GoldenEye 007 HD remake saiki kasedhiya

goldeneye-007-hd-remake

Game video iki dirilis kanthi resmi ing taun 1997 minangka eksklusif Nintendo 64, salah sawijining permata paling anyar ing Nintendo. Wiwit wayahe pisanan, kita sing seneng main bisa ngerti manawa bakal dadi klasik, lan wis ana. Nanging, GoldenEye 007 wis ngalami akeh update ing versi PC, saengga saiki duwe remake definisi tinggi, saiki kasedhiya kanggo diunduh gratis. Dina iki, 19 taun mengko, lan sawise 10 taun kerja sawetara penggemar sing seneng game kasebut, kasedhiya versi GoldenEye 007 HD kanggo PC.

"Mod" iki saiki kasedhiya, lan minangka update pisanan ing telung taun. Game kasebut nggawe game versi 5.0, kanthi fitur anyar, 25 peta multipemain, model 3D anyar, sepuluh mode game anyar lan nganti 28 gaman asli babar blas digawe maneh kanggo nikmati definisi tinggi. Nanging, yen sampeyan nyoba main mode crita, nuwun sewu sampeyan ora bisa nguciwani. Remake iki mung main bebarengan, FPS. Nyatane, para pencipta remake iki ora duwe niat nggawe game maneh.

Game video iki kasedhiya kanggo diunduh ing kene LINK, mung kanggo PC kanthi versi Windows Windows 7 utawa luwih dhuwur, lan paling ora nganggo 4GB RAM yen kita arep dolanan sopan. Yen sampeyan pancen penggemar saga, sampeyan ora bakal mbuwang-mbuwang wektu maneh lan siyap-siyap kanggo seneng-seneng karo MFPS iki, nanging elinga, ora ana mode crita, dadi sampeyan ora bakal bisa nggawe game sing kuat ( ditondoi dening kangelan). Sampeyan ora bisa milih apa-apa, nanging maneh maneh Nintendo 64, jotosan ing kartrid bledug kasebut, lan terusake, mesthine bisa digunakake kaya sadurunge. Yen ana sing mesthi nggambarake Nintendo, iku kualitas komponen.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.