Review headphone Tronsmart Spunky Beat

Cover Trunkmart Spunky Beat

Dina iki kita ngomong maneh babagan headphone nirkabel TWS. Ing kesempatan iki, saka tangan perusahaan sing kondhang, ing Tronsmart Ngalahake Spunky. Un pabrikan, Tronsmart, mesthi ana gandhengane karo sektor musik lan swara sing wis pirang-pirang taun kerja terus menehi kabar paling anyar. 

Ing kesempatan iki, kita wis bisa nyoba Spunky Beat sawetara dina. Sawetara headphone cilik nanging bisa. Yen sampeyan isih nggoleki headphone nirkabel sing wis siyap, aja nganti ilang detail, mula bakal dikandhani apa sing ditemokake Spunky Beat saka Tronsmart.

Desain sing sederhana lan sukses

Kaya sing kita ngerteni, desain piranti apa wae utawa gadjet dadi luwih penting. Mbok manawa fashion duwe gandhengane, lan utamane rasa pribadi saben pangguna. Kaya sandhangan, kayata, sanajan kita ndeleng prekara sing ora bakal bisa digunakake, mesthi wae ana pelanggan sing bakal mikir liyane.

Tronsmart Ngalahake Spunky

Mulane kita waca ing pasar amarga akeh perusahaan ngupayakake nggawe piranti sing narik kawigaten utawa kanthi warna sing kuat. Lan jelas yen ana publik babagan iki. Tronsmart, nganggo headphone TWS Spunky Beat sampeyan wis nggawe keputusan desain sing jelas. Milih a werna sing ora bakal ketinggalan jaman kaya dheweke ireng, karo siji rampung nggilap wis apik banget uga elegan. Yen sampeyan nggoleki headphone kaya mengkene, tuku Tronsmart Spunky Beat ing kene ing Amazon kanthi ongkos kirim gratis.

Yen ndeleng headphone, saliyane kanggo warna, kita bakal weruh a desain minimalis sing ora ana sing kiwa utawa ilang. Kanthi ukuran cilik kanthi format intraural sing pas apik. Lan sawise dipasang, sacoro prakteke ora ana sing metu saka kuping. Matur nuwun kanggo telung ukuran pad beda sing bakal ditemokake ing kothak, pas dijamin kanggo pangguna apa wae, lan iki bakal nggawe pengalaman luwih apik.

Earphone Trunkmart Spunky Beat

Ing bagean njaba sing ana zona tutul karo sing kita bisa sesambungan luwih saka samesthine. Thanks kanggo proyek piranti lunak sing apik, ing antarane rong headphone kita bisa menehi nganti enem pesenan sing beda nganggo siji utawa loro keran. Luwih akeh tinimbang apa sing biasane ditemokake ing piranti jinis iki. Mlumpat trek maju utawa mundur, muter utawa ngaso reproduksi, njawab utawa nolak telpon lan malah njaluk asisten swara kita.

Kasus / pangisi daya sing beda

Kita wis ngerti manawa kabeh model headphone TWS ing pasar duwe kasus sing dobel dadi pangisi daya. Ing kasus Tronsmart Spunky Beat, kasus kasebut nduweni sawetara rincian sing mbedakake karo liyane. Sanalika Kapasitas muat, kasus headphone iki wis 350 mAh. Kita wis dijamin nganti 5 biaya headphone lengkap ora prelu dipasang.

Kasus Spunky Beat Tronsmart

Lan mung ing titik iki, nalika masang daya kanggo ngisi daya, Kasus Spunky Beat nawakake pilihan sing nganti saiki durung ora katon ing model liyane. Saliyane port loading, sing kasus iki pancen seneng banget yen Port USB Type-C. Kasus pengisian iki duwe kabel dhewe karo konektor USB sing bisa digoleki kanthi wicaksana lan sampurna ing sisih ngisor saka iku. 

Tronsmart Spunky Beat USB

Tanpa mangu-mangu, iku anyar amarga bisa migunani. Sanajan sejatine yaiku Kita ora butuh kabel eksternal kanggo nyambungake headphone lan menehi muatan Saka batere. Kajaba iku, sawise dites minangka beban, kabel kasebut dipasang kanthi aman ing sisih ngisor tanpa ngeculake lan bisa ngganggu.

Tronsmart kabel Spunky Beat

Detil liyane yaiku tutup dhewe Wis gagang kulit cilik. Sanajan ora masalah, bisa digunakake kanggo nyumerepi ing sepedha, dering tombol utawa uga kanggo nancepake driji nalika mlaku-mlaku. Ana prekara sing pancen dhasar banget, ing model liyane, kita butuh aksesoris utawa tutup tambahan.

Busak teknologi swara lan top

Kurang luwih ayu, kaya akeh utawa sethithik, sing bakal dakkandhakake piranti sing ana gandhengane karo swara. Lan Spunky Beats saka Tronsmart, priksa manawa iki ora bakal dingerteni nalika dites. Ing kualitas swara sing ditawakake nggawe kita kaget banget. Pembalap sing dilapisi Graphene nawakake a swara rinci banget lan karo sawetara bass jero. Aspek-aspek sing pancen kita kepengin weruh nalika nggawe volume.

Tronsmart Beat Spunky nganggo kothak

Penting, sampeyan ngerti manawa Spunky Beat duwe chip digawe lan dikembangake dening Qualcomm, QCC3020. Soko sing njamin a kinerja apik lan a streaming audio pancet tanpa rugikanggo sawetara. Matur nuwun kanggo bluetooth 5.0 transmisi lan panyambungan luwih cepet lan luwih efisien. 

Thanks kanggo Teknologi DSP lan cVc Dikembangake dening Qualcomm, telpon uga entuk kualitas lan kajelasan. Gabungan nganti sampurna kita bisa nelpon lan ngobrol nganggo telpon kanthi transmisi audio sing jelas lan asri. Teknologi DSP nahan gangguan latar mburi. Lan teknologi cVc kudu diurus kontrol frekuensi dhuwur lan kurang kanggo swara sing luwih jero. Luwih saka sing diarepake kurang saka € 30, pesen Trunkmart Spunky Beat saiki ing Amazon

Ekstra liyane sing ditawakake Spunky Beat yaiku kamungkinan kanggo nggunakake kanthi kapisah lan nyambung menyang piranti liyane. Yaiku, kita bisa gunakake loro headphone kanthi bebarengan kanthi nyambungake saben telpon menyang smartphone liyane kanthi swara "mono". Kaya sing wis dingerteni, headphone True Wireless Sound nawakake sambungan nirkabel, nanging Tronsmart luwih maju kanthi menehi kamungkinan supaya bisa digunakake kanthi individu.

Spesifikasi Teknis Spunky Beat Tronsmart

Kothak Beat Spunky Beat

Brand Tronsmart
Model Ngalahake Spunky
Conectividad Bluetooth 5.0
chip Qualcomm QCC3020
Jarak transmisi nganti 15 meter
Otonomi nganti jam 7
Batere headphone 35 mAh
Sarung batre 350 mAh
Wektu ngisi daya headphone 50 menit
Kasus wektu ngisi daya 2 horas
Ukuran headphone X x 27 17 8 mm
Ukuran sarung X x 68 45 31 mm
Bobot headphone 3.7 g
Bobot sarung 47 g
Rega  29.99 €
Link tuku Tronsmart Ngalahake Spunky

Pro lan Cons Tronsmart Ngalahake Spunky

Pros

Ukuran suda Cocog banget ing kuping kanthi pas banget.

Kemungkinan saka gunakake loro headphone kanthi mandiri bebarengan ing "mono".

Desain sederhana lan elegan.

El Peso pancen entheng lan sampeyan ora ngerteni yen sampeyan lagi nyandhang.

Pros

  • Ukuran
  • Panggunaan independen
  • Desain
  • Bobot

Contra

Headphone yaiku macet banget karo magnet kasebut nalika lagi ngisi daya lan butuh wektu nyopot saka kasus kasebut.

La cilik katon rada rapuh lan bisa dipecah kanthi tiba sing gampang.

La otonomi beda-beda akeh gumantung saka level volume sing digunakake headphone.

Contra

  • Angel kanggo ngilangi kasus kasebut
  • Cilik rapuh
  • Otonomi variabel

Pendapat editor

Tronsmart Ngalahake Spunky
  • Rating editor
  • Rating bintang 4
29,99
  • 80%

  • Desain
    Penerbit: 75%
  • Kinerja
    Penerbit: 70%
  • Otonomi
    Penerbit: 70%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 75%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 80%


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.