Review Video lan Analisis Samsung Galaxy S6

desain samsung galaxy s6

Dina Jumuah ing Samsung Galaxy S6 ing pirang-pirang negara (kalebu Spanyol lan Amerika Serikat). Operator telpon AT&T menehi terminal sing bisa dites sajrone akhir minggu. Samsung Galaxy S6 dadi telpon paling apik saka pabrikan Korea Selatan nganti saiki, kanthi tampilan sing ngelingake kita babagan iPhone 6, lan prosesor kuat sing nyetel garis dhuwur. Kita nganalisa kapal penggedhe anyar Samsung.

Desain

Sing paling nggegirisi babagan Samsung Galaxy S6 ing kothak kasebut yaiku rampung. Sudut sing dibunderaké, rincian ing pinggir logam lan ujung logam kasebut dhewe ngelingake akeh telpon liyane: iPhone 6. Perbandingan antarane rong perusahaan saingan kasebut, ora bisa dihindari maneh. Lan kamiripan ora mung ditemokake ing telpon: headphone Galaxy S6 katon curiga kaya EarPods Apple. Ya, kita kudu negesake manawa desain Samsung Galaxy S6 apik tenan. Sisih ngarep lan mburi ana kaca (kanthi Gorilla Glass 4). Rampung ireng safir (sing bakal dituduhake ing video) katon apik banget. Pungkasane, Samsung milih bahan tahan lama lan elegan (tampilan pisanan ing wilayah iki digawe karo Galaxy Alpha).

Telpon dirasa apik ing tangan, kanthi ukuran 143,4 x 70,5 x 6,8 mm lan kandhel 138 gram. Siji-sijine aspek desain mung ditemokake ing sisih mburi, kanthi kamera ora ana gelas.

Piranti kasebut kasedhiya kanthi macem-macem warna: safir ireng, putih, biru lan emas. Model iki ora tahan banyu (sing sadurunge, Samsung Galaxy S5).

samsung galaxy s6 ngarep

Especificaciones Técnicas

Sepisan maneh, Samsung ngatasi bar maneh kanggo para pesaing. Ing Samsung Galaxy S6 minangka terminal sing kuat, ing endi sawetara aspek wis dikorbanake, kayata kapasitas batere lan kemungkinan nambah panyimpenan fisik, nanging bisa lancar. Samsung wis nggunakake prosesor buatan Exynos kanthi wolung intine lan struktur 64bit. Kenangan RAM 3GB.

Layar njaga 5,1 megapiksel, nanging mundhak kualitas kanthi nggabungake resolusi 2560 x 1440 piksel lan kerapatan 557 piksel per inci. Iki minangka layar paling apik ing pasar kanggo smartphone, mupangat sing bisa apik utawa ora. Kaping pisanan, mripat manungsa meh ora bisa ngerteni resolusi kaya ngono, lan sing nomer loro, batere bisa urip.

La kamera isih dadi sorotan kanggo Samsung. Sisih mburi duwe lensa 16 megapiksel, kanthi stabilisasi gambar optik lan kemampuan ngrekam video kanthi kualitas 2160-piksel. Kamera ngarep 5 megapiksel. Sanajan kualitas gambar sing dijupuk ing lingkungan sing kurang cahya wis apik, bagean iki isih kudu diapikake.

Ing departemen baterei, kita kudu ngarepake kapasitas kasebut luwih murah tinimbang Samsung Galaxy S5, 2550 mAh, nanging isih bisa kinerja sedina muput. Kita bisa ngisi daya Samsung Galaxy S6 iki kanthi cepet nganggo basis nirkabel (kanthi ngisi daya 20 menit, kita bakal entuk batere patang jam).

Terminal bisa dituku kanthi kapasitas 32GB, 64GB utawa 128GB, panyimpenan sing ora bisa ditambah maneh, amarga maca microSD ora kalebu.

ngisi daya samsung galaxy s6

Piranti lunak, Samsung Pay lan Fingerprints

Samsung Galaxy S6 ngenalake sistem operasi Android Lollipop lan ngapiki antarmuka sampeyan sing biasane. Ing kasus kita, aplikasi sing wis diinstal saka Google lan AT&T kalebu (wektu iki Samsung mutusake kanggo luwih milih alat mesin telusuran, sanajan kasunyatane sadurunge wis nuduhake gejala pengin adoh saka perusahaan Amerika).

Ing njero terminal, kita nemokake pilihan pembayaran Samsung Pay, ing endi kita bisa nyimpen kertu kredit lan nggunakake telpon ing perusahaan nalika mbayar. Samsung Pay minangka alat pambayaran anyar sing digabung eksklusif ing Galaxy S6 lan Galaxy S6 Edege.

Aspek sing wis ditampa a Dandan sing cocog yaiku detektor bekas driji. Ing Samsung Galaxy S6, kita ora kudu geser driji maneh saka sisih ngisor layar menyang tombol ngarep. Bakal cukup yen driji ing tombol kasebut. Prosese saiki luwih gampang lan bekas driji bakal luwih dingerteni. Isih kadang kesalahan maca isih ana.

samsung galaxy s6

Rega lan kasedhiyan

Samsung Galaxy S6 wis kasedhiya ing sawetara negara kanthi kapasitas panyimpenan 32GB, 64GB lan 128GB. Ing Spanyol, kita bisa nemokake saka Euros 699.

Mratelakake panemume Editor

Samsung Galaxy S6
  • Rating editor
  • Rating bintang 4.5
699 a 899
  • 80%

  • Samsung Galaxy S6
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 93%
  • Layar
    Penerbit: 98%
  • Kinerja
    Penerbit: 97%
  • Kamera
    Penerbit: 97%
  • Otonomi
    Penerbit: 92%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 90%

Pros

  • Bahan sing apik
  • Prosesor sing kuat
  • Batere bisa diisi ulang kanthi cepet kanthi basis tanpa kabel

Contra

  • Kamera tetep metu ing sisih mburi
  • Kita ora bisa nambah panyimpenan fisik kanthi microSD
  • Iki ora bisa direndhem lan batere ora bisa dicopot

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

4 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Anthony Vazquez ngandika

    Ya: kuwi dolanan sing apik.
    Internet katon apik banget. Sampeyan bisa navigasi palante lan patrás lan maca kabeh warta.
    Lan sampeyan ngirim email menyang sapa sing sampeyan karepake lan nganggo kabeh surat sing sampeyan karepake.

    Sing dakkandhakake yaiku ing taun-taun pungkasan iki katon kaya sing digoleki para pembeli: yaiku ayu banget.

    Fungsional padha karo smartphone kelas menengah utawa paling endhek (ok, mungkin sampeyan ora bisa main game paling anyar, sing butuh 8 intine ... nanging ora ana sing main karo smartphone ...)

    Lan yen ora, delengen apa sing dicritakake ing artikel: sing paling ayu ing njaba, lan praktis padha karo kabeh wong ing njero.

  2.   Voyka10101010 ngandika

    Isih telpon Android sing larang banget sing bisa menehi rega sing luwih apik kanggo tuku iphone 6

    1.    DBiodre ngandika

      Saka sing bisa dakwujudake, sawise nggunakake rong sistem operasi sing mbandhingake nalika menehi komentar, android mbutuhake akeh langkah-langkah kanggo ngatasi kahanan, sing ora kedadeyan karo Blackberry OS 10.3. Soko sing ngerti sawetara wong

  3.   DBiodre ngandika

    Halo, amarga karakteristik teknis, katon apik banget, luwih apik. Apa sing bakal dingerteni yen isih ora bisa ngalahake Passport Blackberry, uga ora ana ing babagan batere, uga kepincut. Mbok menawa sistem operasi kasebut kudu kakehan langkah, nalika ngrampungake kahanan

bool (bener)