Analisis Peningkatan Dewa Perang

Sawise rusak banget Olimpus ing tangan jenderal Spartan sing ora gelem ngapura, Sony Santa Monica wis mutusake maneh lan crita kanthi luwih rinci babagan asal usul sing disiksa Kratos ing prequel liyane sing mungkasi petualangan karakter ikon ing PlayStation 3.

Telung taun wis kliwat ditindakake God of War III sing nggawe kita kabeh mbukak cangkeme lan pangarep-arep karo iki pendakian padha temenan dhuwur banget. Bakal wis Santa Monica bisa ngungkuli awake dhewe?

Crita sedih mbales lan ngiyanati Kratos wujud karo prequel iki kanggo prequel ing ngendi jenderal Spartan, ngelak kemenangan lan penaklukan, pakta karo Ares, dewa perang, kanggo njamin kamenangan ing peperangane. Nanging, rega sing wis dibayar iku regane larang banget Kratos Dheweke durung ngerti babagan iki: dheweke kudu nglawan dhemit batine dhewe lan ngrusak makhluk apa wae sing bisa sinau kasunyatan babagan hubungane karo Ares.

Ing wektu iki, Fury dadi dolanan, para makhluk digawe nyiksa wong-wong sing wani nglanggar pakta karo para dewa, sanajan ngerti kepiye carane nggunakake KratosLuwih becik, dheweke bakal dadi wong sing kudu kuwatir kulit dhewe. Mlebu menyang kain nalika netepke plot, sing sejatine ora menehi kontribusi apa-apa sing durung kita ngerti, ora bisa rinci babagan game sing padha. Saliyane, kita ora bakal nemokake dewa utawa karakter sing duwe karisma, uga ora bisa perang kanthi kekuatan lan kehebatan GOWIII, lan dadi luwih parah, durasi mode crita katon cekak suwene 7 jam.

Grafis, game kasebut minangka keajaiban sejatine lan salah sawijining alasan pangguna konsol kasebut Sony supaya bisa metu, amarga malah entuk animasi sing luwih cair utawa skenario sing luwih akeh tinimbang sing katon ing game sadurunge, lan ati-ati, kanggo ngobrol God of War III yaiku tembung utama. Mbok manawa sawetara tekstur sing ilang ora cocog karo level umum, nanging sing paling apik lan aneh yaiku sawetara masalah teknis lan kewan omo sing ngrusak bagean teknis game: sawetara penurunan tingkat pigura, animasi sing ora mlaku kanthi bener utawa entuk macet ing sawetara Wilayah pemetaan, minangka tambahan kanggo nyumerepi kadang-kadang, minangka sing paling asring ditemokake ing game. Mesthi, cukup mbingungake yen triple A sing asale saka panelitian kategori Sony Santa Monica count ing cacat iki ing versi pungkasan.

Aku pengin mikir babagan bagean seni lan desain game. Kanggo pendakian tataran lan warna digunakake kanthi nada sing luwih jelas tinimbang ing tataran dekaden GOWIII, lan sing ora disenengi yaiku daur ulang model mungsuh saka game sadurunge, sawetara mung ganti warna lan liyane kanthi modifikasi, nanging pungkasane, gampang dingerteni karo kita sing nggawe polesan GOWIII. Mesthi bakal dihargai yen kalebu pariwara sing luwih gedhe lan luwih dirancang, amarga sawetara mungsuh anyar, kayata kumbang ijo, katon ora bisa ditemokake. Gusti Allah saka Perang.

Ing bagean sing bisa dimainake yaiku luwih akeh kabar sing bakal tiba: wektu iki kita bakal duwe pedhang Kratos, sing bisa digunakake kanthi macem-macem kekuwatan sing diwenehake para dewa lan nggunakake nganti 4 macem-macem sihir. Meter nesu anyar wis dileksanakake sing nawakake luwih akeh gerakan, kita bisa nyekel mungsuh nganggo pedhang kaya-kaya kecapi kanthi rantai lan malah bisa nyekel senjata sawetara mungsuh lan uga dhaptar combo wis dianyari. Aspek liyane sing luar biasa yaiku AI mungsuh, sing luwih galak lan meksa kita nggunakake serangan balik kanthi asring, sing wektu iki ditindakake kanthi cara sing kurang praktis lan luwih cepet lan biaya luwih akeh kanggo nggayuh gerakan iki. Teka-teki kasebut ditampilake maneh (kanthi tuas khas lan saiki nambah kemungkinan degenerasi utawa ndandani panggung kanthi jimat), platform kasebut tetep bobote nanging eksplorasi wis dipotong banget.

Anyar anyar ngumumake kanthi seneng banget babagan iki pendakian iki kalebu mode multiplayer kanggo pertama kaline ing sejarah saga, lan apa sing bakal diomongake ... sejatine dheweke pancen ora nggumunake, amarga cukup sederhana lan menehi taruhan kanggo seneng-seneng langsung sing disimpen ing konfrontasi nganti 8 pemain. Aku ora bakal cokotan ilat lan negesake manawa mode iki bisa uga dadi salah sawijine pelaku ing asil pungkasan kampanye. Mesthine, kanggo ngakses multiplayer iki, sampeyan kudu duwe pass online, sing kalebu ing salinan game utawa bisa dituku udakara 10 euro ing PlayStation Store.

Aku nyengsarakke ngomong iki, nanging miturut pendapatku, iki Gusti Allah saka Perang judhul paling ringkih kanggo kabeh sing katon PlayStation 2 y PlayStation 3. Aja salah paham karo tembungku, amarga aku ora ujar iku game sing ala, nanging ora bisa nganti petualangan liyane. Kratos kanggo desktop lan dudu panerus sing pantes God of War III. Kita duwe finish grafis sing apik banget lan upaya kanggo nganyari maneh gameplay bisa ditemokake (nyedhaki sing pertama Gusti Allah saka Perang), nanging ing sisih liyane dhuwit recehan, kita duwe aspek sing ora pas karo sing diarepake kanthi judhul ukuran iki: kampanye longgar lan cendhak, kurang semangat, daur ulang mungsuh, uga tingkat kekerasan sing luwih murah - aja ngarep-arep bisa ndeleng pemandangan eksplisit kaya pati para dewa ing GOWIII- lan multiplayer chichinabo. Kayane game iki bisa uga dadi program sing apik PS Vita -konsol sing mbutuhake game gedhe- nanging kanggo PS3 dadi ora suwe lan ana kekarepan sing nyebarke kita 3 taun kepungkur.

CATHETAN AKHIR MVJ 7.5


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.