Huawei Watch, sawijining jam tangan cerdas ing meh kabeh aspek

Huawei Watch

Wis luwih saka setaun wiwit Huawei nampilake jam tangan sing pertama ing Kongres Dunia Seluler, kaya sing wis dingerteni, nggawe baptis karo jeneng Huawei Watch. Wiwit ditampilake kanthi resmi, pirang-pirang wulan kudu lulus supaya bisa tekan pasar kanthi resmi, nanging kedadeyan kasebut sawetara wulan kepungkur lan pungkasane entuk tangani kita kanggo bisa nyoba, memeres lan mesthine nganalisa kanggo kowe kabeh.

Saka Huawei Watch iki, kita kudu nyorot sadurunge nganalisa analisis sing ana iku bakal nggawe kabeh wong sing nyelehake ing pergelangan tangan kanthi katresnan, lan dheweke bakal jatuh cinta, paling ora sethithik, sanalika wiwit nggunakake lan nyadari watesan lan otonomi cilik sing ditawakake. Mesthine, ing bangkekan tangan kita bakal narik kawigaten sapa wae lan uga nawakake peralatan menarik.

Yen sampeyan mikir wayahe wis diwiwiti kanggo miwiti analisis babagan jam tangan iki lan maneh fitur lan spesifikasi utamane.

Desain, titik kuat Huawei Watch iki

Huawei Watch

Wiwit Huawei Watch resmi ditampilake ing MWC 2015 kabeh utawa meh kabeh kita wis setuju nyorot desaine minangka salah sawijining kekuwatan. Lan kanthi desain bunder, tali ngelingake jam tangan tradisional lan bahan sing digunakake kanggo konstruksi sing bisa digunakake kanggo pambangunan jam tangan mewah, menehi sensasi ing mripat lan tutul banget Oke.

Kasus kasebut digawe saka waja kanthi bola kristal safir. Kanthi rong bahan kasebut, kita wis bisa nyadari kualitas piranti iki, luwih saka umume sing bisa ditemokake ing pasar. Mesthi wae, desain lan bahan sing digunakake gegandhengan banget karo rega jam tangan.

Minangka kanggo taline, Huawei ora pengin nawakake tali karet utawa materi sing ora dhuwur banget kaya sing ditindakake dening pabrikan liyane, lan nawakake tali sing cukup elegan sing digawe luwih saka bahan sing bener. Uga yen sampeyan ora yakin karo tali sing kalebu standar karo piranti kasebut, kita mesthi bisa tuku ing toko perhiasan amarga kompatibel karo meh kabeh jinis tali.

Pungkasan, kanggo nutup bagean desain, kita arep menehi dimensi Huawei Watch iki, amarga biasane informasi sing kudu dibayangake akeh wong kepiye carane bisa dipasang ing pergelangan tangan. Dene bal, duwe diameter 42 milimeter lan kandel piranti kasebut 11,3 milimeter. Diselehake ing pergelangan tangan, paling ora ing sandi, iku sampurna sanajan ing tangan cilik banget.

Fitur

Sabanjure, kita bakal nindakake tinjauan teknis sing luwih teknis babagan karakteristik Huawei Watch iki. Ing njero kita bakal nemokake prosesor APQ8026, kanthi papat inti 1,2 GHz sing didhukung dening RAM 512 MB sing luwih saka cukup kanggo nggunakake tanpa rasa wedi lan menehi kinerja apik.

Minangka kanggo layar jam sing ditemokake 1,4-inch 286 dpi panel AMOLED. Layar iki rada luwih cilik tinimbang piranti liyane ing jinis iki, sanajan kasunyatane, pengalaman kasebut luwih saka positif lan kita ora nate weruh layar iki kapan wae, ana sing luwih cilik tinimbang sing bisa diarani normal.

Huawei Watch

Uga ing Huawei Watch iki, kita nemokake panyimpenan internal 4 GB, konektivitas Bluetooth 4.1 lan WiFI 802.11 b / g / n. Kaya jam tangan cerdas liyane, kalebu akselerator, alat vibrator lan Batere 350 mAh sing, kaya sing wis diandharake sadurunge, meh ora bisa nggunakake piranti luwih saka sedina.

Kinerja

Jam tangan cerdas wis cepet banget nalika kinerja lan Huawei Watch iki ora kalebu. Thanks kanggo prosesor lan memori RAM lan optimasi Android Wear sing apik kabeh aplikasi nanggapi kanthi luar biasa lan tanpa menehi masalah utawa tantangan nalika mbukak.

Operasi umum sing bisa kita ucapake luar biasa, sanajan investigasi kanthi jero, kita nemokake sawetara wektu tundha nalika mbukak setelan, kayata, sanajan dudu perkara sing penting banget utawa prekara sing bakal digatekake para pangguna. Yen sampeyan ora nggatekake, kaya sing kita gunakake karo kabeh piranti, sampeyan uga ora bakal weruh wektu tundha iki.

Batere, aspek sing isih ana ing Huawei Watch iki

Huawei Watch

Batere saka Huawei Watch iki mesthine minangka salah sawijining poin paling negatif lan Huawei kudu bisa digunakake mbesuk. Umume piranti jinis iki menehi kita otonomi sing suda lan ora ngidini kita nggunakake jam tangan kanthi otomatis sajrone 24 jam. Ing kasus jam tangan iki saka pabrikan Tionghoa, kita nemokake batere 350 mAh sing luwih saka cukup nganti tekan pungkasan dina, nanging iki bakal meksa kita ngisi daya saben wengi supaya bisa nggunakake tanpa masalah mbesuk dina iki

Ing macem-macem tes sing wis ditindakake, kita wis ngatur tanpa masalah yen Huawei Watch nolak mlaku sedina muput, kajaba sawetara prekara nalika tangi turu banget lan nyoba kanggo ngluwari otonomi nganti esuk esuk. Siji-sijine cara kanggo nggawe batere smartwatch iki luwih saka 24 jam yaiku nyopot batere lan digunakake kaya arloji tradisional.

Batere Huawei Watch iki wis apik dibandhingake karo piranti liyane jinis iki sing wis suwe ing pasar, nanging tanpa mangu-mangu, isih kudu nambah akeh kanggo nawakake panggunaan sing luwih menarik.

Ing bagean iki, kita kudu nyorot pangisi daya piranti sing paling nyaman sing kita kenal ing pasar jam tangan. Minangka sampeyan bisa ndeleng ing gambar sing nuduhake daya pangisi daya, cukup pasang Huawei Watch ing basis pangisian daya banjur wiwit diisi daya. Ing wektu sing cendhak, kita bakal duwe baterei cukup kanggo wektu sing pas lan tanpa ngenteni suwe, kita bakal duwe batere sedina muput.

Rega lan kasedhiyan

Saiki iki Huawei Watch Kita bisa nemokake ing akeh toko, fisik lan digital. Regane bisa beda-beda gumantung ing ngendi kita tuku. Contone dina iki Kita bisa tuku ing Amazon kanthi rega 299 euro, yaiku rega sensasional, lan liya-liyane yen kita nganggep rega resmi smartwatch iki yaiku 360 euro.

Huawei Watch iki bisa ditemokake kanthi warna ireng, emas utawa perak. Sing terakhir yaiku model sing wis bisa dites ing Actualidad Gadget, sanajan kita bisa ndeleng model liyane kanthi rapet lan miturut pendapat kita, mesthine luwih apik. Huawei uga duwe sawetara tali resmi sing bisa didol, sanajan kaya sing wis diandharake, akeh tali sing kompatibel karo piranti iki.

KESIMPULAN

Huawei Watch

Wis meh sewulan aku nganggo jam tangan Huawei Watch iki lan senadyan desaine nggawe aku tresna kaya meh kabeh wong lan wis migunani banget ing pirang-pirang acara, aku mikir jinis piranti isih aksesoris sing larang banget kanggo sarana sing bisa dipikolehi.

Lan saiki, jam tangan cerdas menehi kita sawetara opsi kanggo pangguna, kanggo rega sing diduweni, lan miturutku, kabeh luwih rumit amarga nggunakake Huawei Watch iki karo piranti sing duwe sistem operasi iOS. Aku wis atusan ngomong kaping kanggo kanca lan kulawarga, lan uga sawetara ing situs web iki, nanging nganti jam tangan sing cerdas ora menehi otonomi sing luwih gedhe, paling ora 3 utawa 4 dina, kanggo akeh pilihan sing ditawakake utawa sensasional desain ora bakal ngrebut aku lan katon migunani. Aku wis ngisi daya mbayar piranti seluler saben dinane lan sejatine aku ora gelem tabelku diisi saben wengi kanthi ngelak energi.

Ninggalake pendapat pribadi, Huawei Watch iki tanpa mangu-mangu smartwatch paling apik sing dak coba saiki. Sapa wae sing seneng lan yakin karo opsi lan otonomi sing ditawakake piranti kasebut, temtu mbuwang sawetara euro ing piranti kasebut saka pabrikan Tionghoa minangka pilihan sing apik. Yen, amarga aku ora yakin karo fungsi, utawa otonomi, lan uga jam tangan tradisional, aja tuku Huawei Watch iki utawa jam tangan liyane amarga bakal angel nggawe aku yakin, sanajan sampeyan ora ngerti.

Pendapat editor

Huawei Watch
  • Rating editor
  • Rating bintang 4
299
  • 80%

  • Huawei Watch
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 95%
  • Layar
    Penerbit: 90%
  • Kinerja
    Penerbit: 90%
  • Kamera
  • Otonomi
    Penerbit: 75%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 95%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 80%

Pros lan cons

Pros

  • Desain lan bahan sing digunakake kanggo manufaktur
  • Fitur

Contra

  • Rega
  • Urip baterei

Apa pendapat sampeyan babagan Huawei Watch iki?. Marang sampeyan pendapat sampeyan ing papan sing diwenehake kanggo komentar ing kiriman iki utawa liwat jaringan sosial sing saiki.

Pros

  • Desain lan bahan sing digunakake kanggo manufaktur
  • Fitur

Contra

  • Rega
  • Urip baterei

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)