Analisis Parrot Mambo, mini drone sing kudu dipikirake

Nalika tuku drone tanpa mbuwang dhuwit akeh, mini drone dadi pilihan umum. Drone sing ora duwe kinerja apik lan pengalaman mabur sing asring apes asring ngganggu kaca sales online lan ana sing mikir yen sampeyan ora bisa entuk sing apik ing kategori iki, nanging Parrot pengin ngganti perkara kasebut nganggo pesawat drone Mambo.

Parrot Mambo minangka jeneng drone mini iki sing nduweni ciri khas sing luar biasa yen kita mbandhingake karo drone sing padha, sanajan kanthi rega sing luwih dhuwur tinimbang rega kasebut, tetep ana ing kisaran manawa wong sing pengin seneng-seneng gelem mbayar. Kita nganalisa salah sawijining drone mini paling apik ing pasar.

Fitur

Kanthi ukuran 18 × 18 lan mung 63 gram bobote, iku drone sing cocog kanggo panggunaan njero ruangan. Ora ana remot kontrol (didol minangka pilihan) tegese piranti seluler, smartphone lan tablet, kudu digunakake kanggo ngoperasikake. amarga aplikasi Freeflight Mini, kompatibel karo piranti iOS y Android lan gratis. Sambungan Bluetooth 4.0 yaiku ngidini sambungan karo smartphone lan jangkoan nganti 20 meter.

Batere tahan udakara 9 menit yen ora nggunakake aksesoris sing nggawe Mambo iki istimewa: meriam pelet plastik lan pinset sing dipasang ing ndhuwur lan nggawe dolanan sing cocog kanggo bocah-bocah (lan ora patiya cilik) omah. Ing setengah jam, kita bakal ngisi daya batere, sing ora enak nanging entuk batere tambahan dadi penting banget kanggo seneng drone mini iki. Kamera lan sensor 0,3 Mpx kabeh jinis (akselerometer, giroskop, barometer, sensor inersia lan baroskopis) ngrampungake spesifikasi kasebut.

Nangani

Parrot Mambo iki minangka drone sing cocog kanggo sing anyar ing jagad iki, nyatane kesederhanaan kasebut ora disaranake kanggo sapa wae sing nggoleki sing luwih maju. Landing lan lepas landas bisa ditindakake kanthi tutul tombol ing layar, lan wiwit saiki duwe kontrol dhuwur otomatis lan stabilitas sing apik banget kanggo drone kategori sing luwih dhuwur, sampeyan mung kudu kuwatir pindhah kanthi tanpa nempuh alangan. Kekurangan cilik yaiku ana wektu tundha ing antarane pesenan sampeyan lan respon drone sing ora kepenak ing wiwitan nanging sampeyan bakal mbiyantu banjur sinau menehi ganti rugi. Kaya sing dikandhakake nganggo tombol kontrol (opsional) iki bakal ditanggulangi lan penanganan luwih pas.

Drone mini iki malah kamungkinan bisa nyopot saka tangan sampeyan kanthi mbuwang munggah lan yen sampeyan seneng karo pirouette, sampeyan bisa nindakake kanthi mung pencet tombol ing layar ponsel cerdas. Kontrol bisa disesuaikan kanthi kerumitan sing luwih gedheSampeyan uga bisa nambah kacepetan gerakan kanggo wong-wong sing pengin komplikasi luwih akeh, nanging elinga yen dudu drone kanggo pangguna canggih, adoh banget. Mesthi wae, penanganan ing njaba rada rumit yen ana angin, ilang stabilitas sing menehi ciri kasebut.

Aksesoris

Parrot Mambo ora mung khusus amarga duwe teknologi luwih saka samesthine ing mbengung jinis iki, nanging uga kalebu sawetara aksesoris asli: tong lan pinset. Iki minangka rong dolanan cilik sing dipasang ing sisih ndhuwur sawetara detik lan ngidini sampeyan nikmati sing beda karo mung mabur. Shooting bal plastik nganggo drone iku regane regane umur sepuluh taunMalah kanggo wong diwasa, nyoba njupuk pinset meh wae ora bisa ditindakake nanging seneng banget.

Mesthi wae, aja ngarepake yen nganggo aksesoris sing dipasang ing mbengung lan nggunakake, batere bakal tekan sampeyan sajrone 9 menit, adoh banget. Matur nuwun sanget yen batere wis entek loro LED ngarep saka drone murup abang lan ndharat kanthi aman. Aplikasi kasebut ngidini sampeyan ngerti batere sing isih ana sawayah-wayah.

Aksesoris liyane sing duwe Parrot Mambo lan sing wis integral ing awake yaiku kamera. Iku mung anekdot, amarga posisi utawa kualitase ora ngidini kita nindakake akeh. Sampeyan mung bakal bisa nyekel foto lan kualitas sing luwih murah, amarga 0,3 Mpx ora menehi akeh. Entuk foto sing ora kabur utawa ora ana swara rame, sanajan wis entuk. Sanajan ngono, sampeyan bisa entuk gambar lucu ing njero omah, saka perspektif sing ora biasane sampeyan weruh.

Pendapat editor

Kanthi nangani lan stabilitas luwih unggul tinimbang rata-rata model ing kategori kasebut, drone mini Parrot iki cocog kanggo sing pengin miwiti nganggo jinis piranti utawa minangka hadiah. Apa wae bocah sing umur luwih saka sepuluh taun bisa ngatasi kanthi lancar kanthi praktik sethithik tanpa kuwatir integritas kasebut. Rega udakara € 99 ing Amazon Iki minangka tuku sing disaranake banget kanggo sing pengin miwiti jagad iki utawa menehi hadiah sing apik.

Parrot Mambo
  • Rating editor
  • Rating bintang 4
99
  • 80%

  • Parrot Mambo
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 80%
  • Awet
    Penerbit: 90%
  • Nangani
    Penerbit: 90%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 80%

Pros

  • Stabil banget lan gampang ditangani
  • Kontrol saka smartphone lan tablet
  • Bahan lan desain sing apik
  • Cocog kanggo njero ruangan
  • Barrel lan klem kanggo nambah rasa seneng

Contra

  • Kontrol sing luwih rumit ing njobo kanthi angin
  • Kamera murah
  • Kontrol wektu tundha cilik
  • Meh meksa batere kapindho

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.