Roborock S7: Reresik kelas saiki nganggo scrubbing ultrasonik

Pembersih vakum robot wis tuwuh kanthi ukuran lan kapabilitas suwe-suwe, sing diwiwiti minangka produk kanthi efisiensi sing durung mesthi, wis dadi produk sing bisa nggawe urip kita luwih gampang, luwih-luwih nalika nerangake merek kasebut. Roborock, spesialis ing robot cerdas kelas ndhuwur.

Temokake karo kita apa wae sing anyar lan manawa bedane antarane pembersih vakum robot mewah luwih larang regane, apa pancen bakal migunani?

Kaya ing acara liyane, wektu iki uga kita wis mutusake kanggo nyakup video ing analisis, mung yen kita mutusake nggawe video "khusus" sing bakal bisa ndeleng luwih saka review sing sederhana, sampeyan bakal duwe katrangan lan informasi babagan konfigurasi piranti lan liya-liyane. Kanggo nindakake iki, sampeyan mung kudu muter video supaya sampeyan bisa nemokake kabeh informasi sing ora bisa dikembangake dening tembung dhewe. Luangake kesempatan kanggo langganan saluran YouTube ing ngendi sampeyan bakal nemokake akeh konten lan mbantu supaya terus berkembang.

Desain: Merek omah

Roborock tetep totoan apa sing bisa digunakake. Rancangane gampang dingerteni lan nggawe dheweke kepuasan ing antarane para pangguna. lan mesthine akeh sing adol. Ana pirang-pirang edisi kanthi desain sing meh padha, kanthi ekstraktor tengah ing sisih ndhuwur, piranti sing bunder lan cukup dhuwur diiringi rong warna kanggo dipilih, putih utawa ireng. Mesthi, kaya biasane kita totoan bahan plastik, telung tombol konfigurasi ing tengah ngarep lan LED interaktif sing ngganti warna miturut fungsi sing dituduhake.

  • Isi kothak:
    • Loading port
    • Kabel listrik
    • Roborock S7
  • Ukuran: 35,3 * 35 * 9,65 cm
  • Bobot: 4,7 Kg

Kita duwe tutup mburi sing nalika diangkat nuduhake tank sing solid lan indikator WiFi. Ing sisih ngisor, kita duwe roller karet tengah, ekstraktor, rodha buta lan "kolektor" tunggal, wektu iki digawe saka silikon. Tangki banyu lan pangaturan kanggo scrub pad tetep ana ing mburi. Desain sing padha karo sing katon nganti saiki, ya ing kene kualitas pangaturan lan lBahan kasebut, sing bakal nggawe kita ngerti yen kita lagi urusan karo produk sing cukup premium. Kita ora nemokake ing packagin, ya, jinis gantian aksesoris reresik.

Spesifikasi Teknis: Ora ana sing ilang

Kita langsung menyang daya sedhot, salah sawijining bagean sing paling penting nalika mbedakake jinis piranti iki. Ora kurang saka 2.500 Pascals sing cepet nggawe kita ngerti manawa Roborock S7 iki bakal bisa nganggo kabeh jinis rereget. Kanggo nyimpen apa sing dikoleksi, celengan kasebut 470 mililiter sing diekstrak saka ndhuwur lan duwe Filter HEPA bisa diganti yen dibutuhake.

Kita duwe panyambungan WiFi kanggo ngatur aplikasi sampeyan, kompatibel karo Alexa, Siri lan Asisten Google. Ngomong babagan scrubbing ultrasonik, kita fokus ing kasunyatan manawa kita duwe setoran "mung" 300 mililiter, sing bakal dibahas ing ngisor iki. Penting, sampeyan mung bakal kompatibel karo jaringan WiFi 2,4GHz kanggo nambah jangkauan operasi.

Kita duwe stasiun pengisian daya sing cukup sederhana lan khas kanggo merek, kanthi LED indikator status lan kabel sambungan daya standar. Mesthine, paling ora trafo kasebut dilebokake ing basis sing nawakake kinerja sing cukup efisien ing babagan konsumsi.

Aplikasi Roborock, nilai tambah

Piranti lunak minangka bagean sing penting banget. Konfigurasi wiwitane gampang banget:

  1. Download app (iOS / Android)
  2. Nguripake Roboorock S7
  3. Pencet tombol loro ing sisih Roborock S7 nganti LED WiFi kedhip (ing endi tangki padatan)
  4. Telusuri saka app
  5. Ketik sandhi kanggo jaringan WiFi
  6. Bakal ngatur kanthi otomatis

Sederhanane supaya Roborock S7 bisa aktif. Ing video kita, sampeyan bakal bisa ndeleng setelan sing beda uga kamungkinan kanggo ngganti basa, jadwal wektu ngresiki lan liya-liyane. Nanging, perlu dielingake manawa aplikasine bakal ngidini kita ngatur peta omah, nyetel telung level daya vakum, telu liyane daya gosok lan malah nyetel area sing pengin diresiki.

Mode reresik lan scrubbing sing beda

Kita miwiti karo gegayuhan, mode sing umume digunakake lan nggunakake sensor LiDAR sing beda kanggo njupuk kinerja:

  • Mode bisu: Mode konsumsi sithik sing ndadekke piranti otonomi nganti telung jam.
  • Mode normal: Mode sing bakal ngidini piranti nyetel daya sedhot kanthi otomatis adhedhasar deteksi rereget lan karpet.
  • Mode turbo: Ana sing luwih kuat lan rame, luwih disaranake yen ana rereget lan lebu sing luwih gedhe.
  • Mode maksimal: Nggunakake kekuwatan 2.500 Pa, rame banget lan kita bakal ujar manawa malah ngganggu, ya ora bakal ana kotoran sing nolak.

Babagan tumindak Roborock S7 kanthi karpet Kita bisa nyetel antarane telung opsi sing beda: Aja; Ramming lan mateni scrubbing; Nambah daya nyedhot nalika dideteksi. Aku mesthi nang versi paling anyar lan kinerja sing luar biasa.

Akeh pilihan uga kanggo scrubbing ultrasonik sing nggawe kita kaget tenan kanthi kepiye cara kerjane. Supaya luwih becik nyaranake, sanajan kanggo parket utawa jubin kayu, ana sing nyebabake bebaya ing piranti sing padha nganti saiki. Bakal kedher kanthi frekuensi nganti 3000 kaping saben menit. Kabeh iki isih adoh saka scrubbing manual ing jubin keramik, nanging miturutku cukup kanggo pangopènan saben dinan, ya, lali babagan ngresiki rereget sing kondhang.

  • Gosok Cahya
  • Gosok moderat
  • Nggeser Kuat

Wis pariwaraWaduk 300 mililiter ing kono kita arep ngelingake, sampeyan ora bisa nyakup produk reresik, merek kasebut dhewe nuduhake manawa bisa mengaruhi kekuwatan produk.

Pangopènan lan otonomi

Kaya sing sampeyan ngerteni, piranti iki duwe indikator pangopènan ing aplikasi. Kanggo iki, kita kudu nggatekake Filter HEPA bisa dicuci lan kita kudu ngganti barang sing paling larang sajrone udakara nem wulan. Kanthi cara sing padha, reresik bakal diprogram kaya:

  • Sikat utama: Mingguan
  • Sikat sisih: Saben wulan
  • Filter HEPA: Saben rong minggu
  • Kain scrub: Sawise digunakake
  • Kontak lan sensor: Saben wulan
  • Rodha: Saben wulan

Babagan otonomi, Bakal beda-beda ing antarane 80 menit lan 180 menit, gumantung saka jumlah fungsi, iki bakal bisa remet 5.200 mAh saka batere nganti maksimal.

Mratelakake panemume Editor

Temenan Roborock S7 iki nggayuh meh kabeh sing dijanjekake, soko sing bisa diarepake saka produk 549 (AliExpress). Gosok isih adoh saka gosok tradisional ing impen keramik, nanging, proses sampah lan efisiensi sing diiringi aplikasi sing kompleks banget mbantu akeh dadi salah sawijining pembersih vakum robot sing ngasilake kepuasan tinimbang ngelu. Temenan, kita ora ngadhepi produk level entri, mula akuisisi kasebut kudu mbebayani.

Roborock S7
  • Rating editor
  • Rating bintang 4.5
549
  • 80%

  • Roborock S7
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
  • Layar
  • Kinerja
  • Kamera
  • Otonomi
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
  • Kualitas rega

Pros

  • Aplikasi sing apik lan lengkap
  • Daya nyedhot dhuwur lan efisiensi reresik
  • Gosok cekap kanggo perawatan palet
  • Otonomi cekap kanggo omah 90 Aprx.

Contra

  • Ora kalebu bahan habis ing kemasan
  • Kadhangkala ora ngliwati kesenjangan sing sempit
  • Swara sing banter banget nalika kuwasa
 

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.