ZTE Spro2 Review: Proyektor Portable, Kuat lan Terjangkau

zte spro2 proyektor review

Perusahaan ZTE wis bermitra karo operator AS AT&T kanggo ngluncurake eksklusif proyektor portabel terjangkau. Nikmati film ing "layar amba" saka omah, utawa saka endi wae, bisa uga amarga proyektor cilik nanging kuat iki.

Kepiye kerjane

ZTE Spro 2 ukurane cilik, nanging rada abot, sanajan ora kepenak digawa. Wis batere kuat sing bakal ngidini kita nggunakake tanpa masang ing daya udakara rong setengah jam, yen lagi nonton film, mula bisa nggawa ing endi wae.

Kanggo ngatasi, kabeh sing dibutuhake yaiku menyang layar limang inci lan operasi sing intuisi banget, apamaneh kanggo pangguna sing wis digunakake ing sistem operasi Android. Ing layar utama, ing sisih kiwa, kita bakal nemokake opsi kanggo ngaktifake lan nyetel proyektor. Sayange, Spro 2 ora nggabungake rodha sing ngidini kita nyetel dimensi gambar kanthi manual ing layar utawa ing tembok, sing meksa kita nggedhekake utawa nyilikake gumantung saka ukuran gambar sing pengin ditindakake.

Sisa menu gampang ditangani, amarga kalebu aplikasi Android tradisional (kaya paket Google, kayata Gmail lan Google Play Music lan tanpa nglirwakake YouTube, mesthi) lan kita bakal duwe akses langsung menyang Google Play Store kanggo ndownload aplikasi sing dikarepake). Salah siji sing mesthi ora bisa dilalekake yaiku Netflix, sing bakal menehi pengalaman ndeleng lan kemewahan sing beda, kanthi rega sing terjangkau.

spro 2

Desain

Pabrikan Cina ZTE wis nindakake tugas hebat ing departemen iki, luwih-luwih yen kita mbandhingake ZTE Spro 2 karo sadurunge, ZTE Projector Hotspot. Proyektor ditutupi kasus aluminium sing jelas sing plastik, mula yen ora pengin karusakan saka cat, kita kudu ati-ati karo kemungkinan benjolan lan goresan.

Layar tutul kalebu papat nganti limang inci lan uga resolusi, sing saiki tekan 1280 x 820 piksel. Sistem operasi terintegrasi yaiku Android 4.4 KitKat kanthi lambang warna-warni kanggo pandhu arah gampang.

Ukurane 134 x 131 mm, kanthi kekandelan 31 mm lan bobot 550 gram.

spro 2 hotspot

Hotspot uga kalebu

ZTE pengin supaya bisa nikmati proyektor ing endi wae. Mula, piranti kasebut duwe batere internal lan uga nggabungake Hotspot. Kanthi Kacepetan LTE sing diwenehake dening AT&T Kita bisa nggawa pamuter ing endi wae lan nikmati film streaming tanpa bakal ilang kualitas (ya, kita kudu ngindhari wilayah sing rame).

Kanthi hotspot dibangun ing ZTE Spro 2 iki Kita bisa nuduhake sambungan proyektor karo sepuluh piranti sekaligus. Mula, kita ora mung bakal bisa surfing internet saka proyektor kasebut dhewe, nanging kita uga bakal bisa menehi sambungan karo kanca lan kulawarga lan nuduhake file liwat jaringan pribadi.

proyeksi

Ora duwe Wifi utawa LTE? Ora masalah

Aspek positif liyane saka proyektor iki yaiku nyedhiyakake sawetara port sing ngidini kita ngasilake video, audio utawa presentasi kanthi cepet (cocog kanggo kantor). ZTE Spro 2 duwe port input USB, HDMI lan maca kertu microSD. Pilihan liyane yaiku ngaktifake sambungan Wi-Fi ing omah utawa ing papan kerja kanggo nuduhake jinis file ing antarane proyektor lan komputer. Ing proyektor, kita bisa nyimpen nganti 16GB file.

Pelabuhan kasebut nggedhekake kemungkinan nggunakake piranti, sing ora mung dadi pusat hiburan multimedia ing omah, nanging uga bisa digunakake Presentasi ing kelas, ing papan kerja, utawa malah kanggo nonton film ing taman. Gambar kasebut bisa diproyeksikan kanthi kualitas lan ketajaman sing cukup ing permukaan sing rata. Kita wis nindakake tes ing tembok sing kuning, entuk asil sing apik. Uga tuku panel putih lan kualitas gambar optimal.

Proyeksi kasebut bisa nganti sepuluh kaki (udakara telung meter), nanging speaker ora bakal kuwat yen pengin digunakake, kayata ing njobo. Kanggo menehi saran, luwih becik nggunakake konektor jack kanggo nyambungake speaker sing kuat utawa kita uga bisa nggunakake piranti Konektivitas Bluetooth.

spesifikasi spro

Spesifikasi Teknis AT&T ZTE Spro2

• 200 proyektor LM.
• Batere kanthi kapasitas 6300 mAh.
• Umur batere nalika streaming: udakara 2.5 jam.
• Umur batere kanggo pandhu arah: 16 jam.
• Prosesor Snapdragon 800.
• Kapasitas panyimpenan 16GB.
• Hotspot karo sepuluh piranti sing kasambung bebarengan.
• Dual Band: kita bisa milih antarane 5GHz utawa 2.4GHz.
• port HDMI.
• port USB.
• Pamaca kertu SD.
• Sistem operasi KitKat 4.4
•SIM

Mratelakake panemume Editor

ZTE Spro2 Kab
  • Rating editor
  • Rating bintang 4.5
399.99
  • 80%

  • ZTE Spro2 Kab
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 94%
  • Layar
    Penerbit: 98%
  • Kinerja
    Penerbit: 99%
  • Otonomi
    Penerbit: 95%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 99%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 90%

Pros

Proyektor meh profesional kanthi rega sing terjangkau sing bisa digunakake kanthi praktis ing endi wae. Kita nyorot batere, panyambungan LTE lan kualitas.

Contra

Sampeyan ora bisa ngontrol kualitas gambar lan posisine. Speaker internal ora menehi kualitas apik.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Rodo ngandika

    Ana luwih akeh diskusi babagan Kabeh kajaba kualitas proyeksi

bool (bener)