Terjemahan saka carane HTC 11 bisa bocor

Kita wis ngobrol pirang-pirang wulan babagan peluncuran HTC 11, sawijining kapal penggedhe perusahaan Taiwanese, kanggo nyoba manawa bisa metu saka sumur sing mlebu ing taun-taun pungkasan lan kepeksa perusahaan kasebut kanggo nutup sawetara kantor ing sawetara negara kayata Spanyol lan Italia, sing wis gumantung langsung karo Inggris. Warta paling anyar sing ana gandhengane karo HTC 11, nuduhake manawa terminal anyar iki bakal dikelola dening Snapdragon 835, prosesor paling anyar digawe bebarengan dening Qualcomm lan Samsung.

Kaya sing bisa dideleng ing gambar sing judhul artikel iki, HTC 11 anyar bakal menehi layar kanthi praktis ora ana bingkai samping, saliyane gabung karo tren kamera dobel, kalorone kalebu 12 sensor mpx. Nang, saliyane Snapdragon 835, kita uga bakal nemokake RAM 8GB lan panyimpenan internal nganti 256 GB kanthi batere sing bakal tekan 3.700 mAh, 700 luwih akeh tinimbang sadurunge, babagan batere lan tikel kaping pindho RAM.

Kamera ngarep unggulan HTC sabanjure duwe resolusi 8 mpx, 3 luwih akeh tinimbang HTC 10. Babagan layar, lanIki bakal 5,5 inci tanpa watesan ing layar, nambah ukuran sadurunge 0,3 inci. Yen kabeh desas desus kasebut pungkasane dikonfirmasi lan HTC ngluncurake terminal ing pasar kanthi rega sing cukup, ora kaya sing wis biasa, bisa uga perusahaan sing berbasis ing Taiwan bisa ngunggahake kepala sekaligus.

Presentasi terminal iki dijadwalake kanggo paruh pertama taun ngarep, bisa uga kanggo wulan Mei, pas karo peluncuran HTC 10, model sing ditampilake Mei kepungkur nganti saiki isih dadi alternatif sing apik ing kisaran dhuwur, anggere kita ora nggatekake rega sing gedhe banget sing terus diduweni terminal nalika meh bakal nampa penggantine.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Eduardo Enrique Ramirez Montaño ngandika

    Aku negesake manawa HTC mbukak kemungkinan telpon bisa dienggo ing 4g karo kabeh operator ing Amerika Latin. Supaya sampeyan bisa ngrasakake kahanan ponsel kanthi lengkap

bool (bener)