Rega lan tanggal rilis Doogee S98 Pro wis dingerteni

Doogee S98 Pro Kab

Sasi pungkasan kita ngedika bab release sabanjuré saka Produsèn Doogee, ing Doogee S98 Pro Kab, piranti sing ditondoi dening a desain inspirasi asing, kamera sesanti wengi, sensor infra merah lan tanpa dilalekake yen ana ing kategori smartphone tahan kejut.

Nanging bagean sing paling penting kanggo akeh pangguna isih ilang: rega lan kasedhiyan. Pungkasan, perusahaan kasebut pungkasane ngumumake informasi kasebut. Iku bakal sabanjuré 6 Juni, supaya ana kurang saka sasi kiwa supaya, yen seneng apa Doogee S98 nawakake, sampeyan bisa tuku lan njupuk kauntungan saka fitur sing ditawakake.

Yen sampeyan pengin ngerti kabeh fitur lan carane kita bisa entuk paling metu saka iku, Aku ngajak sampeyan kanggo njupuk dipikir ing video ing ngisor iki lan specifications sing kita nuduhake ing ngisor iki.

Spesifikasi Doogee S98

Bagean Photographic

Salah sawijining bagean sing paling penting kanggo pangguna nalika mutusake siji seluler utawa liyane yaiku bagean fotografi. Doogge S98 Pro anyar nggabungake a Kamera utama 48 MP digawe dening Sony kang nggunakake sensor IMX582.

Sabanjure kanggo kamar utama, kita temokake a kamera sesanti wengi, karo sensor liyane diprodhuksi dening Sony (IMX 350) lan tekan resolusi 20 MP.

Doogee S98 Pro Kab

Salajengipun, kaya sing dakkandhakake ing wiwitan artikel iki, Doogee S98 Pro kalebu kamera tambahan kanthi sensor termal, sing cocog kanggo mriksa suhu area utawa obyek ing lingkungan kita.

Miturut pabrikan, nggunakake sensor InfiRay, sensor sing nawakake luwih saka résolusi termal pindho tinimbang sensor liyane ing pasar.

Wis pigura tingkat dhuwur 25 Hz sing njamin a luwih tliti lan rinci ing tangkapan sing mbantu ndeteksi kelembapan, suhu dhuwur, masalah operasi ...

Iku kalebu algoritma Dual Spectrum Fusion sing ngidini gabungke gambar saka kamera termal karo gambar saka kamera utama. Iki ngidini pangguna nemokake persis sumber masalah kasebut tanpa nyoba ngerteni kanthi nganalisa gambar inframerah.

Yen kita ngomong babagan kamera ngarep, wektu iki, wong lanang Doogee wis gumantung ing Produsèn Samsung, karo 5 MP S3K9P16SP sensor, kamera dumunung ing sisih ndhuwur tengah layar.

Daya Doogee S98

Kanggo ngatur kabeh piranti, Doogee wis ngandelake pabrikan MediaTek nganggo prosesor G96, proses 8-inti ing 2,05 GHz, supaya kita uga bisa digunakake kanggo muter game tanpa masalah.

Bebarengan karo prosesor G96, kita temokake RAM 8 GB lan panyimpenan 256 GB. Yen kurang, sampeyan bisa nggedhekake ruang panyimpenan nganti 512 GB nggunakake kertu microSD.

Doogee S98 Pro Kab

Layar FullHD+

Minangka kuat minangka piranti, yen ora incorporate layar kualitas, iku ora ana gunane. Doogee S98 Pro kalebu a Layar 6,3 inci kanthi resolusi FullHD +, Tipe LCD lan dilindhungi karo teknologi Corninig Gorilla Glass.

Batere pirang-pirang dina

Gumantung ing nggunakake kita nggawe piranti, a Batere 6.000 mAh, kita bisa lunga sawetara dina tanpa nyedhaki pangisi daya. Yen perlu, kita bisa ngisi daya kanthi cepet kanthi ndhukung pangisi daya cepet 33W nggunakake kabel USB-C.

Nanging, yen kita ora cepet-cepet mbukak, lan luwih seneng nggunakake database ngisi daya nirkabel, fungsi iki uga kasedhiya, sanajan ing daya ngisor, awit iku mung kompatibel karo 15W.

Fitur liyane

Saliyane daya lan bagean fotografi, smartphone tanpa chip NFC saiki ora ana gunane. Doogee S98 Pro kalebu a Kripik NFC karo kang, liwat Google Pay, kita bisa nggawe pembayaran mulyo saka smartphone kita.

Babagan keamanan, Doogee S98 Pro kalebu sistem saka pangenalan bekas driji ing tombol daya, dadi saben-saben kita ngakses, nalika kita menet tombol kasebut, kanthi otomatis bakal ora dikunci tanpa disadari.

Iki kompatibel karo satelit navigasi GPS, Galileo, BeiDou lan Glonass. Kajaba iku, kalebu IP68, IP69K lan sertifikasi MIL-STD-810H militer.

Sistem operasi yaiku Android 12 lan kalebu nganyari keamanan 3 taun liwat OTA. Kaya sing kita deleng, Doogee nawakake akeh fungsi lan fitur kanthi rega sing cukup, rega sing bakal kita bahas ing ngisor iki.

Rega lan kasedhiyan Doogee S98 Pro

Doogee S98 Pro Kab

Rega resmi Doogee S98 Pro yaiku 439 dolar. Nanging, yen sampeyan entuk tangan nalika diluncurake tanggal 6 Juni, sampeyan bisa tuku ing DoogeeMall mung $ 329, kang a Diskon 110 dolar babagan rega pungkasan.

Mesthine, tawaran pambuka iki mung kasedhiya sajrone 4 dina sawise diluncurake, Nganti 10 Juni. Nanging, saliyane, yen ekonomi sampeyan rada adil, sampeyan bisa mbukak situs web resmi lan ndhaptar undian kanggo entuk Doogee S98 Pro kanthi gratis.

Yen pengin ngerti informasi luwih lengkap babagan piranti iki, sampeyan bisa nindakake iku kanthi ngunjungi sing Situs web resmi S98 Pro.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.