Creative Stage Air V2 Soundbar Review

Produk swara saya apik banget ing jaman saiki kanthi paningkatan teknologi. Nanging, merek sing wis dadi veteran ing babagan iki kayata Creative terus berinovasi nalika jaman kepungkur. Salah sawijining produk inovatif sing bubar teka ing pasar yaiku persis sing arep dituduhake.

Kita njupuk dipikir ing-ambane ing Creative anyar Stage Air V2, multifungsi, soundbar karo baterei. Temokake fitur apa, regane lan yen pilihan sing ditawakake Creative iki kanggo nambah persiyapan kita pancen pantes.

Kaya mengkono ing akeh kesempatan liyane, kita wis mutusaké kanggo ngiringi analisis karo video kanggo saluran YouTube kita ing ngendi sampeyan bakal bisa ndeleng unboxing lengkap lan langkah-langkah rinci kanggo konfigurasi. Entuk kesempatan kanggo mriksa lan gabung karo komunitas YouTube kanggo mbantu kita terus berkembang.

Bahan lan desain

Minangka produk Creative sing, kita temokake koyo kualitas wikan cukup dhuwur. Dimensi cukup ditahan lan bobote, supaya bisa gampang diangkut, cukup ngemot. Nanging, kita kaget karo isi kothak kasebut. Nalika kabel USB sing dibutuhake kanggo ngisi daya lan sambungan kalebu, uga kabel AUX 3,5 milimeter, kita ora duwe adaptor daya utawa tas transportasi, sing bakal dihargai banget.

  • Ukuran: 410x70x78 milimeter

Kita duwe plastik ireng "jet" kanggo ndhuwur lan mburi, nalika grille logam makutha ing ngarep piranti. Sisih tengen kanggo papat tombol utama sing darmabakti kanggo ngatur konten multimedia uga nyinkronake piranti Bluetooth. Ing sisih mburi, kita bakal nemokake mung rong port, Kita ngomong bab Jack 3,5mm lan mesthi port USB-C, soko sing ngormati nemen.

Karakteristik teknis

Piranti kasebut nduweni telung jinis sambungan dhasar:

  • Koneksi AUX liwat kabel jack 3,5mm
  • Sambungan Bluetooth
  • Sambungan USB-C

Kanggo njupuk kauntungan saka sambungan Bluetooth, piranti nggunakake Bluetooth 5.3 generasi pungkasan. Kanggo swara, kita nemokake loro pembalap jarak lengkap trek khusus kanggo menehi daya maksimal 20W.

Nduwe profil Bluetooth A2DP lan AVRCP, sanajan kita kaget yen mung nampa codec SBC, kita bakal kantun AAC lan sawetara versi swara liyane kaya aptX.

Ing aspek iki, kita nemokake swara sing wis diatur kanthi apik amarga speaker, nanging nduweni daya sing diumumake 5W kanggo saben siji, nanging, Creative nglaporake puncak 20W lan iku sing wis ditemtokake ing saindhenging artikel. Sanajan bener, kekuwatan iki luwih dhuwur tinimbang 10W sing ditawakake ing tingkat hardware.

kualitas lan swara

Sampeyan kudu nyatet sing saben input lan puter maneh bandar saka Panggung Kreatif Udara V2 menehi kita kamungkinan kanggo njupuk kauntungan saka iku kanggo macem-macem piranti utawa fungsi, kita nggawa sampeyan ringkesan cepet miturut tes sing wis kita nindakake:

    • PC lan Mac liwat USB 2.0
    • PS5 lan PS4 liwat USB 2.0
    • Bluetooth kompatibel karo iOS lan Android
    • Jack 3,5mm kanggo piranti kaya Nintendo Switch

Kanthi cara iki kita duwe pilihan sudhut nalika nyambungake. Nawakake "camouflaged" bass sing, Nanging, cukup apik yen kita njupuk menyang akun sing kurang woofers aktif. Kita duwe daya maksimum sing ora molak, Nanging, swara kurang sawetara awak ing wektu tartamtu, utamané ing agêng lan kurang.

Kanggo otonomi, kita duwe baterei 2.100 mAh sing bakal menehi maksimal enem jam, sanajan kaya biasane, Iki bakal gumantung ing volume sing kita setel menyang piranti, uga kondisi jaringan Bluetooth. Ing tes kita, sawetara Bluetooth lan otonomi sing dijanjekake dening Creative wis ditindakake ing pirang-pirang kasus, sing ndadekake produk sing menarik banget kanggo nguri-uri pesta kolam renang, nanging ati-ati, amarga ora ana resistensi. banyu utawa kejut.

Nanging, ana sawetara sadulur tuwa ing kisaran Stage V2 sing nawakake kemungkinan liyane miturut kabutuhan saben jinis pangguna.

Pendapat editor

Creative's Stage Air V2 Iki minangka bar swara sing ditawakake kanthi rega sing kompetitif mung 59,99 euro, iki temtu titik paling striking saka piranti. Iki bakal nyukupi kabutuhan sampeyan lan bocah-bocah cilik ing omah. Cetha ora dimaksudake minangka produk kanggo nyukupi kabutuhan para penyayang swara berkualitas tinggi, akeh kurang kanggo ngancani televisi gedhe Panjenengan, stands metu ing monitor kanggo video game tartamtu utawa kanggo ngiringi sawetara music, boten liyane.

Tahap Udara V2
  • Rating editor
  • Rating bintang 4
59,99
  • 80%

  • Tahap Udara V2
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan: 30 de julio de 2022
  • Desain
    Penerbit: 85%
  • Sambungan
    Penerbit: 80%
  • Kualitas audio
    Penerbit: 70%
  • Otonomi
    Penerbit: 90%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 90%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 80%

Pros lan cons

Pros

  • Bahan lan desain
  • Otonomi
  • Rega

Contra

  • Ora ana port microSD
  • sithik sithik
 

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

<--seedtag -->