Rendering video Samsung Galaxy Note 8 bisa uga

Sawise kabeh kedadeyan karo kisaran Cathetan saka wong Korea Selatan, akeh sing nganggep ora bakal ngluncurake model sabanjure seri iki, nanging kita jelas manawa pangguna sing saka Note, saka Note, lan kita ora sangsi manawa warta manawa Samsung bakal milih model anyar sanajan ana masalah, kita yakin manawa dheweke seneng banget. Saiki sawise sawetara perusahaan sing duwe produk S paling kuat ing meja, Galaxy S8 lan S8 +, bakal fokus karo model Note anyar. Gosip kasebut umume ngomong babagan desain sing padha banget karo model Galaxy S, lan kita yakin iki bakal kedadeyan, mula mula Rendering video ora resmi iki nuduhake kepiye Samsung Galaxy Note 8 anyar iki kanthi garis sing padha karo Galaxy S8.

Iki minangka konsep utawa pandhuan saka Samsung Galaxy Note 8 anyar lan kita bisa ndeleng sing menarik, lokasi sensor bekas driji ana ing sangisore kamera dobel mburi manawa piranti bisa nambah, muga-muga Samsung nyathet detail iki:

Saliyane sensor bekas driji, kamera dobel utawa desain S-pen sing diperbaharui, masalah layar yaiku sing nggegirisi amarga model saiki duwe layar gedhe, salah siji 5,8 lan liyane 6,2 inci Y ing Galaxy Note iki, kita ngomong babagan 6,4 inci layar QHD, soko sing bisa uga bener, nanging bakal ninggalake piranti tanpa fitur khusus lan mbedakake kayata layar sing luwih gedhe. Oke, miturut render iki, layar bakal luwih gedhe tinimbang model Galaxy S8 +, nanging bedane ing babagan iki bakal minimal. Saiki kita kudu terus ngenteni presentasi resmi lan data sing tepat saka phablet iki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.