Rekomendasi keamanan penasaran saka Nintendo Switch

Kita terus bingo nganggo konsol sing paling diantisipasi ing taun-taun pungkasan, Switch, saka N gedhe, isih dikepung karo akeh kontroversi, ora ana sawetara YouTuber sing wis menehi keluhan babagan operasi, daya tahan, lan uga swara penggemar bisa nindakake, conto sing jelas yaiku JinoGamerHC. Nanging, Nintendo ora ndhukung kontroversi kasebut, nggawe konsol kanthi rahasia amarga ana pangguna sing nemokake warta konsol anyar iki, mula diterbitake ing jaringan. Dina iki kita bakal fokus ing rekomendasi keamanan sing kepengin weruh Nintendo Switch, ngerti, ojo dolanan cedhak akuarium.

"Leaflet" rekomendasi keamanan sing ditemokake ing Amerika Serikat, paling ora serem. Kanggo pamula, Nintendo menehi saran supaya ora ninggalake Nintendo Switch ing cedhak kabeh panggonan sing diarani kasebut: Jejer TV; Cedhak akuarium; Ing utawa ing sangisore obyek logam; Ditekan ing antarane tali lan kabel; Nganti limang kaki cedhak karo piranti nirkabel, speaker nirkabel utawa jalur akses. Ora ana apa-apa, amarga sampeyan ceroboh, sampeyan kudu ninggalake konsol ing portal bangunan, lan bisa uga cedhak karo jalur akses WiFi.

Nanging iki ora kabeh, dheweke uga ninggalake kita Rekomendasi nalika nggunakake Joy-Con, sampeyan kudu paling ora limang kaki saka: Laptop, tablet ... lsp; Printer nirkabel; Gelombang Mikro; Piranti sing cocog karo USB 3.0 kayata hard drive utawa adaptor jaringan.

Sejatine, kayane Nintendo pengin ngobati rasa wedi lan wis menehi rekomendasi, mula angel banget nggunakake konsol adoh saka kabeh piranti lan asumsi sing diwenehake ing pandhuan pangguna.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)