wis ngetutake.

Nalika dina kasebut teka, saka Amazon akhir minggu iki, dheweke menehi promosi anyar sing diarani Never Seen, promosi sing nyedhiyakake macem-macem produk kanggo kabeh jinis, ora mung elektronik kanthi rega sing luwih apik. Ing kene kita nuduhake sampeyan penawaran paling apik sing bisa ditemokake ing Amazon Never Never Seen.

Amazon ngidini kita mbayar tuku kanthi 4 cicilan saben wulan, sing bakal ngidini kita tuku kanthi jumlah luwih gedhe lan bisa mbayar kanthi mulyo kanthi papat cicilan saben wulan. Jenis pembiayaan iki kasedhiya kanthi jumlah 75 nganti 1000 euro lan bakal disetujoni dening Cofidis. Yen produk kasedhiya kanggo mbiayai, iki bakal ditampilake ing jejere rega pungkasan produk.

Urip TV TD Systems

Sistem TD

Perusahaan TD Systems minangka salah sawijining perusahaan sing nawakake produk paling apik ing televisi ing regane dhuwit. Sanajan sejatine Amazon duwe akeh model sing bisa digunakake, ing ngisor iki kita nuduhake model sing paling dihargai.

Smartphone Xiaomi

Ing taun-taun pungkasan, Xiaomi dadi pilihan sing apik banget kanggo dipertimbangkan nalika nganyari piranti. Wis pirang-pirang taun resmi ing Spanyol liwat macem-macem toko sing nyebar ing saindhenging semenanjung, sing ngidini dadi salah sawijining perusahaan sing paling akeh adol smartphone.

Sajrone dina iki, Amazon nawakake macem-macem tawaran sing luwih apik yen kita ngrencanakake nganyari smartphone lan ora pengin ngenteni dina Jumuah Ireng utawa ora bisa ngenteni langsung amarga wis ora bisa digunakake.

Xiaomi Mi9T Pro Kab

Xiaomi Mi 9T Pro

El Ora ditemokake produk Iki minangka terminal sing paling disaranake, ora mung kanggo regane, nanging uga kanggo mupangat sing ditawakake lan ing endi RAM 6 GB sing katon apik, diiringi panyimpenan internal 128 GB. Layar tekan 6,39 inci lan kabeh layar, amarga kamera ngarep dununge ing sisih ndhuwur pigura.

Ing njero, kita nemokake Qualcomm Snapdragon 855, mula kita ora bakal kekurangan daya kanggo nikmati game favorit. Ing sisih mburi, kita duwe telung kamera sing bisa dijupuk nalika sembarang kahanan.

Ora ditemokake produk

Xiaomi Mi 9T

Bentenane utama sing ditawakake Xiaomi Mi 9T dibandhingake karo versi Pro, ditemokake ing prosesor sing ngatur kabeh tim, amarga iku Snapdragon 730, dudu Snapcagon 855 Qualcomm. Spesifikasi liyane padha karo sing bisa ditemokake ing versi Pro.

Ora ditemokake produk

Xiaomi Redmi Wigati 8

Xiaomi Redmi Wigati 8

Nanging yen ora dienggo mbuwang akeh dhuwit, mung mung 179,99 euro, sampeyan bisa entuk Redmi Note 8, saben dina luwih apik. Ing njero, kita nemokake Qualcomm Snapdragon 644 sing diiringi RAM 4 GB lan panyimpenan 128 GB. Batere tekan 4.000 mAh lan ing sisih mburi kita duwe sistem 4-kamera.

Xiaomi Redmi Note 8 rega 179,99 euro

Headphone Bluetooth kanggo kabeh kanthong

Wis pirang-pirang taun kepungkur, umume produsen nggawe keputusan ngilangi koneksi headphone, mula prelu headset bluetooth luwih diperlokake. Untunge, rega kasebut mudhun banget, utamane ing merek sing ora dikenal, sing kadang-kadang nawakake luwih saka kualitas sing bisa ditampa.

Ing kene kita nuduhake sampeyan model paling apik sing kasedhiya dina iki adhedhasar jumlah tinjauan sing wis ditampa ing Amazon.

Enacfire E18 kanthi rega 23,54 euro

Headphone Bluetooth Enacfire E18

Kanthi luwih saka 2.587 review, Ora ditemokake produk Dheweke duwe rating 4,5 saka 5 lintang. Nawakake sambungan Bluetooth 5.0, resistensi IPX 5 kanggo banyu lan kita nggawa 3 bantalan kanggo adaptasi karo kuping sing beda. Salah sawijining aspek sing paling apik kanggo para pangguna sing tuku yaiku kenyamanan sing ditawakake.

Amarga kasus pengisian daya, kita bisa nggunakake tanpa ngisi daya pangisi daya sajrone 15 jam kanthi sawetara 3,5 jam otonomi rata-rata saben biaya. Regane: 23,54 euro.

Ora ditemokake produk

HolyHigh kanggo 13,76 euro

Headphone Bluetooth HolyHigh

Yen earbuds ora ana ing kuping, sampeyan bisa nggunakake model liyane sing ana ing kuping lan kasedhiya ing Amazon kanthi rega 13,76 euro. Headphone iki nawakake otonomi nganti 8 jam, nglindhungi IPX 7, mula cocog kanggo olahraga lan duwe rating rata-rata 4,3 bintang saka 5 bisa uga kanthi 1033 rating.

Ora ditemokake produk

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.