Tinjau headphone Energy Sistem ESG 5 Shock

Tutup Sistem Energy ESG 5 SHOCK

Dina iki kita ngomong babagan salah sawijining aksesoris "wajib" kanggo saben tukang game sing uyah. Saliyane duwe tim sing kuat sing bisa ndhukung game sing paling anyar. Kanggo duwe papan suci kanggo nikmati game sing paling intensif. Sampeyan kudu duwe headphone sing apik bisa nggawe kita nikmati pengalaman kanthi maksimal saben game.

Sawise maneh kanthi pitulung saka Energy System, kita bisa nyoba kanthi rinci babagan Sistem Energi ESG 5 Shock. Sawetara headphone dipikirake lan dirancang kanthi lengkap kanggo para pemain game. Kanthi kasebut, sampeyan ora bakal kejawab detail game kasebut. Lan sampeyan bisa sesambungan karo pemain liyane kanthi cara sing paling efektif.

Energi Sistem ESG 5 Shock, digawe kanggo muter

Nganti saiki, ing Gadget Actualidad, aku wis cukup nyoba sawetara aksesoris sing ana gandhengane karo swara. Speaker lan headphone meh mesthi. Nanging aku ora duwe kesempatan kanggo nyoba headset game kanggo nyoba. Dituju kanggo salah sawijining sektor sing paling nuntut ing bidang teknologi sing ora netepake setengah langkah.

Headband Sistem ESG 5 SHOCK bisa dienggo

Kanggo nggawe produk kanthi orientasi jelas ing sektor "videogames", Sistem Energi wis ditampa tantangan kanggo gawe marem sing njaluk kualitas. Kanthi produk sing estetis pas banget ing sektor game lan uga bisa menehi kinerja sing dhuwur banget. Sistem Energi ESG 5 Shock wis urip nganti lan saiki kita bakal nyritakake babagan kabeh.

Yen saiki sampeyan kudu golek headphone kanggo ngrampungake peralatan game, ESG 5 Shock saka Energy Sistem minangka pilihan sing paling apik. Ing kene sampeyan bisa tuku ing Amazon kanthi rega paling apik.

Isi kothak

Kothak Energi Sistem ESG 5

Ing bagean kothak unlocking cilik sing kita lakoni karo saben gadget sing dicoba, kita ora bisa kejut Energy Energy ESG 5 Shock. Sawise mbukak kothak, kanthi tampilan sing apik banget lan kanthi gaya tukang game murni. Kita mung nemokake headphone, sing dipasang karo velcro cilik ing kothak. Lan kothak cilik sing ditemokake manual pangguna, sawetara dokumentasi kanthi data sing ana gandhengane karo njamin, lan a adaptor kanggo konektor koaksial.

Ora kaget, ora ana sing nyisihake lan ora kejawab. Sawetara headphone, kanthi kabel kalebu, lan ora liya. Apa maneh sing dikarepake? 😉

Sistem Energi ESG 5 Shock ing Amazon mung 50 €

100% estetika game

Sistem Energi ESG 5 SHOCK nganggo mikro

Kaya sing wis dakkandhani, ing desain headphone iki yaiku ditrapake kanthi jelas kanggo jinis pelanggan tartamtu. Lan kanggo panggunaan sing ditetepake kanthi sampurna. Sanajan sampeyan bisa nggunakake headphone iki kanggo obrolan FaceTime, nanging wis bisa dirancang kanggo ngirim pengalaman game sing paling apik. Lan kanggo iki, dheweke duwe sawetara aspek kanggo nyorot sing saiki bakal dakcritakake.

Secara fisik kita ngadhepi headphone headband. Kaya sing kita ngerteni, aksesoris jinis iki kalebu modern. Loro saka earphone jinis TWS sing trendi kanthi format lan ukuran cilik, iki uga ESG 5 Shock saka Energy Energy teka kanggo nutupi kabutuhan tartamtu. Lan sabenere ukurane dudu salah sawijining sarat sing paling dituntut.

Minangka aksesoris swara game sing apik, saliyane headphone, kita duwe mikrofon arah internal sing dietung kanthi teknologi Boom Mic kanggo nyekel swara sampeyan kanthi jelas ing kabeh wektu. Beda karo model liyane, mikropon iki ora dibangun ing salah sawijining headphone. Duwe a dhukungan individu sing bisa mindhah, nggedhekake utawa nggedhekake miturut kabutuhane utawa karepe dhewe.

Sistem Energi ESG 5 SHOCK mikro

Yen ndeleng bahan konstruksi, mula bisa ditemokake ing antarane plastik sing diarepake supaya bisa nemokake spons sing apik kanggo kuping lan endhas. Dheweke ditutupi materi sing katon bisa mlaku lan kepenak sanajan dienggo suwe. Keputusan sing wicaksana babagan game maraton sing kadang dimainake.

Yen iki headphone sing sampeyan goleki, ing kene sampeyan duwe Sistem Energi ESG 5 Shock

Lampu lan geter kanggo ngrasakake game kasebut

Saliyane bahan konstruksi kasebut, kita nemokake sisipan lampu sing dipimpin sing nggawe headphone katon apik tenan. Lan kita uga duwe modul geter kanthi teknologi Swara Swara, sing bakal nggawe pengalaman karo game dadi luwih kuat. Sanajan pisanan geter bisa nyasarke kita, yen "lagi proses" game nambah intensitas.

Energy System ESG 5 SHOCK saka ngarep

Siji detail sing kudu dielingi yaiku headphone Energi Sistem iki dheweke ora nirkabel. Sejatine manawa akeh sing ora dadi masalah, nanging ana sing seneng sambungan nirkabel. Ngelingi jam sing bisa digunakake kanthi game, Ngerti manawa kita ora bakal kehabisan batere, dadi tentrem. Sanajan ana headphone sing duwe opsi nggunakake tanpa kabel lan bisa nyambung nalika batere wis entek. Kabel uga njamin sambungan 100% stabil tanpa ngethok utawa ngganggu.

Sistem Energi ESG 5 SHOCK remot

Kabel dhewe yaiku jinis nilon dilapisi tali. Mergo iku ndadekake kokoh, awet lan ora gampang muter. Rasane kuwat lan siyap tahan jam panggunaan tanpa nandhang sangsara. Ing tengah kabel kita duwe panel tombol fungsine sing bisa kita atur, a kontrol volume manual ing bentuk rodha, lan tombol kanggo ngaktifake utawa mateni mikropon. Lan pungkasane duwe rong jinis output kanggo sambungan; Format USB lan format jack 3.5mm.

Ngrampungake peralatan game sampeyan saiki nganggo headphone ESG 5 Shock Sistem Energi. Yen mupangate wis nggawe percoyo sampeyan  tuku saiki ing Amazon kanthi ongkos kirim gratis.

Koneksi Energy System ESG 5 SHOCK

Kualitas daya lan swara

Saka tes pisanan sampeyan sok dong mirsani a kualitas swara teken. Kanthi musik, pengalaman pancen apik. Tes treble lan bass ora ditemokake.  Kabeh muni apik banget. Malah mikropon dirungokake cukup banter lan kanthi gamblang. Kasedhiya game, fungsine uga wis kepenak banget lan kepenak sanajan bisa nyandhang.

ESG 5 SHOCK duwe daya maksimal 20 mw. Nanging matur nuwun kanggo a proyek jampel sing apik banget, kekuwatane katon luwih dhuwur. Kabeh swara ing game keprungu cetha lan jelas. Detil sing temtunipun ndadekake wong mau nambahake plus kanggo game apa wae.

Bantalan Sistem ESG 5 Energi

Spesifikasi Teknis ESG 5 Shock

Brand Sistem Energi
Model ESG 5 SHOCK
Frekuensi 20 Hz - 2 kHz
Tangan kanthi magnet neodymium
Dhiameter 50 mm
Daya maksimal 20 mW
Format tata letak Cicumaural ditutup
Impedansi 32 Ohm
Teknologi geter Geter Swara
Dawa kabel 220 cm
Konektor Jack SI
Konektor USB SI
Kontrol volume YES kanthi roda fisik
Mikropon YES kanthi lengen fleksibel
Lampu YES - Lampu LED
Ikat kepala sing luwes SI
Bobot 368g
Rega  50.00 €
Link tuku Headphone Sistem Energi ...

Pro lan kontra Energi Sistem ESG 5 SHOCK

Pros

Dualitas kemungkinan amarga kasunyatane duwe Mikrofon arah Omni nampilake teknologi Boom Mic.

Dheweke duwe kabel dawakaro bahan tahan sing bakal ndhukung akeh game sawetara jam tanpa masalah, lan karo luwih saka cukup dawa.

Swara sing kuat sing menang kanthi level isolasi sing nggawe sampeyan mung bisa ngrungokake lan ngrasakake game kasebut.

Kamungkinan saliyane ngrungokake game sampeyan, rumangsa matur nuwun banget Teknologi Getaran Swara, ekstra sing bakal nggawe sampeyan luwih seneng ngrasakake game.

Kemungkinan kaping pindho saka sambungan liwat input jack USB utawa 3.5 mm.

Pros

  • Mikrofon Omnidirectional
  • Kabel sing dawa lan kuwat
  • Daya Swara
  • Geter Swara
  • Dualitas format

contra

Swarane headphone sampeyan krungu banget ing sanjabane. Yen sampeyan nggunakake ESG 5 SHOCK cedhak wong liya, sampeyan bisa uga nesu banget.

Dheweke dudu headphone nirkabel lan dheweke ora duwe batere, mula kita kudu nyambung karo kabel.

Contra

  • Swara sing ngganggu kanggo wong sing cedhak
  • Kabel perlu

Pendapat editor

Sistem Energi ESG 5 Shock
  • Rating editor
  • Rating bintang 4
50,00
  • 80%

  • Desain
    Penerbit: 60%
  • Kinerja
    Penerbit: 80%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 60%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 80%


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.