Reolink C2 Pro, cara cerdas kanggo ngawasi omah sampeyan [Analisis]

Kita tetep fokus ing analisis produk IoT Utawa ditrapake kanggo nggawe urip sampeyan luwih gampang ing omah, demografi, pengawasan lan keamanan minangka bagean sing paling apik sing njeblug luwih saka sadurunge amarga tuwuh asisten virtual kanthi rega knockdown kaya Amazon lan Google.

Ing wektu iki kita bakal nganalisa produk saka perusahaan sing wis ana sadurunge, kita ngomong babagan Reolink C2 Pro, kamera pengawasan sing serbaguna lan murah banget. Mula, kita ngajak sampeyan tetep bareng karo kita amarga bakal nuduhake kanthi rinci babagan kamera Reolink paling anyar iki.

Kaya ing acara sadurunge, kita bakal nemokake rincian utama produk iki, luwih dhisik ngliwati bahan lan desain, kanggo mengko ngerti spesifikasi teknis lan mesthine bakal menehi komentar babagan kesan kita sawise nggunakake kamera iki. Reolink C2 Pro. Nanging, yen sampeyan ngrancang langsung tumindak, sampeyan bisa tuku langsung kanthi rega paling apik ing INGKAH INGKANG saka Amazon. Tanpa luwih suwe, sampeyan ngajak sampeyan lenggah, kita miwiti karo analisis kamera pengawasan sing wis diartikake lan serbaguna.

Bahan lan desain: Minimalisme lan fleksibilitas

Ing kesempatan iki, Reolink maneh milih nganggo klambi kamera nganggo plastik putih sing nyoba dielingi ing meh kabeh kahanan. Kita duwe basis ngisor bunder sing duwe logo teken ing sisih ngarep, dene ing sisih kita nemokake bolongan kanggo "ngreset" kamera yen ora nemu kesalahan. Ing sisih mburi kita uga duwe sawetara tambahan, a Input Ethernet, port microUSB kanggo ngisi daya lan slot kertu microSD sing bakal ngidini kita nyimpen rekaman adhedhasar apa sing ditrapake ing aplikasi kasebut.

  • Ukuran: X x 10,3 9,5 11,7 cm
  • Bobot: 299 gram

Kita duwe ing wilayah mburi iki loro antena sambungan WiFi sing makutha piranti kanthi cara umum. Pungkasane, kita duwe kamera ing sisih ndhuwur, nanging sensor, diatur ing busur sing bakal ngidini kamera diarahake saka sisih ndhuwur munggah lan saengga ngidini kita ngatur amba vertikal. Kanthi cara sing padha, pangkalan kasebut duwe cincin perak logam sing mbedakake wilayah seluler saka sing tetep, amarga kita bakal ngelingi Kamera iki uga kamungkinan bisa muter kanthi horisontal kanggo nyedhiyakake visibilitas sing luwih gedhe.

Konten kothak kothak lan paket

Kaya biasane, Relink Biasane nawakake produke kanggo kita ing paket sing cukup kompak sing nyakup kebutuhan. Kita duwe kothak ireng persegi dowo sing sanalika dibukak, bakal menehi akses menyang amplop cilik sing ngemot instruksi lan stiker sing bakal ngidini kita ngandhani yen ngrekam. Babagan sabanjure yaiku kothak sing ditemokake plug karo adaptor internasional, kanthi kabel udakara 1,8 meter.

Kita duwe kamera sing dilindhungi kanthi bener ing sisih ngisor lan nganggo protektor plastik cilik ing area sensor kanggo njaga integritas. Kita ora duwe liyane penting kanggo nyorot, kemasan sing bener lan bisa nemokake kabeh fungsi sing dibutuhake. Penting, kanggo nyebutake detail sing kalebu dhukungan sing bakal ngidini kita nyelehake kamera ing tembok kanthi cara stabil, thanks kanggo loro ngawut-awut sing kalebu lan sing katon minangka faktor sing nemtokake nalika nggawe, Nanging, kabel bisa uga minangka aspek sing bakal matesi kita.

Karakteristik teknis

Bagean teknis kasebut cocog banget lan kita ngerti apa sing paling sampeyan pengin ngerti. Kita duwe sensor wengi 5 MP saged ngrekam kanthi resolusi 2560 x 1920 sing bisa diowahi. Kanggo nambah rekaman wis 8 LED inframerah kanggo nambah kinerja ing sesanti wengi. Kanthi kabeh prekara iki de 355º sesanti horisontal lan 105º sesanti vertikal bebarengan karo Zoom optik 3x. Kanggo nyambung, kita duwe kamungkinan nggunakake WiFi dual bandKanthi tembung liya, jaringan kasebut nyambung menyang jaringan 2,4 GHz lan jaringan 5 GHz sing saya populer amarga antena kanthi konektivitas MIMO 2T2R. Pungkasan, sebutake kemungkinan nggunakake rong pamicara sing ana ing sisih, sing bakal nyedhiyakake siaran audio rong arah.

Babagan rekaman lan puter maneh, kabeh rekaman video sing dipicu dening sistem deteksi gerakan disimpen ing kertu microSD (nganti 64 GB) lan tandha sing ditanggepi kamera bisa diputer kapan wae lan ing endi wae, yen kamera disambungake karo WiFi. Elinga yen kita duwe kemungkinan ngatur NAS apa wae utawa server kanggo nyimpen rekaman kasebut.

Konfigurasi lan pengalaman pangguna

Kaya biasane, persiyapan kamera cepet lan ora krasa lara, kita mung kudu ndownload aplikasi Reolink (iOS)(Android), klik tombol «+» banjur pilih kamera Reolink C2 Pro nalika ditampilake ing layar, nanging cocog kanggo dicathet yen luwih dhisik kudu nyambungake kamera nganggo kabel Ethernet, supaya prosedur kasebut kanthi otomatis. Banjur kita fokus kode QR aplikasi ing ngarep kamera lan bakal mulai bisa digunakake.

Sawise nyambung, kontrol dhasar, kita bisa nggunakake joystick virtual kanggo mindhah kamera sakarepe dhewe, uga ngatur tandha, nyimpen video sing disimpen ing kamera lan uga zoom banjur pilih zona pemicu kamera tartamtu. Kaya ing produk Reolink liyane, manajemen aplikasi iku gampang lan sekaligus ngidini kita program kamera supaya bisa digunakake ing wektu tartamtu saben dina.

Pros

  • Desain lan bahan konstruksi
  • Kemungkinan aplikasi lan panggunaan gampang
  • Fitur sing ditawakake kanthi rega sing cukup

Contra

  • Bisa uga luwih kompak
  • Kita nemoni sawetara lag nalika nangani
 

Sing paling disenengi kamera iki sabenere bisa mindhah lan kualitas gambar sing apik sing diwenehake sensor. Nanging, uga duwe sawetara titik negatif liyane, tuladhane yaiku sanajan nggunakake kamungkinan kanggo mindhah kanthi horisontal lan vertikal, malah relatif gedhe. Kamera regane 113,99 euro ing Amazon, nanging yen sampeyan tuku langsung ing situs web Reolink (pranala) sampeyan bakal oleh diskon 10% nggunakake kode «imreo10off » khusus kanggo pamiarsa Gadget Actualidad.

Relink
  • Rating editor
  • Rating bintang 4
100 a 120
  • 80%

  • Relink
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 80%
  • Kualitas gambar
    Penerbit: 80%
  • Persiyapan
    Penerbit: 90%
  • Conectividad
    Penerbit: 90%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 78%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 90%


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.